Velice snadno a rychle.A nedoporučoval bych to ani zkoušet.!Protože mnoho lidí na to doplatilo.Můžeš mít jakoukoliv ochranu stačí malá nepozornost.A může to stát člověka život. Démon je lstivý a hodně těžko se ho zbavit.Protože pokud se ti podaří ses ním spojit.Má tendenci nakonec ovladat Tebe.
Tak takovým jako ty bych vždycky dala korunu, a pak jim tu korunu vzala,to by jsi vážně chtěl??? Už mě unavuje to,že nebezpečí vás láká,a pak když je hodně zle nevíte co by jste udělali,aby bylo zase dobře.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
Danny píše:Jak se dá uzavřít smlouva z demonem? Díky za odpovědi
O půlnoci musíš jít na křižovatku u hřbitova nebo tam, kde se stalo nějaké neštěstí. Buď tam podřízneš černého kohouta nožem s bílou rukojetí, nebo se píchneš do prstu jehlou a necháš tři kapky kápnout na zem. Potom co nejhlasitěji třikrát zavoláš: "Démone pekelný, přijď se mnou uzavřít smlouvu!" Pak počkej čtvrt hodiny. Buď přijde pekelník a podepíše s tebou kontrakt, nebo se objeví policajt a vynadá ti, nebo se nestane vůbec nic.
Démon je označení původu bytosti než nějaká přesná kvalifikace schopností či dobra/zla. Ale pravda je, že na žádosti o pomoc reagují hlavně ti, co chtějí z toho prospěch. Ale jsou opravdu i dobří démoni, ať už dobrovolně, či z donucení. A pak i tací co se lidem vyhýbají, co si žijí ve své sféře
Viděl jsem mnoho možných budoucností a čím dál víc jich je plných temnoty a stínů. Ale přesto a právě proto budu bojovat. Je to mé poslání
Označení původu bytosti v křesťanském paradigmatu jsi chtěl říct, ne?
Citace z wiki:
The original neutral Greek word "daimon" does not carry the negative connotation initially understood by implementation of the Koine (Hellenistic and New Testament Greek) δαίμονιον (daimonion),[2] and later ascribed to any cognate words sharing the root, originally intended to denote a spirit or spiritual being.