sen nebo vzpomínka?

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

sen nebo vzpomínka?

Příspěvekod Myriel » 21 pro 2010, 09:58

mám vzpomínku na jedno místo kde jsem si jako malej hrál leikoš jsem vyrůstal jinde než teď bydlím tak jsem nemohl kontrolovat místo které si pamatuji,ale po čase jsem se na to místo chtěl vrátit.Místo jsem nenašel tam kde by bylo být.Když se zamyslím nad tím místem mohlo mě napadnout že tam nemůže být tak nevím jestli to byl sen nebo vzpomínka ale kdyby to byl sen tak byl tak živej a já ho dokonale ovládal.Řiká se že snad všechno co se nám zdá existuje ale nemusí to bejt tahle přítomnost a nebo místo které zákonitě musíme dobře znát.někde to může být nebo mohlo být a něco mě tam táhlo a protože se tam nedostanu ve stavu kdy nespím,protože nevím kde to je tak mě tam přenesl sen?
Myriel
Školák
Školák

Re: sen nebo vzpomínka?

Příspěvekod lykantrop » 21 pro 2010, 11:06

Důvodů je hodně, ani nevím, jestli nějaký neopomenu a sám všechny neznám.
Mohl tě tam jak říkáš vpravit sen, ale ne proto, že jsi tam měl být. Možná proto, že jsi tam tenkrát chtěl být. Nebo to, co se ti neustále ukazuje ve snech (místo), může znamenat vzkaz, že patříš právě tam. Může se jednat o fiktivní místa. Pokud vidíš například hřiště, na kterém si hraješ, může to znamenat, že jsi ještě nedospělý, nebo že máš být obklopen dětmi. Cokoliv. Záleží přesně na tom, jak se ti to zdálo. Kdyby jsi měl totiž sen o tom, jak jsi na dětském hřišti hraješ, ale jako dospělý, znamenalo by to, že máš mít okolo děti (například). A zase když se tam uvidíš jako malinký chlapeček, sen už dává úplně jinej smysl.

Někdy je problém rozlišit sen od reality. Já také vidím jedno místo častěji, než bych čekal a v hlavě ho mám pořád zafixováno. A můžu ti garantovat, že toto místo se jen tak nenajde.
lykantrop

Příspěvekod Myriel » 21 pro 2010, 12:58

byly to základy nějaké budovy kruhové hrál jsem si tam jako dítě všude okolo se válely velké šutry jako by ta budova byla ještě z kamene základy vypadaly asi takhle:kruhové schody které byly nejspíš základem budovy
Myriel
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 27 pro 2010, 07:04

To miesto si si mohol vytvoriť. Tak, ako to bolo vo filme Inception. Vždy, keď na niečo myslíš,
a predstavuješ si to, vytváraš si to v astrálnom svete. Niekde som čítal, že po smrti pôjdeme
na to miesto, ktoré sme si vytvorili, a budeme tam robiť to, o čom sme stále snívali.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Zpět na Sny