Sen,který se druhý den stane

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Re: Sen,který se druhý den stane

Příspěvekod pentagramové oko » 02 úno 2011, 23:24

vezmi nádobu s vodou dvě sirky,a dej je k sobě zapal je a vhod do vody s nádobkou,pokud
se sirky budou vzájemně dotýkat hlavičkami a budou spojeny nemáš se čeho obávat,pokud budou
od sebe vzdáleny očekávej rozchod a tohle je jednoduchý a funguje to už po staletí.
Jinak sny nám ukazují cestu,popřemýšlej proč se ti to asi zdá,nemusí být problém jenom v příteli,
ale třeba pochybuješ i ty a nechceš si to přiznat potom máš takové sny.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod bella » 03 úno 2011, 19:10

p.o. ty mě překvapuješ,že tu píšeš tyhle dobré vychytávky,
nepochybuji,že už to máš vyzkoušené. !no1
bella
Ban
Ban

Příspěvekod anda » 04 úno 2011, 17:24

Sen který se druhý den stane,to se mi stává. Ve snu vidím nějakou událost,ta se druhý den vyplní. Většinou ale podobně jako ve snu,ne nikdy stejně., Týká se taky jiných lidí. Vadí mi to že nemohu nikoho varovat. Dojde mi to až když se to stane,že jsem ve snu něco podobného už zažila.
Někdy se mi zdá něco hrozného,druhý den se bojím,že přijde nějaká špatná zpráva a nic se nestane.
Tuto schopnost má i moje maminka. Nejsem si jistá jestli mám být ráda že tuto schopnost vlastním,nebo ne.
anda
Školák
Školák

Příspěvekod Mazrim Taim » 06 úno 2011, 07:53

Já mám podobnou a nenávidím ji. Já bohužel vidím vzdálenou smrt ve snech. Vidím třeba tržiště plné lidí výbuch a mrtvé. A pak brzy je v TV o výbuchu bomby na iráckém tržišti
Viděl jsem mnoho možných budoucností a čím dál víc jich je plných temnoty a stínů. Ale přesto a právě proto budu bojovat. Je to mé poslání
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod anda » 06 úno 2011, 20:38

Mě se zdá většinou o událostech které se stanou v okruhu mé rodiny nebo známých,jsou to takové zlé sny. Nejhorší snad bylo když se mi zdálo že mi zemřela dcera,viděla jsem ji ve snu v rakvi,druhý den ráno zemřela náhle moje sestřenice.
anda
Školák
Školák

Příspěvekod Mazrim Taim » 06 úno 2011, 20:40

To je mi líto :( já vidím smrt jen cizích lidí
Viděl jsem mnoho možných budoucností a čím dál víc jich je plných temnoty a stínů. Ale přesto a právě proto budu bojovat. Je to mé poslání
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod pentagramové oko » 07 úno 2011, 20:47

tak takový dar bych teda taky nechtěla mít,ale když ho máš
nedá se nic dělat.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod zombie » 07 úno 2011, 22:46

to je pravda co je psano je i dáno,že tam nahoře ví
proč ty ten dar máš,ale taky tě lituji.
víra k víře pomáhá.
zombie
Ban
Ban

Příspěvekod Mazrim Taim » 08 úno 2011, 07:06

Já jsem přesvědčen, že to mám jako trest za něco
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod pentagramové oko » 10 úno 2011, 00:55

Ty máš vícero darů a tohle na světě nemáš jenom ty,ale taky je
to velice nepříjemné,pokud to cítíš jak píšeš,tak co dodat.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Mazrim Taim » 10 úno 2011, 08:35

Mám předpoklady, mám dary, ale neumím je ovládat. A nikde není jak je ovládnout. Jdu pomalu skrze omyly.
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod pentagramové oko » 10 úno 2011, 17:57

dary se musí pochpopit vnitřne,abys je mohl ovládnout,a
tím prochází každý z nás,nejem ty,i mě trvalo pochpoit
vícero věcí najednou,ale přeju ti at to zvládneš rychle
abys mohl lépe využít co v sobě máš.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod CzechProphet » 17 kvě 2011, 21:05

tak jsem rád, že mohu přispět s dvěma sny, které se mi zdály a staly se hned druhý den, jeden dokonce za pár minut :)

