Šílenost

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Šílenost

Příspěvekod Cirtpace » 31 bře 2011, 11:13

Zdálo se mi, že jsem se s kamarádem vloupal do bytu nějakého chlapa, který mi ukradl (pro mě velice vzácné) CD, kde jsem měl nahrávky z doby, kdy mi byly 4 roky. On o tom, že jsem se tam dostal, nevěděl. Byl tam jen jeho pes - pitbull. (On ten chlap není nějaký výmysl ze snu, toho chlapa potkávám občas když jdu ze školy - je to jeden idiot, kterej má pitbulla a nepřivazuje si ho, tak občas běží naproti mně když se vracím večer ze školy. Naposled jsem ho viděl předevčírem u jednoho obchoďáku, kde byl i s tím psem, povídal si s nějakými lidmi a v ruce držel maso. Ale proti tomu chlapovi - tipoval bych tak 25 let - nic nemám, jen mě štve, že si nepřivazuje bojové plemeno psa a rozbíhá se proti mně a já mám panickou hrůzu z nepřivázaných psů - ať už jakýchkoliv, ale z bojových víc). Vzal jsem si u něj to moje CDčko a bál jsem se, že to CDčko vygrabboval (obsah toho CD je soukromý). Jenže u toho CDčka to neskončilo, zapnul jsem mu PC a díval jsem se, jestli nemá něco užitečného i na PC. Něco jsem si dal na flashku (už nevím co), najednou jsem usnul (společně s tím mým kamarádem, kterej tam se mnou byl) a probudili jsme se až ráno. Byli jsme vystrašení a říkali jsme si, jestli nás viděl nebo tak, ale byl tam jen ten jeho pes, kterýho jsme uplatili masem a nechal nás na pokoji. Jenže pak jsem zjistil, že bydlím zase v Brně (kvůli cikánům jsme se z Brna odstěhovali, teď bydlím kousek od Brna) a že je můj soused, se kterým to máme propojené a ani mezi námi nejsou zamčené dveře, ale normálně otevřené. Nevím, jak mě to mohlo napadnout, že je to takhle. Přitom on z Brna není a já v Brně kvůli výše zmíněnému etniku už 4 roky nebydlím, ale občas na to mé předchozí bydliště myslím. On nevěděl, že jsem byl v jeho bytě nebo tak. Ale potom se to jakoby useklo ten sen a přešlo to k jinému snu - zdálo se mi o tom, že jsem se vrátil do času pár týdnů před tím, než umřel můj praděda z tátovy strany. Věděl jsem, že umře, ale nikomu jsem to neříkal a snažil jsem se si chvíle s ním užít. Společně s babičkou a prababičkou jsme měli nějakou party na stromě, kam jsme vylezli i s tím pradědou. Zdálo se mi taky o tom, že jsem si volal přes internet s webkou s mým strejdou a bylo to cítit, jako by to bylo z reálu. Potom byl zase cut (useknutí, nebo jak to říct) toho snu a sen přešel do úplně rozdílné části zase. Bydlel jsem v domě, který jsem nikdy neviděl, ale už se mi o něm párkrát zdálo (takové charakteristické rozdělení pokojů pro ten dům - je tam takový "sklep", nebo jak to říct, kde je oblečení a další věci a chodí se do tohoto pokoje jako jedinýho přes venek, protože je to externí pokoj). Bylo počasí úplně v klidu a když jsem zjistil, že mám otevřená okna, tak najednou začalo šíleně pršet - brutálně velké kapky. Pozavíral jsem rychle všechna okna v baráku, najednou pršet přestalo a já šel ven zavřít i to další okno. Jenže se na mě rozběhl pes sousedů (z toho snu, jinak ty lidi jsem neviděl, ale jsou mí sousedi v těch snech o tom baráku) a já jsem rychle utekl a zavřel jsem dveře od toho externího pokoje, zavřel jsem pak i okno v tom externím pokoji a rychle jsem vběhl do toho mého baráku. Potom zase bylo useknutí toho snu a přešel do jiné části a tam mi chlap s tím pitbullem nosil drogy a říkal mi, že je to dobrý, ať to zkusím. Já mu pořád říkal, že nedroguju, nekouřím ani nepiju alkohol a že nic u sebe doma nechci. Jenže on mi pořád nosil drogy. A potom se to dozvěděli policajti, že mám drogy ve velkém množství a chtěli po mně, abych jim otevřel (rodiče nebyli doma a policajti nevyráželi dveře, jen chtěli, abych otevřel), bál jsem se, co bude, až přijedou rodiče, protože jsem se taky bál, že nám také zabaví notebooky kvůli nelegálnímu stahování hudby z internetu. A táta je OSVČ a má na svém notebooku zdrojáky ke svému softu, který jakožto OSVČ prodává, takže by nás to stálo za měsíc několik (klidně i desítek) tisíc korun, kdyby mu zabavili notebook. Přemýšlel jsem, co udělat, jestli ty drogy spálit nebo tak. Jenže jsem na nic nepřišel. Potom jsem se probudil. A taky se mi mezi tím zdálo, že nějak můžu lítat nebo co, že jsem taky uměl lítat s vlakem a musel jsem, když jsem chtěl přílitnout, přistát přesně na koleje. Ale hlavně jsem lítal jen tak, jako já - člověk. A byl se mnou i kamarád, který mě při tom fotil.

