od CzechProphet » 17 kvě 2011, 21:05
tak jsem rád, že mohu přispět s dvěma sny, které se mi zdály a staly se hned druhý den, jeden dokonce za pár minut :)
první, který se stal po probuzení...bydlel jsem na Spořilově a jezdil do práce na Brumlovku. Byl to takový hrozný podnájem v paneláku, takže ráno jsem byl rád, když jsem odjel alespon do práce. Zdál se mi sen, že jsem šel na oběd do kantýny, kam jsme chodili každý den. Já jsem ale seděl naproti blondýně s vlasy do úrovně ramen, černé masivní brýle, oblečení si už nepamatuji, ale dávala výstříhem najevo, že má dost velké ženství :)) no, takže se vzbudím, umeju se a jedu do práce a v autobuse nad tím snem přemýšlím...v práci se nasnídám a docela brzy jdu s kolegama na oběd. Když dojím a odnáším tác, otočím se doprava a obcházím stoly. U stolu vidím tuto blondýnu ze sna, jak sedí sama u stolu, a když jsem se na ní tak koukal, tak to vypadalo, jako že sedím u stolu s ní. protože tam nikdo neseděl, ani židle naproti ní nebyla.
...další sen, který se stal za pár minut po probuzení....a na který mám stále ještě důkaz, že se stal a že se nejedná o žádnou telepatii...to už bydlím jindě ;) kde bydlím doposud a zdálo se mi, že mi, že se probudím , jdu do obýváku podívat se, zda mi nedošla sms. Vytáhnu mobil a tam sms, psal mi jeden známý, kterýho jsem neviděl několik měsíců. Sice jsem nevěděl, co mi píše, ale když jsem se pak obleknul, sednul do auta a jel do práce, přemýšlel jsem na dálnici, zda tam pojedu nebo ne....v tu chvíli se budím a já, nebot jsem si ještě pamatoval tento sen vstanu a jdu se podívat do obýváku, zda mi nepřišla sms. Dál to znáte...sms mi přišla od známého ze Slovenska, který měl zval na vinobraní, takže jsem se obleknul, vlezl od auta a cestou na dálnici jsem přěmýšlel, zda tam pojedu či ne..tu sms mám stále uloženou, takže je to i jediný důkaz toho, že vidět budoucnost ve snech je možné :)
CzechProphet