zdravím měl bych dotaz ohledně svého snu či reality, dodnes si nejsem jist co se mi vlastně stalo a rád bych věděl příčinu či skušenosti ostatních na toto téma.
zhruba před rokem sme se se švagrem domluvili a udělali u něj v rodiném domku menší akci ( ne alkoholovou ) prostě posezení s přáteli bylo nás tam celkem 5 chlapů, pozdě v noci když už sme byli všichni dost unavení odebrali sme se každý do svého pokoje a šli na kutě.
pamatuju si že jsem usnul v podstatě okamžitě a od té chvíle v podstatě nedokáži rozlišit realitu od snu.
zkrátka sem se náhle zbudil a měl strašnou chut si jít zapálit cigaretu tak sem se zvedl a jelikož se v baráku nekouří šel ven na verandu, v chodbě před verandou sou dveře se skleněnou výplní a viděl sem svůj odraz postavi s značně rudě zbarvenýma očima a měl sem pocit jako kdybych v tu chvíli ondlel protože se mi doslova podlomili kolena.
dalsí co si pamatuji je že stojím nad postelí a dívám se sám na sebe jak spím a poté se rozhlížím po pokoji toď zhruba vše co si pamatuji ráno sem se normalně zbudil a celkem dost otom přemýšlel ale nikomu sem to neřekl a po čase nato uplně zapoměl až do nedávna kdy se mi stalo v podstatě to stejné.
jelikož dělam u bezepčnostní služby a noci v práci sou často zdlouhavé a nudné člověk se prostě spánku někdy neubrání, pamatuji si že jsem usnul na židli s nohama na stole opět sem se zbudil ale byl sem tentokrát značně dezorientovaný a a zmateně sem chodil po místnostech,cítil sem velky tlak na prsou a ve chvíli kdy sem vešel zpátky do své kanceláře sem zase viděl sebe jak spím přesně v té pozici co sem výše popsal, strašně sem se viděsil a v podstatě okamžitě sem se probudil na oné židli.
stává se to také někomu zvás? nebo nevíte někdo co to znamená? díky za jakoukoli odpověď.