Sen nebo realita?

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Sen nebo realita?

Příspěvekod Fenrir » 08 led 2011, 14:51

zdravím měl bych dotaz ohledně svého snu či reality, dodnes si nejsem jist co se mi vlastně stalo a rád bych věděl příčinu či skušenosti ostatních na toto téma.

zhruba před rokem sme se se švagrem domluvili a udělali u něj v rodiném domku menší akci ( ne alkoholovou ) prostě posezení s přáteli bylo nás tam celkem 5 chlapů, pozdě v noci když už sme byli všichni dost unavení odebrali sme se každý do svého pokoje a šli na kutě.
pamatuju si že jsem usnul v podstatě okamžitě a od té chvíle v podstatě nedokáži rozlišit realitu od snu.
zkrátka sem se náhle zbudil a měl strašnou chut si jít zapálit cigaretu tak sem se zvedl a jelikož se v baráku nekouří šel ven na verandu, v chodbě před verandou sou dveře se skleněnou výplní a viděl sem svůj odraz postavi s značně rudě zbarvenýma očima a měl sem pocit jako kdybych v tu chvíli ondlel protože se mi doslova podlomili kolena.
dalsí co si pamatuji je že stojím nad postelí a dívám se sám na sebe jak spím a poté se rozhlížím po pokoji toď zhruba vše co si pamatuji ráno sem se normalně zbudil a celkem dost otom přemýšlel ale nikomu sem to neřekl a po čase nato uplně zapoměl až do nedávna kdy se mi stalo v podstatě to stejné.

jelikož dělam u bezepčnostní služby a noci v práci sou často zdlouhavé a nudné člověk se prostě spánku někdy neubrání, pamatuji si že jsem usnul na židli s nohama na stole opět sem se zbudil ale byl sem tentokrát značně dezorientovaný a a zmateně sem chodil po místnostech,cítil sem velky tlak na prsou a ve chvíli kdy sem vešel zpátky do své kanceláře sem zase viděl sebe jak spím přesně v té pozici co sem výše popsal, strašně sem se viděsil a v podstatě okamžitě sem se probudil na oné židli.

stává se to také někomu zvás? nebo nevíte někdo co to znamená? díky za jakoukoli odpověď.
Fenrir
Školák
Školák

Re: Sen nebo realita?

Příspěvekod vincenzo » 08 led 2011, 17:02

téma hned pod tím tvým by ti mohlo pomoci, zkus si to přečist
vincenzo
Školák
Školák

Příspěvekod Nessie » 08 led 2011, 22:56

Som lajk, tak sa moje názory nemôžu brať tak vážne, no ja sa domnievam, že sa tu môže jednať o astrálne cestovanie. Teda, ten druhý prípad mi príde priam ukážkový. Otázka: Keď si sa prechádzal po tých miestnostiach, boli rovnaké, ako ich poznáš? Nebolo na nich hocičo iné? Aj podľa toho by sa dalo zistiť, či sa jednalo o sen alebo o AC (alebo niečo iné), jelikož v sne sú veci pozmenené.
Bolo by dobré, keby si si o Astrálnom cestovaní niečo prečítal.
Keby sa jednalo oň, tak to by znamenalo, že tvoje astrálne telo (tvoj duch, zjednodušene) počas spánku opustilo tvoje fyzické telo a pohybovalo sa po okolí. A fakt, že keď si uvidel, ako tvoje fyzické telo sladko spí , tak si sa ocitol znova v ňom, je jedným z častých javov v AC, keďže stačí len malý pocit strachu, či obavy v tomto stave a tvoje fyzické telo okamžite vyšle signál a ty si naspäť v ňom.
V podstate, stáva sa to každému z nás. Každej živej osobe na zemi, každú noc, počas spánku. Ale je to skôr výnimočnosť, keď si na to niekto ráno spomenie a ešte aj zapamätá.
Človek, ktorý nie je ochotný pre niečo zomrieť, nie je zrelý pre život.
Nessie
Školák
Školák

Příspěvekod Fenrir » 09 led 2011, 16:16

nechci tu lhát nebo si nějak vymýšlet nemám ktomu důvod ale myslím si že vše bylo jako v reálu, mno ale ruku do ohně zato dát nemůžu nejsm v tomto nějak zaběhlej a říkám bylo to v podstatě podruhé za 25 let co se mi něco takového stalo ale díky moc za info :)

každopádně o dlaší zážitky se svámi velmi rád podělím ( pokud budou )
Fenrir
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 09 led 2011, 20:13

Jistě, ono to v reálu je..jen ne ve fyzickém těle.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Metcheque » 09 led 2011, 22:38

Nessie píše:Som lajk, tak sa moje názory nemôžu brať tak vážne, no ja sa domnievam, že sa tu môže jednať o astrálne cestovanie. Teda, ten druhý prípad mi príde priam ukážkový.

Já si nemyslím. Astrální cestování většinou vyžaduje výjimečný dar spojený s intenzivním tréninkem. Myslíš že lze astrálně vycestovat jen tak omylem? To by byl docela borec.:D
Metcheque
Školák
Školák

Příspěvekod shewolf » 10 led 2011, 06:58

Může jít o nějaké upozornění,a existují lidé,kteří opravdu
astrálně cestují a nic o tom neví.
Může to mít spojitost s místem,kde pracuješ.
čarování s láskou má vždy otevřené dveře.
shewolf
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Nessie » 11 led 2011, 19:56

Metcheque píše:Já si nemyslím. Astrální cestování většinou vyžaduje výjimečný dar spojený s intenzivním tréninkem. Myslíš že lze astrálně vycestovat jen tak omylem? To by byl docela borec.:D

Astrálne cestovanie vôbec nie je výnimočný dar, ako už som vravela, zažíva ho každý človek počas hlbokého spánku, no nepamätáme si ho. Práve o tom čítam knihu. Intenzívnym tréningom si tento stav akurát dokážeme umelo navodiť.
A nie, nemyslím, že sa dá vedome vycestovať omylom, ja VIEM, že sa to dá, keďže som to zažila na vlastnej koži. Hádam mi nechceš teraz vyvracať niečo, čo som prežila?
Človek, ktorý nie je ochotný pre niečo zomrieť, nie je zrelý pre život.
Nessie
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 11 led 2011, 20:48

olo to AC 100% nie je pochýb, niektorým ľudom ktorí astrálne cestujú vedome sa stáva že počas dňa normálne vypadnú bez toho že by to čakali čo chceli. A počas spánku sa to stáva bežne. Telo vtedy premiestnuje energiu z čakier do toho astrálneho tela.
.Sh4rp

Příspěvekod shadoww15 » 25 dub 2011, 00:37

Metcheque píše:Já si nemyslím. Astrální cestování většinou vyžaduje výjimečný dar spojený s intenzivním tréninkem. Myslíš že lze astrálně vycestovat jen tak omylem? To by byl docela borec.:D

Astrálně lze vycestovat i jen tak omylem. Stalo se mi to dvakrát a kamarádka má také takový zážitek.
shadoww15
Školák
Školák

Příspěvekod vasmat » 25 dub 2011, 13:29

Ahoj,
podle toho co rikas to bylo Astralni Cestovani. Ocivinde jsi prirodni talent, doporucju rozvijet, podivej se napriklad tady na foru nebo si precti nejake knihy. Bud stastny, protoze nekterym se to podari az za mnoho let treninku a nekterym vubec. Hodne stesti pri trenovani. :)
vasmat
Školák
Školák

Zpět na Sny