první, který se stal po probuzení...bydlel jsem na Spořilově a jezdil do práce na Brumlovku. Byl to takový hrozný podnájem v paneláku, takže ráno jsem byl rád, když jsem odjel alespon do práce. Zdál se mi sen, že jsem šel na oběd do kantýny, kam jsme chodili každý den. Já jsem ale seděl naproti blondýně s vlasy do úrovně ramen, černé masivní brýle, oblečení si už nepamatuji, ale dávala výstříhem najevo, že má dost velké ženství :)) no, takže se vzbudím, umeju se a jedu do práce a v autobuse nad tím snem přemýšlím...v práci se nasnídám a docela brzy jdu s kolegama na oběd. Když dojím a odnáším tác, otočím se doprava a obcházím stoly. U stolu vidím tuto blondýnu ze sna, jak sedí sama u stolu, a když jsem se na ní tak koukal, tak to vypadalo, jako že sedím u stolu s ní. protože tam nikdo neseděl, ani židle naproti ní nebyla.

...další sen, který se stal za pár minut po probuzení....a na který mám stále ještě důkaz, že se stal a že se nejedná o žádnou telepatii...to už bydlím jindě ;) kde bydlím doposud a zdálo se mi, že mi, že se probudím , jdu do obýváku podívat se, zda mi nedošla sms. Vytáhnu mobil a tam sms, psal mi jeden známý, kterýho jsem neviděl několik měsíců. Sice jsem nevěděl, co mi píše, ale když jsem se pak obleknul, sednul do auta a jel do práce, přemýšlel jsem na dálnici, zda tam pojedu nebo ne....v tu chvíli se budím a já, nebot jsem si ještě pamatoval tento sen vstanu a jdu se podívat do obýváku, zda mi nepřišla sms. Dál to znáte...sms mi přišla od známého ze Slovenska, který měl zval na vinobraní, takže jsem se obleknul, vlezl od auta a cestou na dálnici jsem přěmýšlel, zda tam pojedu či ne..tu sms mám stále uloženou, takže je to i jediný důkaz toho, že vidět budoucnost ve snech je možné :)

CzechProphet
CzechProphet
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 21 kvě 2011, 23:39

Takove sny vidi asi kazdy clovek, ne kazdemu je ale dar dar si je zapamatovat.
Nebot ve snu se nase Duse oddeli castecne od tela a nase Duse nezavisla na nasen tele tak muze svobodne cestovat po vesmiru,a my muzeme videt nase minule ale i budouci zivoty. V tomto zivote proto vidime jak minulost,ale i budoucnost, nebot kazdy mame budoucnost predem urcenou a nic zde neni nahodou.
Ve snu je nam odkryta i budoucnost a my se muzeme stykat i s Dusemi zemrelych,ale videt i sny o smrti nasich blizkych ale i nastavajici katastrofy ve svete. Je to dano tim, ze nase Duse je oddelena od materie, naseho tela.
Telo, ve dne, bez spanku kdyz jme zhuru, je jako tezky kabat, a brani nasi Dusi, Duse je v tele veznena pres den, ci v bdelem stavu. Kdy ale my usneme, Duse se zacina oddelovat od tela-materie a cestovat. To je normalni vec.
Nekdo vsak ma dar, ze si sve sny pamatuje a tak vidi i budoucnost.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Cirtpace » 22 kvě 2011, 11:03

ivan.r píše:...co Tě čeká, či nemine - jak to zpívá zpěvák Nohavica ve svém "andělovi"...

To zpívá Karel Kryl :-) Podle mého názoru to byl lepší textař než Nohavica. Kryl byl totiž hlavně básník a ty své básně zhudebňoval, za to Nohavica je hlavně hudebník.
Cirtpace
Školák
Školák

Příspěvekod Dar.z.nebies » 24 kvě 2011, 19:40

Mojej mame sa plnia sny. Nevyzerajú úplne tak isto ako sa to v skutočnosti stane,no najsilnejší sen bol asi pred padnutím lietadla so slovenskými vojakmi.

Snívalo sa jej,že je v lese a pomaly tam stúpa hmla.Zrazu zhora začnú padať horľavé kusy (niečoho) a už vidí ako padá lietadlo so slovenským znakom na krídle.Nato sa zobudila.
Dar.z.nebies
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Sny