Zdálo se mi, že jsem se s kamarádem vloupal do bytu nějakého chlapa, který mi ukradl (pro mě velice vzácné) CD, kde jsem měl nahrávky z doby, kdy mi byly 4 roky. On o tom, že jsem se tam dostal, nevěděl. Byl tam jen jeho pes - pitbull. (On ten chlap není nějaký výmysl ze snu, toho chlapa potkávám občas když jdu ze školy - je to jeden idiot, kterej má pitbulla a nepřivazuje si ho, tak občas běží naproti mně když se vracím večer ze školy. Naposled jsem ho viděl předevčírem u jednoho obchoďáku, kde byl i s tím psem, povídal si s nějakými lidmi a v ruce držel maso. Ale proti tomu chlapovi - tipoval bych tak 25 let - nic nemám, jen mě štve, že si nepřivazuje bojové plemeno psa a rozbíhá se proti mně a já mám panickou hrůzu z nepřivázaných psů - ať už jakýchkoliv, ale z bojových víc). Vzal jsem si u něj to moje CDčko a bál jsem se, že to CDčko vygrabboval (obsah toho CD je soukromý). Jenže u toho CDčka to neskončilo, zapnul jsem mu PC a díval jsem se, jestli nemá něco užitečného i na PC. Něco jsem si dal na flashku (už nevím co), najednou jsem usnul (společně s tím mým kamarádem, kterej tam se mnou byl) a probudili jsme se až ráno. Byli jsme vystrašení a říkali jsme si, jestli nás viděl nebo tak, ale byl tam jen ten jeho pes, kterýho jsme uplatili masem a nechal nás na pokoji. Jenže pak jsem zjistil, že bydlím zase v Brně (kvůli cikánům jsme se z Brna odstěhovali, teď bydlím kousek od Brna) a že je můj soused, se kterým to máme propojené a ani mezi námi nejsou zamčené dveře, ale normálně otevřené. Nevím, jak mě to mohlo napadnout, že je to takhle. Přitom on z Brna není a já v Brně kvůli výše zmíněnému etniku už 4 roky nebydlím, ale občas na to mé předchozí bydliště myslím. On nevěděl, že jsem byl v jeho bytě nebo tak. Ale potom se to jakoby useklo ten sen a přešlo to k jinému snu - zdálo se mi o tom, že jsem se vrátil do času pár týdnů před tím, než umřel můj praděda z tátovy strany. Věděl jsem, že umře, ale nikomu jsem to neříkal a snažil jsem se si chvíle s ním užít. Společně s babičkou a prababičkou jsme měli nějakou party na stromě, kam jsme vylezli i s tím pradědou. Zdálo se mi taky o tom, že jsem si volal přes internet s webkou s mým strejdou a bylo to cítit, jako by to bylo z reálu. Potom byl zase cut (useknutí, nebo jak to říct) toho snu a sen přešel do úplně rozdílné části zase. Bydlel jsem v domě, který jsem nikdy neviděl, ale už se mi o něm párkrát zdálo (takové charakteristické rozdělení pokojů pro ten dům - je tam takový "sklep", nebo jak to říct, kde je oblečení a další věci a chodí se do tohoto pokoje jako jedinýho přes venek, protože je to externí pokoj). Bylo počasí úplně v klidu a když jsem zjistil, že mám otevřená okna, tak najednou začalo šíleně pršet - brutálně velké kapky. Pozavíral jsem rychle všechna okna v baráku, najednou pršet přestalo a já šel ven zavřít i to další okno. Jenže se na mě rozběhl pes sousedů (z toho snu, jinak ty lidi jsem neviděl, ale jsou mí sousedi v těch snech o tom baráku) a já jsem rychle utekl a zavřel jsem dveře od toho externího pokoje, zavřel jsem pak i okno v tom externím pokoji a rychle jsem vběhl do toho mého baráku. Potom zase bylo useknutí toho snu a přešel do jiné části a tam mi chlap s tím pitbullem nosil drogy a říkal mi, že je to dobrý, ať to zkusím. Já mu pořád říkal, že nedroguju, nekouřím ani nepiju alkohol a že nic u sebe doma nechci. Jenže on mi pořád nosil drogy. A potom se to dozvěděli policajti, že mám drogy ve velkém množství a chtěli po mně, abych jim otevřel (rodiče nebyli doma a policajti nevyráželi dveře, jen chtěli, abych otevřel), bál jsem se, co bude, až přijedou rodiče, protože jsem se taky bál, že nám také zabaví notebooky kvůli nelegálnímu stahování hudby z internetu. A táta je OSVČ a má na svém notebooku zdrojáky ke svému softu, který jakožto OSVČ prodává, takže by nás to stálo za měsíc několik (klidně i desítek) tisíc korun, kdyby mu zabavili notebook. Přemýšlel jsem, co udělat, jestli ty drogy spálit nebo tak. Jenže jsem na nic nepřišel. Potom jsem se probudil. A taky se mi mezi tím zdálo, že nějak můžu lítat nebo co, že jsem taky uměl lítat s vlakem a musel jsem, když jsem chtěl přílitnout, přistát přesně na koleje. Ale hlavně jsem lítal jen tak, jako já - člověk. A byl se mnou i kamarád, který mě při tom fotil.
Neví někdo, co to může znamenat?

Já z toho chlapa už mám celkem strach