Sen a realita

Máte nejaké zážitky?

Sen a realita

Příspěvekod ati44 » 18 zář 2009, 22:58

Dobry vecer , stalo se to tydle prazdiny kdy jsem prisel z venku a sel jsem si lehonu a asi na pul hodiny jsem usnul zniceho nic se mi zdal sen a videl jsem tvar svoji kamaradky a vtom jsem se vzbudul a videl jsem asi 20Cm od tvare jak nejaka bytost no bytost jak z kourove clony ale cerne clony sedi a diva se na me nevim jak to ale nelekl jsem se aĺe zaskocilo me to nejviraznejsi byly oci melo je to jak zarici hvezdy a usmalo se to na me a rozplynulo se to prosimvas co to muze byt predem dekuji za odpoved
Nauč se pohladit se zatnutou pěstí , jít pomalu když pospícháš , smát se se slzi v očích , jen tak poznáš jaky je život krásný
ati44
Školák
Školák

Re: Sen a realita

Příspěvekod Akyana » 27 zář 2009, 08:34

Bytost.
Bytosti je spousta.
Asi se lekla uplne stejne jako Ty, protoze jsi se nahle probudil a byl schopen ji videt.

Mozna je to Tvuj snovy pruvodce.
Nebala bych se ji, ale ani bych ji neprivolavala.

Dobra prace.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod ati44 » 28 zář 2009, 16:54

dekuji......:) ale nemohla to byt napriklat Lilith ?
Nauč se pohladit se zatnutou pěstí , jít pomalu když pospícháš , smát se se slzi v očích , jen tak poznáš jaky je život krásný
ati44
Školák
Školák

Příspěvekod darren_specter » 01 říj 2009, 02:28

ne, nemohla
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Příspěvekod ati44 » 01 říj 2009, 12:11

dekuji za odpoved
ati44
Školák
Školák

Příspěvekod Orleon » 04 říj 2009, 23:24

Můžu se zeptat co je ten snový průvodce? to je něco jako anděl strážný ve snech?
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod ati44 » 18 říj 2009, 20:52

Orleon píše:Můžu se zeptat co je ten snový průvodce? to je něco jako anděl strážný ve snech?

Podle me to je duch ktery te provadi tvimi sny a sam ty sny u cloveka vytvari. Jak jsem ho spatril tak sem ho videl od sve tvare as 20cm ale oci mel opravdu jak dve male zarici hvezdicky.asi na tak zde je obrazek http://s1.imgupload.cz/img/--/64635/iwjST/demons.gif
ati44
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 06 čer 2010, 23:54

určitě je o moc zajímávý at to bylo cokoliv mělo to hlavně pozitivní energii,když se to usmívalo,a jseš dobrej,že jsi se nelekl.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod ati44 » 16 čer 2010, 22:33

ja se sam divim ze jsem se nelek......ale desi me to ze nedavno jsem se seznamil s jednou osobou co se taky zajima o magii a rikal ze se mu zjevil ten sami a ze podle popisu je uplne stejny jako ten muj......
ati44
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 17 čer 2010, 12:25

ahoj pokud je to stejný a on se zajímá měl by ti pomoct,když né napiš o co konkrétně jde a co si o tom myslí tvůj kamarád.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod ati44 » 28 zář 2010, 20:37

muj kamarad vedel ze s jho strany to je demon je vice pokrocily nez ja ale tedkom se mi zjevuje nebo ho us dokazu videt stalose to znovu o prazdninach ale tyto dival jsem se na TV a najednou jsem videl zase ty jeho oci a rychle to zmizelo ale porad nevim co to sakra muze byt ale zjevuje se mi jen na baraku nikde jinde
ati44
Školák
Školák

Zpět na Duchové a poltergeist