Slyšet hlasy

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Slyšet hlasy

Příspěvekod Montrey » 09 dub 2009, 09:26

Slyším pořád hlasy, ale dobré hlasy. Ten hlas je mi něčím strašně povědomí někoho mi připomíná, ale nemůžu si uvědomit, čí to je, či byl hlas. Radí mi co mám dělat co se stane, až z toho ostatním trne dech. Například nic se neděje a já řeknu: Kuba už je tady. A on se opravdu za 30 sekund objeví autobus s ním, i když má dojet třeba o hodinu později. Nebo sedím na rybách a zase slyším jak mi říká, že za mnou příjde kamoš a on skutečně za chviličku přijde i když s ním domluvenej aby přišel nejsem... Nevíte co s tím můžu dělat?
Montrey
Školák
Školák

Re: Slyšet hlasy

Příspěvekod PA7RICK » 10 dub 2009, 07:58

Být na tvém místě, tak bych své schopnosti více rozvíjel. Pokud se toho chceš zbavit tak na to radu nemam :D
PA7RICK
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 10 dub 2009, 20:17

Já bych Ti radila obrátit se na šamana.
Na dobrého šamana.
Ten by Tě mohl nasměrovat, jak s tím dál pracovat.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Darddy » 11 dub 2009, 10:45

Pokiaľ ti radia dobre, tak by si to mal rozvíjať, ak ale nechceš prísť viac do styku s nimi, alebo nechceš si spraviť problém, ktorý ťa bude obmedzovať, treba sa nejak zbaviť. Šaman? Kde takého človeka nájsť?
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Darddy
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Akyana » 11 dub 2009, 13:03

Kdo hledá, najde, Darddy 'slonko'
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Montrey » 11 dub 2009, 19:57

Šarlatánům atd nevěřím... chci to prostě buď maximálně rozvýjet a nebo to uplně zrušit... už jsem jednou jen tak tak unikl podnapilý před policií pač mi to pošeptal on... nevím přenmýšlím že si ho pojmenuji... pač hlas mu říkat je divný... lidi co mě neznají se tomu smějí, ale ti co už mě znají vědí že mi opravdu radí
Montrey
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 11 dub 2009, 23:53

Třeba to je tvůj dvojník z jiné dimenze, která je načasována nebo beží v čase třebas o dvě minuty dopředu. Takže tě může varovat.
lykantrop

Příspěvekod Darddy » 12 dub 2009, 09:22

Je to veľmi zvláštne... teraz si ma, lykantrop, pustil na iné myslenie. Niekto kto je ním samým. Ale naozaj by sa mohlo ešte povedať, že je to hlas priamo z tvojho vnútra, máš schopnosť predvídať udalosti, nečakané situácie, a niekedy nebezpečenstvá... toto ti hovorím preto, že ja síce nie hlasom, ale sám dokážem niekedy predvídať zlým udalostiam.

Kvôli tom, premýšľam aj nad tým, či si to vlastne tak neprinášam nešťastie. Myslím na veci, ktoré sa ešte nestali. Za poslednú dobu, sa mi našťastie nestávajú také zlé situácie, radšej hovorím svoje myšlienky na hlas a tie sa len rozpustia vo vzduchu, zmizne to zlo tam naveky. Vnútorný hlas...
Možno teraz podľa vás hovorím blbosti...všetko je to len hlúpa teória...neviem ako inak si to vysvetliť
Niektoré veci sa ťažko uveria, pokiaľ ťa nepoznajú a nepočujú, nevidia čo ty, berú to ako nemožné.
Darddy
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sinister » 12 dub 2009, 14:49

Ohľadom pomenovania by som ti odporučil prečítať si knihu Nočný Klub I a II od Jiřího Kulhánka kde má hlavná postava podobný problém. Nakoniec toho druhého pomenuje Ten Druhý.

A okrem toho ako to chceš rozvíjať? Dá sa to vôbec?
Sinister
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 13 dub 2009, 15:15

Môže to byť niekto z tvojho detstva, alebo minulého života.Pre začiatok skús kyvadlo.
Ak je to duch, mal by ti s tým pomôcť.Pomocou kyvadla môžeš zistiť aj jeho meno.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod saraave » 17 dub 2009, 18:18

tak toto vam zavidim to je dar ,mozno vam to raz zachrani zivot ,ked mate predtuchy pa
saraave
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 03 kvě 2009, 16:44

třebe je to duch tvé zesnulé babičky a ty nemáš schopnosti ji vidět , ale pouze slyšet.
je to jen jedna z teorií

pokud ale jsou ty slyšiny pozitivní , radím tuto schopnost rozvíjet...
vše jev ale pouze na tobě , či na tvém *pomocnikovi*
nwm jestli to můžeš nějak ovlivnit .

at už se rozhodneš jakkoli , držím palce.

