Sen mi vyhľadal moju lásku?

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Sen mi vyhľadal moju lásku?

Příspěvekod Darddy » 04 říj 2008, 00:48

Ahojte, tak séria krátkych snov... Začali sa mi snívať asi pred 4-5 rokmi a posledný sen sa mi sníval dakedy pred pol rokom. Možno ešte prídu nejaké série.
Vtedy, keď sa mi snívali tie sny som sníval(len premýšľal) o budúcom dievčati, dievčatá ma neobľubovali a ja nie som tak skúsený chalan, tak som chcel niektoré zo spolužiačok aj pár známych dievčat(nikdy nie dievčatá, ktoré som stretol pár razy v živote). No prišiel prvý sen a tam som sa cítil príjemne, pretože som tam videl no kúsok rozmazane, ale bolo jasné pár čŕt z dievčaťa a cítil som to dievča, akoby bolo len pre mňa. Dievča malo hnedé vlasy, výšku malo ako ja, teda maličká(teda teraz už som vyšší) a jediné čo som si pamätal po prebudení bolo to, že bolo pekné a som sa cítil fajn, nevedel som kto to je, žiadne také dievča neexistovalo. No postupne sa mi snívalo ešte pár snov s ňou v rozmedzí po 2 mesiacoch. Tiež mi bolo príjemne, pomaly som si pripadal, že som dostal dievča na noc(pravdaže na noc v sne) a nezdalo sa mi to, ale aj tak som bol rád, lebo predsa som bol s ňou, s neznámou. Hovoril som si, že to možno dievča niekde stretneme, vtedy som si veľa vecí namýšľal.
No a teraz to dôležité: Pred 10 mesiacmi koncom novembra som úplnou náhodou na icq pomocou jednej hry zahral hru s jedným dievčaťom, nakoniec som si s ňou písal častejšie a nejak som ju chcel. Ona mňa trocha neskoršie, ale mala ma rada už na začiatku. Tak ona je z ďaleka, no a už sme sa aj veľakrát(2 týždne dokopy) stretli, má hnedé vlasy, je menšej postavy a je pekná, pre mňa jedno naozaj pekné dievča a k tomu aj moja láska, ľúbim ju. Vravel som jej o mojich snoch a len sa pousmiala, neskoršie už ako som s ňou chodil sa mi nesnívali sny s dievčaťom, ale s ňou, to ona bola to dievča? žeby to bolo iné dievča, jej podobné? ten sen mi vyhľadal moju terajšiu lásku? A k tomu úplnou náhodou, pretože ona len z nudy klikla tam aby sme sa spojili(všade je len náhoda). Síce nemám rád náhodu, lebo mi nepraje, ale táto je príjemná 'kiss'
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Darddy
V.I.P
V.I.P

Re: Sen mi vyhľadal moju lásku?

Příspěvekod martink » 04 říj 2008, 09:37

Ahoj, nic není náhoda, vše je dané a je to tanné ve skupinovém nevědomí.
Jak už jsem tu někde psal, tak tvůj mozek vysílá elektromagnetické impulsy, které se pohybují rychleji než světlo, takže dokážou předejít čas, takže vše již bylo dané, ty jsi jenom na tyto věci citlivější.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod Darddy » 04 říj 2008, 10:59

Aha tiež som premýšľal nad tým, pretože ako postupne ide môj život veľa vecí sa mi zdá ako sen, pretože ten pocit, že si spomeniem na dačo, ale ešte nikdy sa to nestalo, znamená, že sa to sníva, ale ako je možné, že som vedel takto svoju budúcnosť už v detstve, len som si ju nevedel hneď spomenúť. Ale v detstve sa mi snívalo, že nebudem mať takéto dievča, ešte medzi tými sériami o tajomnom dievčati sa mi sníval jeden odlišný, kde som išiel v tuneli, ktorý je skutočný a v našom meste, pravdepodobne, zase cesta domov zo školy, videl som tam ísť dve ženy(to znamená, že už som dospelák) a boli to vraj prostitútky, hmm...ja ale takú naozaj nechcem! no v sne som takto premýšľal: to čo pred tým robila s ostatnými mužmi som jej odpustil a šiel som s ňou niekam, toto mi zo sna vystrihlo a už som zrazu bol v nejakom priestore, vyzeral to ako dom, videl som ho zvnútra ako z môjho tela(neskoršie pohľad zvonka zvrchu, akoby som sa nadnášal nad domom) dom bol spojený ešte s nejakou budovou, ale to je nepodstatné, prišla tá žena domov a uvedomil som si, že som vydatý, že s ňou žijem a máme vlastný dom, no ona bola zo mňa kúsok nešťastná a ja som to vzal tak ako ma už nechce, nakoniec zišlo to že ten náš vzťah asi padne, ale už som sa prebudil(nemali sme žiadne deti, bol som tam len ja a ona, celkom malý byt alebo dom)
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Darddy
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Hitsuki » 19 zář 2010, 21:00

To je krásne... Ja mám podobné sny a dúfam, že sú niečo viac, než má fantázie.
Niečo takého mi znie ako z rozprávky viac, ako iné podobné veci, ako iné sny aj čokoľvek iného...
"Ako ste sa vlastne spoznali?"
"Cez sny."

Tohle by asi nikto nepochopil x)
Hitsuki
Školák
Školák

Zpět na Sny