Neví někdo, co to může znamenat?
Cirtpace
Školák
Školák

Re: Šílenost

Příspěvekod bella » 31 bře 2011, 19:09

Tvůj život čekají změny,dávej si velký pozor na své přátelství k někomu koho máš rád,
čeká tě zrada a ty se budeš chtít ztratit a nikoho nebudeš chtít vidět.
Hlídej si svoje dobře svoje věci,a vyvaruj se špatných přátel.
Neschovávej se za druhé,rád by jsi se schoval od svých každodeních starostí.
Vrátí se ti tvé chování k druhým,nic není bez přičinění.
Tvá vina nezmizí i když se omluvíš.
Něco ti brání v rozvoji,nepřehlédni důležitou věc máš šanci se hnout dopředu.
bella
Ban
Ban

Příspěvekod Cirtpace » 31 bře 2011, 19:31

Tak teďka se celkem dost bojím toho, co mě bude čekat.

Ale celkem se divím, že ve dvou částech toho snu jsem tam byl s nejlepším kamarádem a o přítelkyni se mi nezdálo ani v jedné části.
Cirtpace
Školák
Školák

Příspěvekod bella » 31 bře 2011, 21:28

Tak pozor na tu zradu,to by nebylo moc příjemný.
bella
Ban
Ban

Příspěvekod Cirtpace » 31 bře 2011, 21:31

Před chvílí máma pověsila na zeď obraz, který jsem vídával každý den v tom bytě v Brně, o kterém se mi zdálo dnes v tom snu. Jde o velmi depresivní kresbu nějakého pierota. Mám pocit, jako by v něm něco přežívalo. A nebo prostě mám tak silné vzpomínky, že se ho prostě bojím.
Cirtpace
Školák
Školák

Příspěvekod zombie » 01 dub 2011, 17:51

Možná to jsou vzpomínky z minulého života,co když jsi byl umělcem?
Ten obraz ti napovídá,pokud se cítíš v jeho přítomnosti špatně,dejte ho
pryč,hned.
víra k víře pomáhá.
zombie
Ban
Ban

Příspěvekod Cirtpace » 01 dub 2011, 21:40

Moje máma mi řekla, že má stejné pocity jako já. Takže to z minulého života asi nebude. Nebo je to možná proto, že je ta kresba tajemná? Tohle je taková docela depresivní kresba.
Cirtpace
Školák
Školák

Příspěvekod Cirtpace » 02 dub 2011, 07:28

Obrázek
To je ono
Cirtpace
Školák
Školák

Příspěvekod Cirtpace » 09 dub 2011, 18:20

Dneska jsem byl v hospodě, tam byli lidé s pitbulem a neměli ho přivázaného. Potom jsem šel domů a potkal jsem toho chlapa z toho snu. Opět s pitbulem, který nebyl přivázaný. :krec: Já z toho chlapa už mám celkem strach
Cirtpace
Školák
Školák

Zpět na Sny