!no1 s pozdravem Klára
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Utau15 » 13 bře 2011, 10:50

Mám menší problém s hlasy ale nejsou to hlasy ve mě ale okolo. mám pokoj postavený tak že mám počítačový stůl naproti dveřím - za těmi dveřmi je asi 2 metry dlouhá chodbička a za ní dveře na půdu - takže když u stolu sedím, sedím zády ke dveřím na chodbu k půdě. Ale to není to hlavní já - i když je doma rodina (nemyslím zrovna v tom pokoji) - slyším za sebou hlasy jak volají mé jméno, přímo od těch dveří. nevím jestli je to výplod mé fantazie, halucinace nebo už fakt z toho nadpřirozena šílím. Prosím poraďte mi co by ty hlasy mohly znamenat nebo co jsou zač (už jsem přemýšlela i o duchovi) a také jak bych se jich mohla zbavit...
Utau15
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 13 bře 2011, 17:22

To se mi také občas stává. Asi je to z přetaženosti. Kdysi, tuším minulou zimu jsem slyšela několik osob současně. Jedna měla takový špatný tón a nadávala mi, pro mou povahu, druhá se mě snažila postrčit dopředu a další hlasy dělaly takové ,,křoví". Bylo to vážně divné, dokonce jsem na netu narazila, že je to příznak schizofrenie, ale už se mi to prakticky vůbec nestává. Každopádně bych ty slyšiny nebrala tolik vážně, třeba to přejde .. ale pokud z toho máš nějak špatný pocit, zajdi za psychologem nebo psychiatrem ..
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Sarkyr » 18 bře 2011, 10:28

Jinak na to dávejte bacha a pokud nechcete aby vás zavřeli do cvokárny tak to nikde nešiřte, protože v naší realitě se této schopnosti říká schizoidní porucha. Jinak jediný rozdíl mezi schizofrenikem a mágem je doufám každému jasný - schizofrenik se nedokáže ovládat.
Summa Scientia Nihil Scire
Sarkyr
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Arpaix » 20 bře 2011, 23:12

Mne se stala pred 2 lety v lete takova prihoda.
Byla jsem na jezere Kallavesi,mezi mesteckem Siilinjärvi a asi 5km od mesta Kuopio,a padlovala po jezere, mezi malymi ostrovy, kde se nachazeji letni chaty.
Muj pribuzny ma chatu na tomto jezere a ja tam byla prec noc,a nebot v lete jsou ve Finsku bile noci, ja rybarila jeste asi v 01 v noci.
Kdyz jsem padlovala v blizkosti jednoho ostrova, z ostrova z jedne chaty se ozyvaly hlasy, takove zvlastni hlasy, jako volani o pomoc!! Ale zadna rec, jen neurcite hlasy.
Padlovala jsem na breh, kde byla mala chata. Nikde nikdo a uplne ticho. Okny jsem videla 3 lidi "spici" pod dekou, ale velmi silni, neprirozene nafoukli- ne tlusti, ale jako bez formy. Jeden lezel pod oknem na canapi, a 2 na manzelske posteli dale.
Zajimalo mne to, tak jsem otevrela dvere, bylo otevreno. V mistnosti strasny zapach, vsichni 3 lide, 2 muzi a 1 zena se nachazeli jiz ve znacnem stupni rozkladu. Byl cervenec a veku teplota okolo +27C.
Privolala jsem policii,a kdyz prisel soudni lekar, rikal ze ti zemreli tamlezi asi 12-16 dni. Byla to otrava. Jednalo se o lidi mezi 40-50 rokem veku.
Ti lide byli davno mrtvi, ja padlovala po jezere kolem jejich chaty, slysela jsem zvlastni hlasy, jako volani o pomoc, na ostrove nebyl nikdo, jen 3 mrta tela jiz v rozkladu!
Myslim, ze oni chteli aby je jiz konecne nekdo nasel..mozna jejich duse jeste nebyly odpoutany od tohoto sveta, mozna jeste duse byla spjata s telem, i kdyz tela byla ve velmi spatnem stavu. Bylo to jako volani o pomoc. Na toto nezapomenu nikdy. Z tech zemrelych jsem poznala 1 muze. Ten manzelsky par ne.
Myslim, ze zadali o pomoc..zemreli nestastnou nahodou.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Další

Zpět na Konzultace při problémech s duchy