Sen,který se druhý den stane

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Sen,který se druhý den stane

Příspěvekod pentagramové oko » 24 zář 2010, 20:00

Zajímal by mě váš názor na sny,které se vám zdají a druhý den se vypní!
Mě osobně se zdálo,že mi přišla do obchodu žena a v tašce měla pejska jokšírka,
a prodávala ho a já ho koupila.
To se mi pravdu stalo,a bylo toho více.Dokonce někdy vím co ten dotyčný udělá
nebo řekne.jsou to náhody?nebo náš život a sny něco řídí?
díky za odpovědi.p.o.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Re: Sen,který se druhý den stane

Příspěvekod ivan.r » 24 zář 2010, 20:09

To co píšeš se nazývá DE JAVU - v překladu - "dříve viděti". Ve své podstatě se stává mnohým, dokonce mám dojem, že byl tento námět zfilmován a dost povedeně. Máš výhodu oproti ostatním, že Ti mocnosti chtějí poradit, či naznačit co Tě čeká, či nemine - jak to zpívá zpěvák Nohavica ve svém "andělovi". Mě se toto stává a nepravidelně, navíc období kdy u mě tento sen nastává je od měsíce do několika let. A proto si to musím všechno psát... :-( Takže se raduj a užívej si štěstí.
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod pentagramové oko » 24 zář 2010, 20:15

díky moc za odpověd,ůplně se mi ulevilo.v mých výkladech mi archandělé
naznačovali,že mám dva anděli,kteří mi dávají jasnořivost,opravdu se moc
vyznáš jsem ráda,že tu na foru jsi díkyp.o. !no1
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod ivan.r » 24 zář 2010, 20:20

Rádo se stalo, těší mě, že jsem Ti mohl poradit. Tvé vnímání je úžasné a naprosto přesné.
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Stormangels » 06 říj 2010, 16:08

DE JAVU to je věc kterou mam často a jetofak divnej pocit když se to stane. ALe zajímavé je že si to vubec neuvědomíš že si to už prožil až do te doby než se to stane.
Jako když se o něčem bavím s mámou a pak přestanu mluvit a řeknu: Nebavili sme se už o tom?
Stormangels
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 06 říj 2010, 20:37

Tohle prožívá má dcera a myslím si,že by to mohlo mít souvislost
s minulými životy.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod jennie1 » 07 říj 2010, 09:46

To se mi stává často u lídí, kteří nějak zásadně ovlivní můj život.
U některých je to až tak silné, že mám pocit,
jakoby mi kdosi chtěl dát najevo BACHA,tento člověk je pro tvůj budoucí vývoj důležitý.
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 08 říj 2010, 20:20

jennie1- v tom stebou souhlásím,mám taky takové pocity.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod ivan.r » 09 říj 2010, 22:38

Je zajímavé a pro další vývoj i důležité, si tyto momenty psát, jednak začnete pozorovat za jak dlouho se tyto Dejavu vyplní a co bylo jejich cílem. A pomalu se Vám taky začne jevit směr kam se ubírat a co Vám chtěli říci.
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod mraban » 08 pro 2010, 00:17

Ja jsem mel tyhle sni take a to jeste nedavno a boli dost pravidelne ale ked som sa tomu zacal vice venovat a chtel ich nejak vice rozvinout tak to prestalo a mozna uz 2-3 mesice se mi nic takoveho neprisnilo..hm zajimavy nektere veci zrejme netreba silit
mraban
Školák
Školák

Příspěvekod ivan.r » 08 pro 2010, 07:46

Možná to, že se Ti zastavili - dejavu -má souvislost s problémem duchů, kteří se okolo Tebe objevili, jak jsi mi psal. Nicméně má to souvislost i kvalitou spánku. Jakmile provedeme očistu a nabereš zpět potřebnou energii, mělo by se Ti to samo vrátit. Nicméně není nic jednoduššího, když před usnutím poprosíš mocnosti nahoře, ať už jim říkáš jakkoli, aby Ti ve spánku ukázali to, či ono. Nebo jak se máš zachovat v té či oné situaci, celé se dá jednoduše rozvinout tímto směrem. Pro nejjednodušší "demonstraci" funkčnosti je - požádej o ranní probuzení třeba v sedm. Uvidíš, jak budeš ráno v sedm fit a probuzen bez budíku. Pouze to nefunguje, když jdeš spát tři hodiny před tím :-) Hodně štěstí.
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod mraban » 08 pro 2010, 09:49

