Sen o magii uvnitř Stonehenge

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Sen o magii uvnitř Stonehenge

Příspěvekod jennie1 » 23 črc 2009, 12:32

Ahoj,
cca před 10dny se mi zdál sen,který jsem si po probuzení pamatovala do detailu,byl opravdu velmi "živý".
Černé auto mě dovezlo na místo.Já věděla,co mě čeká,byla jsem rozechvělá,ale tak nějak příjemně,jako když se na něco těšíte a zároveň jste nejistí z výsledku..
Šla jsem po boku mě známého muže ke Stonehenge,kde byl shluk žen. Dvě z nich mne odvedly někam,kde jsem se převlékla do šatů,přesný popis nevím,a pak mne vedly dovnitř Stonehenge. Vím,že jsem se mírně ohlédla na toho muže,asi aby mi dodal odvahy pokračovat..Uvnitř byl kruh žen,které odříkávaly modlitby.Mimo kruh byla žena,asi hlavní v onom společenství,které jsem předala hořící svíci,kterou jsem ji donesla a ona ji ode mě převzala a dala mi do ruky křišťálovou kouli,dovedla mě doprostřed kruhu žen a sama se připojila k nim. Nějak jsem věděla,že mám kouli oběma rukama držet nad hlavou,celou dobu jsem slyšela bubny. Držela jsem tedy kouli nad hlavou a ženy zvedly ruce směrem ke kouli a vysílaly energii směrem ke mě a kouli,která se vznesla nad moji hlavou a nad dlaně. Cítila jsem,že i já svojí energií udržuju kouli nad hlavou. Ony stále k tomu odříkávaly jakousi modlitbu,já se jen soustředila na tu kouli,abych ji nepustila,věděla jsem,že by to bylo špatně..bylo to hodně vyčerpávající,ale v hlavě se mi rozezněl hlas té hlavní ženy,který říkal,abych ještě vydržela. V tu chvíli začalo vycházet slunce,bubny zesílily a ženy trochu povolily svoji sílu,takže já musela svoji energii znásobit,aby koule zůstala nad mou hlavou. Slunce svými paprsky rozzářilo kouli,která začala jakoby žhnout,o to ale bylo těžší ji udržet na místě. Až se slunce dostalo do určité polohy,hlavní žena svojí energií dostala kouli opět do mých dlaní a dovolila mi dát ruce dolů,ostatní poklekly, bubny ustaly. Cítila jsem se hrozně vyčerpaně,ale zároveň nepředstavitelně šťastně. Žena mě vyzvala k vystoupení z kruhu,nějakým gestem mi "požehnala",poté jsem mohla odejít,kouli jsem si měla ponechat. Došla jsem k muži,který mě odvedl k autu a odjeli jsme. V autě jsem byla vyčerpaná,šťastná,jaksi klidná. Vím,že jsem se podívala na své ruce,které se třásly,ale cítila jsem pocit zadostiučinění.
Po probuzení jsem se cítila vyčerpaně,ale příjemně a vím,že se mi ani z toho snu nechtělo,že jsem chtěla ve snění pokračovat,ale už to potom nešlo se na ten sen napojit.
Je to už více dnů,ale několikrát za den na ten sen myslím,když zavřu oči nebo je jen přivřu,dokážu si přesně vybavit detaily toho snu,jakoby se mi uchovaly obrazy a nejvíc vidím obraz mě samé v kruhu žen,jak držím svítící kouli energií nad hlavou uvnitř Stonehegne a to korunuje zář oranžového slunce.
Uff,omlouvám se za hoodně dlouhý příspěvek,ale chtěla jsem to věrně popsat tak jak si to pamatuju.
Když se mi zdají jen nějaké symboly,dokážu to dle snářů a pocitu ze sna odvodit,ale tohle bylo jiné,zvláštní.Může se k tomu někdo seriózně vyjádřit?Budu ráda za vaše názory,děkuji.
jennie1
Školák
Školák

Re: Sen o magii uvnitř Stonehenge

Příspěvekod Andrei » 24 črc 2009, 10:59

VZHLEDEM K TOMU, ŽE NENÍ JASNÉ CO Stonehenge BYLO ALE S NEJVYŠŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ BYLO POHŘEBIŠTĚ VESNICE, KTERÁ SE NEDALEKO NÁCHÁZALE - JE PODLE MNE TENTO SEN SPOJEN S DUCHAMÍ MRTVÝCH A MINULÝMI ŽIVOTEM VAŠÍM NEO NĚKOHO OKOLO.

VZHLEDEM K TOMU, ŽE VÁS TAM VEZLA ČERNÁ LIMUZÍNA JE TEDY OPĚT PRAVDĚPODOBNOST MRTVÝCH, DUCHŮ MRTVÝCH NEBO NĚKOHO OKOLO , OPĚT VZHLEDEM K TAK DÁVNÉMU MÍSTU PRAVDĚPODBNĚ SPJATO S MINULÝMI ŽIVOTY.

