Ahoj,
cca před 10dny se mi zdál sen,který jsem si po probuzení pamatovala do detailu,byl opravdu velmi "živý".
Černé auto mě dovezlo na místo.Já věděla,co mě čeká,byla jsem rozechvělá,ale tak nějak příjemně,jako když se na něco těšíte a zároveň jste nejistí z výsledku..
Šla jsem po boku mě známého muže ke Stonehenge,kde byl shluk žen. Dvě z nich mne odvedly někam,kde jsem se převlékla do šatů,přesný popis nevím,a pak mne vedly dovnitř Stonehenge. Vím,že jsem se mírně ohlédla na toho muže,asi aby mi dodal odvahy pokračovat..Uvnitř byl kruh žen,které odříkávaly modlitby.Mimo kruh byla žena,asi hlavní v onom společenství,které jsem předala hořící svíci,kterou jsem ji donesla a ona ji ode mě převzala a dala mi do ruky křišťálovou kouli,dovedla mě doprostřed kruhu žen a sama se připojila k nim. Nějak jsem věděla,že mám kouli oběma rukama držet nad hlavou,celou dobu jsem slyšela bubny. Držela jsem tedy kouli nad hlavou a ženy zvedly ruce směrem ke kouli a vysílaly energii směrem ke mě a kouli,která se vznesla nad moji hlavou a nad dlaně. Cítila jsem,že i já svojí energií udržuju kouli nad hlavou. Ony stále k tomu odříkávaly jakousi modlitbu,já se jen soustředila na tu kouli,abych ji nepustila,věděla jsem,že by to bylo špatně..bylo to hodně vyčerpávající,ale v hlavě se mi rozezněl hlas té hlavní ženy,který říkal,abych ještě vydržela. V tu chvíli začalo vycházet slunce,bubny zesílily a ženy trochu povolily svoji sílu,takže já musela svoji energii znásobit,aby koule zůstala nad mou hlavou. Slunce svými paprsky rozzářilo kouli,která začala jakoby žhnout,o to ale bylo těžší ji udržet na místě. Až se slunce dostalo do určité polohy,hlavní žena svojí energií dostala kouli opět do mých dlaní a dovolila mi dát ruce dolů,ostatní poklekly, bubny ustaly. Cítila jsem se hrozně vyčerpaně,ale zároveň nepředstavitelně šťastně. Žena mě vyzvala k vystoupení z kruhu,nějakým gestem mi "požehnala",poté jsem mohla odejít,kouli jsem si měla ponechat. Došla jsem k muži,který mě odvedl k autu a odjeli jsme. V autě jsem byla vyčerpaná,šťastná,jaksi klidná. Vím,že jsem se podívala na své ruce,které se třásly,ale cítila jsem pocit zadostiučinění.
Po probuzení jsem se cítila vyčerpaně,ale příjemně a vím,že se mi ani z toho snu nechtělo,že jsem chtěla ve snění pokračovat,ale už to potom nešlo se na ten sen napojit.
Je to už více dnů,ale několikrát za den na ten sen myslím,když zavřu oči nebo je jen přivřu,dokážu si přesně vybavit detaily toho snu,jakoby se mi uchovaly obrazy a nejvíc vidím obraz mě samé v kruhu žen,jak držím svítící kouli energií nad hlavou uvnitř Stonehegne a to korunuje zář oranžového slunce.
Uff,omlouvám se za hoodně dlouhý příspěvek,ale chtěla jsem to věrně popsat tak jak si to pamatuju.
Když se mi zdají jen nějaké symboly,dokážu to dle snářů a pocitu ze sna odvodit,ale tohle bylo jiné,zvláštní.Může se k tomu někdo seriózně vyjádřit?Budu ráda za vaše názory,děkuji.