Som sa trochu v noci činil a zbieral som informácie a skúŠal som niektoré zaklínadla ak sa to tak da nazvať na odvolanie duchov no zdali sa mi dosť jednoduché tak uvidím ako to zaberie..inak táto noc bola celkom normála tak uvidím a ešte po tej očiste by malo byť všetko v poriadku.Ešte raz ďakujem
mraban
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 10 pro 2010, 01:32

Jo, ale co když to "deja vu" vidíte víckrát, než jednou v různých časech...
lykantrop

Příspěvekod HazarD » 13 led 2011, 23:39

No keďže som sa registroval na toto fórum len dnes večer a stihol som nájsť veľa zaujímavých vecí som spokojný že som našiel konečne aj ľuďí ktorí by ma dúfam neodsúdili na psychiatriu za to čo napíšem. Keďže si všímam že P.O. má veľa vyjadrení vo viacerých témach predpokladám že má aj veľa skúseností no a k tejto téme a k snom taktiež pomenovaným "deja vu" by som povedal že mávam podobné skúsenosti. Sen ktorý snívam hoci ráno o ňom viem no veľmi rýchlo na neho zabudnem .. no časom sa stane udalosť pri ktorej si spomeniem že ten moment sa mi sníval. Začalo to keď som mal asi 13 rokov. Momentálne mám osemnásť, v poslednej dobre si nepamätám na nič takéto .. ale zaujímalo by ma či sa niekomu z vás stalo aj niečo také ako "deja vu" v realite. Uvádzam príklad:
Sedel som u babky. Letné prázdniny, klasické stretnutie rodiny. Sedel som v obývačke a zabával sa so sesternicami. V tom akoby som sa dostal do tranzu alebo neviem ako to pomenovať ale prestal som vnímať zvuky a mal som pocit takého ako keby som mal odpadnúť. Trvalo to asi pol minúty a počas toho som si akoby spomínal na presne takýto deň presne na hru so sesternicami a všetko. Po tej pol minúte som bol šokovaný a nechápal som ničomu. Zopakovalo sa to o5 asi o 2 mesiace. Tentokrát v dome kde bývali sesternice. Stalo sa to na rôznych miestach asi 10 alebo 15 krát. Neviem či je to deja vu v stave bez spánku ale ak sa niečo podobné niekomu stalo tak prosím napíšte. P.O. a nič si z toho nerob ber to tak že "vidíš dopredu" čo bude. Niekedy sa naozaj aj sny takéhoto typu splnili aj mne.
HazarD
Školák
Školák

Příspěvekod FightZuzu » 02 úno 2011, 18:51

Ahoj, pomalu každý den se mi zdají 3 - 4 sny a nevyplní se každý den,ale do půl roku. Mám smůlu, že si každý sen pamatuju. Poslední 4 dny se mi ale zdá každý den jiná forma rozchodu s přítelem, se kterým jsme 3 roky a jsme přitom uplně v pohodě. Poprvé to bylo tak, že prostě odešel z našeho bytu do většího s holkou, kterou jsem neznala. Druhá forma bylo, že jsme se vzali ale on ode mě po čase odešel ke své bývalé, další sny se liší jen detailema. Už toho mám vážně dost, protože po probuzení jsem na něj akorát naštvaná ale neni ve skutečnosti za co. Myslíte, že je pravděpodobné, že udělám každý den alespoň jednu věc jinak, než bych ,,udělat měla" a tím se změní celý scénář rozchodu? Nevím jak z toho ven..
FightZuzu
Školák
Školák

Příspěvekod HazarD » 02 úno 2011, 23:03

Konkrétne v tom aby som rozoberal sny sa nevyznám ale poradil by som ti asi toľko že si sny tak nepripúšťaj aby sa ti nezačali prelínať do reality. Mohlo by sa stať že by si za všetkým videla že sa niečo deje, že tvoj priateľ ťa nemá rád alebo že má niekoho iného pričom by to vôbec pravda nebola. Mohla by si spraviť zbytočnú chybu ktorú by si potom neskôr ľutovala čiže neunáhľuj sa a tie sny si moc neber k srdcu. Uvidíme čo ti na to povedia ostatní.
HazarD
Školák
Školák

Další

Zpět na Sny