Pre tích ktorý ste nevideli dokument The-Secret alebo Tajomstvo tak je to dokument o tom ako myšlienky pritiahnú všetko na čo myslíme. Funguje to dobre ale samozrejme nesmieme len tak sedieť a pozerať do blba a nič nerobiť. Myslím si že človek dokáže všetko ak do toho zapojí všetko zo seba, a je to úplne jedno či sa jedná o obyčajnú vec alebo niečo paranormálne.Ak máme dokázať niečo nemožné alebo neuveriteľne musíme
v to veriť ako v čokoľvek iné a mali by sme do toho vložiť veľa času alebo lepšie povedané všetok náš čas. V tomto ma utvrdilo pár testov ktoré som skúsil trošku bizarne ale fungovalo to prekvapivo.
-*Test*-
Hra mini Vyhrať 4 kola previazanými očami nič som nevidel. - podarilo sa aj keď neviem ako ale podarilo sa -*skôr my to pripadalo ako náhodne kliknutia ale 4 krát do 15 minúť ?*-
-
Pokus získať do 1 týždňa 50 eúr - Tak toto bolo trošku hardcore ale podarilo sa -*Natrafil som na jednu prácu kde za odnesenie par kartónov a pár krabíc mi dali 15 eur potom som bol ešte robiť počítač u jednej pani takže ďalšie peniaze prišli myslím že to bolo 10 potom som sa dohodol že za nieakých zopár eúr pomôžem kamošovi vo firme a teda kaplo s toho zase niečo, áno stále do jedného týždňa*-
-
Známky v škole - Chcel som za 2 dni získať aspoň 2 jednotky *no dve jednotky som dostal ale + aj jednú 5 takže
asi dajak tak :D* ale oplatilo sa toTieto testy ma dosť presvedčili na to aby som to začal využívať na plno áno ale treba mať cieľ.
Viem že táto úvaha nieje nič moc ale aspoň som sa pokúsil naznačiť ako sa môžete mať dobre ak zo seba dáte všetko.