VZHLEDEM K TOMU, ŽE JSTE BYLA UNAVENÁ ALE ŠŤASTNÁ NEBUDE TO NIJAK PRAVDĚPODOBNĚ SPOJENO S VAŠÍM ŽIVOTEM ČI JEHO KONCEM ALE S ŽÁDANOU POMOCÍ NEBO ODKAZEM PRO VÁS.

VZHLEDEM K TOMU, ŽE VÁS TO VYZÝVALO ZŮSTAT, ALE JAKO POMOC TEN KDO DÁVAL SÍLU, OPĚT MYSLÍM, ŽE OD VÁS SÍLY POTŘEBUJÍ POMOC.

JÁ OSOBNĚ BYCH SE SAMOZŘEJMNĚ SUBJEKTIVNĚ BÁL ZDA SE NEJEDNÁ O ČERNOU MAGIJI A ČERNÉ SÍLY ALE TATO DOMNĚNKA JE ABSOLUTNĚ NEOPODASTATNĚNÁ A JE SAMOZŘEJMNĚ PRAVDĚPODOBNĚ LICHÁ.

NAVÍC JE MNOHO PROSTŘEDKŮ JAK SE PROTI NIM OCHRÁNIT, POKUD BY TO BYLY ČERNÉ SÍLY, NA OPAK SE DOMNÍIVÍM, ŽE BUDE LOGICKY VÍCE PRAVDĚPODOBNÉ, ŽE JSOU U VÁS JAKÉSI SENZIBILNÍ VLOHY NEBO VLOHY BÝT MÉDIEM DOBRÝCH ANDĚLŮ, ŽE VÁS VAŠE MINULÁ CESTA MOŽNÁ MINULÝ ŽIVOT VEDE K PROBUZENÍ SIL NADPŘIROZENÝCH A PROTO BY BYLO DOBRÉ ABY JSTE VYZKOUŠELA JESTLI TAKOVÉ SÍLY VE VÁS NESPÍ.

TÉMĚŘ JISTĚ JE TO PROSBA O POMOC BUĎ PŘÍMO VÁS NEBO NĚKOHO OKOLO VÁS NEBO SIL OKOLO.

COKOLIV MOHU BÝT NÁPOMOCEN RÁD TAK UČINÍM...V POMOCI JAK SE OHLÍDAT PŘED ZLÝMI SILAMI NEBO JAK VYZKOUŠET SVÉ SÍLY...

NAPIŠTE JESTLI TO NEMÁ OPAKOVÁNÍ NEBO POKRAČOVÁNÍ, I KDYŽ MYSLÍM, ŽE SÍLY TÍM, ŽE JSTE SE ZAČALA ZAJÍMAT MAJÍ ZATÍM ODPOČINEK, NEBOŤ SPLNILY VE SNU TO ZAMYŠLENÍ, KETRÉ BYLO TŘEBA..

KRÁSNÝ DEN
Andrei
Školák
Školák

Re: Sen o magii uvnitř Stonehenge

Příspěvekod jennie1 » 24 črc 2009, 13:07

Děkuju za reakci..co se týká té černé magie,pak si subjektivně myslím,že to asi nebude ono.Vede mě k tomu pocit z toho snu.Atmosféra sice tajemná,ale nijak negativní,naopak pozitivní vibrace,dá se říci přátelská atmosféra.Měla jsem pocit,že se tam jednalo o iniciaci nebo o vyzkoušení si mých sil nebo o zkoušku,což je samozřejmě jen můj dojem,ale vyznělo mi to tak.a tím,že jsem tu kouli udržela svoji silou nad hlavou a nad dlaněmi do určitého okamžiku,kdy slunce bylo v určitém bodě,tím jsem splnila tu zkoušku a byla jsem pomyslně přijata do kruhu těch žen.Z té hlavní ženy jsem měla pocit naprostého klidu a pocit bezpečí a z jejího pohledu nebo celé bytosti čišel klid,harmonie a jakési moudro.Jak říkám,pořád na ten sen myslím,proto jsem o něm sem napsala.
Co se týká vyzkoušení si reálně,zda mám nějaké schopnosti,nevím jak,neznám nikoho,kdo by se tímto zabýval.Upřímně,ikdyž to přímo nesouvisí s tímto příspěvkem,tak musím říct,že můj život je protkaný různými symboly a zážitky a stále víc a víc věřím,že minulé životy je reálná záležitost a že se mě snaží někdo či něco kontaktovat,abych si NĚCO uvědomila nebo udělala.Samozřejmě z hlediska psychologického,to může být pouze pocit,že jsem nějak nadaná nebo že zde mám vyšší cíl,to jsou dvě věci,které se ve mě tak trochu perou,protože rozum říká blbost a cit říká pokračovat v pátrání :-))ale když převládne cit a intuice,pak se chci dostat hlouběji do této problematiky,ale neznám osobně nikoho,kdo by se tím seriózně zabýval,poradil a samozřejmě mě brzdí strach,abych sama sobě víc neuškodila než pomohla.
Pardon za odbočení od tématu Stonehenge,ale vlastně to s tím souvisí..budu ráda za další nápady,rady,připomínky,rozbory mého snu.
jennie1
Školák
Školák

Zpět na Sny