Smlouva

Magie konkrétně i všeobecně

Re: Smlouva

Příspěvekod Climatic » 21 čer 2011, 21:44

Myslím,že jsi ještě puberták.Aby se někdo řezal ,protože to bylo ve filmu in mi přijde poněkud "debilní"....
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 21 čer 2011, 21:51

Trefně řečeno, i když poněkud vulgárně.
:D
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Natsuhi » 10 srp 2011, 16:52

Hellsing píše: Protože si myslím, že taková věc se přeci jen tak zrušit nedá.

By ses divil, jak jednoduše se dá smlouva zrušit :). Pokud ji ruší sám démon, je to nejjednodušší způsob. :)

Já osobně uzavírám a ruším pakty s démony a žádnou duši jsem nenabídla. Nikdy jsem nenabídla svou duši jako vyrovnání se.
Nejlepší je jim nabídnout třeba trochu energie, získávání vědomostí společně, naučit ty démony něco nového. Oni budou jen rádi, protože čím více vědomostí mají a čím jsou silnější, tím mají vyšší post v jejich hierarchii.
Důležité je naučit se vyjednávat, při uzavírání smlouvy musíte říct všechny své požadavky, které si raději napište dopředu.
Když je smlouva uzavřená, nebavit se s nimi, jenom jim říct co a jak, pokud budou něco dalšího po vás chtít, tak zrušte kontrakt. Pokud za vámi budou stále chodit, není problém je zničit.
Kdo hledá, najde, jen to chce čas.
Neptejte se mě na všemožné otázky, nikdo neví všechno, a i když to ví, vzpomeňte na Sokrata :) Vím, že nic nevím
Natsuhi
Školák
Školák

Bydliště: Tam, kde za svitu svíčky jsou roztáhlé karty a počítač výstražně bliká

Příspěvekod Sam Tektzby » 10 srp 2011, 16:55

Tak mě zajímá, jestli jsi četl/a něco o démonologii, že jsi si tak jistá tím, co tu tvrdíš :D
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arta » 10 srp 2011, 18:19

Natsuhi - Koukám, že jsi pěkná obchodnice. Napsala jsi co jim ty dáváš, ale za co měníš?
Arta
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 11 srp 2011, 13:15

No nevím, ale podle obecný etymologie to funguje "máličkó" jinak. Pokud se na to poíváme znova a to z hledista démonologie, ŽÁDNÝ SMLOUVÁNÍ NEEXISTUJE a to z jednoduchýho důvodu. Cena je stanovena na začátku, tak nechápu co tu kdo má se smlouváním. Pokud tedy vůbec "povolávání" zkoušel, nebo alespoň něco četl. Jinak Démon je v tomto svazku vázán čistě na vyvolávajícího a pokud nedojde ke kompenzaci, tak k "odvolání" nedojde. Takže si neplést pojmy s dojmy.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Mazrim Taim » 05 led 2012, 10:06

Tak jako tak podle mě uzavírat cokoliv s démony je pitomost. Nejlepší je se jim vyhýbat, i když u mě to úplně tak nejde ... ale vyvolávat a ještě uzavírat smlouvy? Nikdy. Vím jak třeba dopadla zlatá centurie lóže svobodných zednářů
Viděl jsem mnoho možných budoucností a čím dál víc jich je plných temnoty a stínů. Ale přesto a právě proto budu bojovat. Je to mé poslání
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 05 led 2012, 15:48

Co je pro nový zákon démon, pro starý byl kolikrát anděl, tady pozor :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Mazrim Taim » 05 led 2012, 16:41

Celkově jsem proti evokaci jakýchkoliv bytostí
Viděl jsem mnoho možných budoucností a čím dál víc jich je plných temnoty a stínů. Ale přesto a právě proto budu bojovat. Je to mé poslání
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Avangard » 05 led 2012, 17:15

Mám stejný názor, nechat je být ať si "žijí" a neotravovat je. Já je k ničemu nepotřebuji a myslím, že cokoliv mi můžou nabýdnout, tak toho sem schopen dousáhnout sám.
Jeden ze čtyř.....
Avangard
Školák
Školák

