Sen - veľa rôzne tvary

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Sen - veľa rôzne tvary

Příspěvekod marxo126 » 26 pro 2010, 19:55

Včera som sníval:

Je veľmi dlhý príbeh, nemôžem zapamätať celý.
Tak tu napíšem len súhrne, ktoré som nepochopil:

Večer polospánku som cítil niečo tlak na čele a vidím nejaký meč s ozdobu podobne ako 12-13 storočie nosiť kráľ niečo. Potom neskôr v noci v sna som stretol mladý muž a mal staromodný oblek s klobúkom ( vyzerá skoro ako čarodejník ) - okolo 18.-19. storočie. On chce isť na mňa a chcel niečo kecať. Potom uvidím jeho tvár a bolo prázdny tvár akurát som zobudil, niečo cítil som drsný pocit aj bolesť bruško a kukal som čas - 3:40. Tak zas isť spať a hneď zatvoriť oči a zľakol som, že vidím mladý muž a pár sekúnd zmizol akurát prišlo neznámy veľa rôzne tvary ako horor aj tiež veľa rôzne oko ( každý majú iné oko ).

Čo to znamená?

Ďakujem
marxo126
Školák
Školák

Re: Sen - veľa rôzne tvary

Příspěvekod pentagramové oko » 26 pro 2010, 22:20

Je to zajímavý co píšeš na mě když někdo utočí je to vždycky okolo 2 hodin ráno.
Měl jsi historický sen,podle mého názoru to může mít velkou souvislost z tvého
minulého života kde jsi něco nedořešil a na astrální urovni to cestuje ve snech za tebou.
Ty potom cítíš dívný tlak a bolesti v briše,musíš to nechat odvolat a to ti pomůže ivan,r
astrální věci ,sny jsou jeho parketou né že já bych ti nepomohla ale on je v tomto rychlejší
napiš mu.do sz-Já mám zkušenost stěmi to útoky a je to dost nepříjemný,ale to neznamená.
že se toho nemůžeš zbavit.třeba tu budou i jiné názory tak se rozhodni podle sebe,který se ti bude
nejvíc zamlouvat.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod marxo126 » 27 pro 2010, 09:18

pentagramové oko píše:Je to zajímavý co píšeš na mě když někdo utočí je to vždycky okolo 2 hodin ráno.
Měl jsi historický sen,podle mého názoru to může mít velkou souvislost z tvého
minulého života kde jsi něco nedořešil a na astrální urovni to cestuje ve snech za tebou.
Ty potom cítíš dívný tlak a bolesti v briše,musíš to nechat odvolat a to ti pomůže ivan,r
astrální věci ,sny jsou jeho parketou né že já bych ti nepomohla ale on je v tomto rychlejší
napiš mu.do sz-Já mám zkušenost stěmi to útoky a je to dost nepříjemný,ale to neznamená.
že se toho nemůžeš zbavit.třeba tu budou i jiné názory tak se rozhodni podle sebe,který se ti bude
nejvíc zamlouvat.

Aha, dnes som spal a išlo mi v poriadku. Nič nie je zvláštne.
Tebe niekto útočí okolo 2 hodín ráno. Mne tiež v minulej roky často útočí okolo 3-4 hodiny, niekedy presne čas a sekunda 3:15 a 3:00 aj 3:30. Potom raz najhorší som videl ako prelomí z iného dimenzii bolo tam diera a potom vošiel nejaká hnusná ruka podobná jak démoni. Cítil som zvláštne ako niekto ma pohlcoval a potichu som kecal s vnútornej ja že ako mám brániť tuto? Odpoveď: nemaj strach! Tak som prestal strachu a otočil som hlavu, vidím ako ruka preč potom diera z iného dimenzii sa zmizla. Potom to nebolo sen... Až dodnes nič nestalo, preto som prekonal strach pred neznámym. Možno suvislo so strachom, či nie?

nikdy som nezabudol, že asi pred 5-6 rokmi v škole sme mali na športovej hre v Levoči, tam ubytovanie nejaká stará budova ale vo vnútri je pekná a moderná. Večer som chcel spať a nedarilo sa mi. Ostane kamaráti išli spať. Ja nie. Až do rána nič som nespal. Akurát čas 3:00 a sa hrávam s mobilom a zas som kukal čas bolo 3:15 a môj mobil nefungoval a vôbec. Cítil som jak hnus ako niekto prechádza. Tlačil som vypnúť mobil tiež nefunguje len svieti a vybral som batéria. A naspať batéria do mobilu a zapnúť ide ako normálne. Všimol som času už 5 minúť ubehol, ale cítil som len do jeden minúta. Až do rána nič som nespal, akurát ráno máme sútaže na atletike a mal som plná energia, keď vôbec som nespal. Hmmm...

Myslím, že asi budem rovno písať SZ ivan.r :D

Tak ešte ti ďakujem :)
marxo126
Školák
Školák

Příspěvekod shewolf » 30 pro 2010, 21:34

Ivan je jednička a p.o. ví proč ti to napsala. !no1
čarování s láskou má vždy otevřené dveře.
shewolf
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Zpět na Sny