Sen o neexistující sestře

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Sen o neexistující sestře

Příspěvekod Iri » 10 úno 2011, 11:10

Dnes jsem měl sérii opravdu divných snů. Vyskytovala se v nich především moje "sestra". Problém je, že žádnou sestru nemám, jsem jedináček. Dobře, tak tam byla jenom sestra, problém je, že vím přesně, kolik jí bylo ve snu, jak vypadala i jak se jmenovala. Nikdy jsem si toho tolik nezapamatoval ze snu (myslím tím konkrétní údaje) a jsem si celkem jistý, že tam ani nikdy nebyly řečeny. Navíc jsem se po každém z nich cítil velmi divně a měl jsem pocit, jako kdyby doopravdy existovala. Nevíte někdo, co to může znamenat? Jsem si jistý, že moji rodiče žádné jiné dítě nečekali. Jinak sny byly dost živé, ale nereálné. (prostředí reálná byla, ale různé věci nedávaly smysl).

edit: Ještě chci dodat, že jsem k ní měl ve snu velmi blízký vztah a měl jsem jí velmi rád. Tuto skutečnost jsem ale nezjistil z nějakých událostí, ale právě z pocitů, což je u mě taky dost neobvyklé.
Nic není černobílé, záleží na úhlu pohledu. Pravda je vždy někde mezi.
Iri
Školák
Školák

Re: Sen o neexistující sestře

Příspěvekod jennie1 » 10 úno 2011, 13:20

Hned první co mě napadlo je,
že se jedná o návrat k minulému životu.
Možná,že v minulém životě jsi měl sestru.
To, že si pamatuješ tolik údajů,
to, že jsi si byl jistý, že existuje,
mě v tom utvrzuje.
Určitě si všechny ty informace někam zapiš
a být tebou, tak bych to zadala do googlu,
projdi net,pátrej..
Je možné, že tak zjistíš něco pro tebe důležitého.
Takové sny bývají důležité.
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod Mazrim Taim » 10 úno 2011, 13:57

Duchovní sestra tvá existuje, teď jí jen najít
Viděl jsem mnoho možných budoucností a čím dál víc jich je plných temnoty a stínů. Ale přesto a právě proto budu bojovat. Je to mé poslání
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Iri » 10 úno 2011, 14:30

Myslíš tedy, že je to reálný člověk? Jmenovala by se tedy stejně, měla stejný věk a také o mě věděla?

Nenapadá mě, jak bych jí mohl najít. Možná by to bylo možné díky astrálnímu cestování, ale to neovládám. Navíc může být prakticky kdekoliv, ne? Může žít třeba v Americe nebo ve vedlejším městě...
Iri
Školák
Školák

Příspěvekod Mazrim Taim » 10 úno 2011, 15:53

Reálný člověk to je, jméno je jiné věk také, neboť je to věc duše a ne těla
Viděl jsem mnoho možných budoucností a čím dál víc jich je plných temnoty a stínů. Ale přesto a právě proto budu bojovat. Je to mé poslání
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Iri » 10 úno 2011, 15:59

Takže je dokonce prakticky nemožné toho člověka najít? :(
Iri
Školák
Školák

Příspěvekod Mazrim Taim » 10 úno 2011, 16:39

Říkám jen co vím, já žádne duchovní dvojče nemám ( ani nemůžu mít) tak nevím jak hledat
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Iri » 10 úno 2011, 16:48

Proč bys nemohl mít duchovní dvojče?
Iri
Školák
Školák

Příspěvekod Mazrim Taim » 10 úno 2011, 19:06

Protože jsem jedinečný tvor, snad možná omyl, snad nehoda. Ale neznám nic takového jako já
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Iri » 10 úno 2011, 20:58

Každý je nějakým způsobem jedinečný. Někdo více fyzicky, někdo zase psychicky a spirituálně. Možná doopravdy nemůžeš mít duchovní dvojče a věřím, že ne každý "normální tvor", jak říkáš, ho má. Tento druh "tajemna" (snad to tak mohu nazvat) je mi poněkud vzdálený, ač je to škoda - proto tolik otázek. Rozhodl jsem se trošku víc se zajímat o sny a svět za touto hranicí, možná mi to dá nějaké odpovědi a kdo ví, třeba najdu i tu dívku.

Zdá se mi, že o této problematice toho víš opravdu hodně, proto mi dovol zeptat se na jednu otázku. Vím, že každý člověk má určitý "rodokmen". Cestu, po které šla jeho duše, když se inkarnovala. S tím se vážou i schopnosti jedince. Zajímá mě právě, jak zjistit něco víc o svém podvědomí. Někdo má vlohy pro magii, kterou může pomáhat ostatním, někdo je zase vamp (i když ne vždy záměrně a vědomě) a dalším vyhovují obřady a například magie Luny (stříbrná magie). Chtěl bych více poznat sám sebe, abych mohl právě rozvíjet své schopnosti.
Iri
Školák
Školák

Příspěvekod Mazrim Taim » 10 úno 2011, 21:23

Hezký přístup, když dokážeš být v rámci možností objektivní, to já neumím
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Iri » 10 úno 2011, 21:50

Život, i když u mě není vážně dlouhý, mě naučil určitému respektu k ostatním bytostem. Nikdy nevíme, co ve skutečnosti v nich je ukryto. Každopádně moc děkuji za tvou pomoc a přeji hodně štěstí dál do života :).
Iri
Školák
Školák

Příspěvekod Mazrim Taim » 10 úno 2011, 22:21

I tobě, bude třeba
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod KillerLP » 08 dub 2011, 21:08

Ahoj, zajímavá otázka.. Tohle se mi též stává, že ve snu vím hodně informací, o kterých nepadlo ani slovo. Souhlasím s tím, že to může souviset s minulejma životama. A nebo ještě mě napadla jedna věc, že jelikož jsi jedináček, někde hluboko se v tobě může objevit touhla po sourozenci, tudíž jsis ho převedl do snu, ale to je jen jedna zmnoha teorií, víc sázím na ten minulý život.
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Arpaix » 10 dub 2011, 12:28

V tomto snu je jasna ukazka a odkaz na VAS minuly zivot. Ve snu se Duch castecne odpouta od fysickeho tela a my se muzeme spojit s jinymi Duchy a videt nase minule ale i budouci zivoty.
Muzeme mit sny i o minulych zivotech ktere jsme zili i pred staletimi, ale i treba pred tisice lety.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Iri » 14 kvě 2011, 19:04

Díky za další odpovědi. Teď právě řeším takové dilema. To, že si člověk nepamatuje své předchozí životy má nějaký důvod a nechce se mi ho opomíjet. Na druhou stranu o předchozích životech chci zjistit více... Sestra se ve snech již více neobjevila, ale poslední dobou je svět okolo mě nějaký jiný. Nedokážu to přímo popsat, pouze to cítím. A myslím si, že sny mají velkou důležitost a možnáí se mi snaží něco naznačit. Chci vědět co a možná, že by mi znalost mého předchozího života/životů pomohla. Ale mám z toho strach. Takže ještě než se pokusím o tom něco zjišťovat bych se chtěl zeptat na váš názor, co si o tom myslíte?
Iri
Školák
Školák

Zpět na Sny