Dnes se mi zdál sen, že nějací gangsteři obsadili dům mé babičky a házeli po nás granáty. Jeden neznámý muž, který byl se mnou, si hrál se zátkou od piva, na kterém byl symbol Krakonoše.
Měl jsem takový divný pocit z tohoto snu, že se něco stane.
Dneska jsme jeli k babičce a teta se mě zeptala, jestli bych s nimi nejel do Nové Paky navštívit muzeum Klenotnice (vůbec jsem nevěděl, že chtějí někam jet). Souhlasil jsem a jel jsem i s mámou. V Nové Pace jsme zastavili na nákup do malého obchůdku. Já jsem zůstal v autě a když se ostatní vrátili, tak máma přinesla piva (Novopacké pivo) s tímto symbolem Krakonoše. Nic jsem jim o mém snu neříkal a nechtěl jsem kupovat žádný píva a máma zrovna koupila tohle pivo s tím symbolem. Po výletě jsme jeli domů a na silnici se stala bouračka. Nevím co se tam stalo, ale auto bylo v příkopě a okolo něj policejní auto a dvě hasičská auta a jeřáb. Spojil jsem si to s tím granátem, ale to je asi blbost.
Myslíte si, že to nějak souvisí, nebo to byla jen náhoda? Myslíte si, že jsem nějak mohl vidět budoucnost i když přefiltrovaný do gangsterky?