Příspěvekod Indiczech » 05 led 2012, 18:45

Mazrim Taim píše:Netvrdím že jiné styly jsou dobré, ale základ rocku a hlavně těšch těžších variant je chaos

Větší kravinu jsem neslyšel. Já dokáži při tvrdém metalu plakat, tak jako při romantické hudbě. :p
Ve skutečnosti nepochopíš, především, když posloucháš hip hop, či hej rup? :D
Indiczech
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 05 led 2012, 19:18

No táák nepadáme se, každej má svojí hlavu a ta má svý názory a chutě :P
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Indiczech » 05 led 2012, 20:42

Promiň nechal jsem se strhnout. :)
Nemyslel jsem to zas tak zle, já dnes poslouchám VŠECHNO a to jsem uctíval jen metal. Například teď víc poslouchám electro. Dobře se mi relaxuje a o tom vlastně ta hudba je. :)

A k hip hopu ještě - můj spolužák ve škole píše skoro každý den nové texty a rapuje,... Nikdy jsem to moc neuctíval, ale co jsem si nedávno spustil jeho muziku, tak mě to chytlo. Asi to bylo tím, že to je kamarád a snažil jsem se pochopit jeho styl a umění což u jiných raperů jsem šance nedával, tak vysoko. :)
Indiczech
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 05 led 2012, 20:44

Já teď poslouchám víc Indii, je to takový příjemně kroutivý :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Indiczech » 05 led 2012, 21:12

Já z tebe nemůžu. :D :D No ale máš pravdu. :)

Nerad bych, ale odbíhal od tématu jako se mi daří v jinýc tématech. Jen chci dodat, že vytvořením smluv s tak nebezpečnou entitou není nic co by Vaši duši nadzvyhlo či Vám dalo více pokropilo zkušeností. Je to zavrhnutí vlastního "já". Každý člověk je spíš povahy přátelské a veselé, i když si to někdy neuvědomujeme. Ale příkladem je dobrý, že nikdy neskryjeme svůj úsměv... Smlouvou kde snad manipulujete jen s jedinou věci, kterou můžete upsat je jen duše člověka. Nikdy nejde démonovi o nic víc jako se zmocnit jiné duše či těla, aby mohl dělat další své oblébené neřesti. Nezkoušejte být "namachrovaný"... když se snížíte k něčemu takovému, tak se dá povídat o sebeubližování. Začněte více myslet a uctívejte svou intuici především vlastní strah, ten Vás od nemožných věcech či prkotin odláká. "Mě se to povedlo, ale stálo mě to celkem dost :D"
Indiczech
Školák
Školák

Příspěvekod Drake » 05 led 2012, 21:59

Sarkyr píše:O půlnoci musíš jít na křižovatku u hřbitova nebo tam, kde se stalo nějaké neštěstí. Buď tam podřízneš černého kohouta nožem s bílou rukojetí, nebo se píchneš do prstu jehlou a necháš tři kapky kápnout na zem. Potom co nejhlasitěji třikrát zavoláš: "Démone pekelný, přijď se mnou uzavřít smlouvu!" Pak počkej čtvrt hodiny. Buď přijde pekelník a podepíše s tebou kontrakt, nebo se objeví policajt a vynadá ti, nebo se nestane vůbec nic.

Křižovatkový démon? S tím bych si moc nezahrával, může se to zdát jako blbost, ale pár věcí jsem o tom četl a rozhodně nic hezkého. Ale řekl bych, že ten přivolávací "rituál" bude trošku jiný.
A hle, bílý kůň, a na něm jezdec s lukem; byl mu dán věnec / koruna dobyvatele, aby vyjel a dobýval.
A vyjel druhý kůň, ohnivý, a jeho jezdec obdržel moc odejmout zemi mír, aby se všichni navzájem vraždili; byl mu dán veliký meč.
A hle, kůň černý, a jezdec měl v ruce váhy.
A hle, kůň sinavý, a jméno jeho jezdce Smrt, a svět mrtvých zůstával za ním/A Hádes ho těsně následoval.
Drake
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

PředchozíDalší

Zpět na Magie