... sníval sa mi sen, začal sa ešte celkom pohode... mne sa veľa snov sníva na tému, že bojujem či zabíjam(ale väčšinou druhý zabijú mňa), no teraz som tam nebol sám... bol som s Viki, mojou frajerkou, mojou láskou, bola tam so mnou, ja som šiel na pred, boli tam nejaké budovy a zrazu sa vyrútili vojaci. Ja som na nich do diaľky strieľal alebo chcel strieľať a myslel som pritom, že Viki stojí za mnou, no ona bola ďalej a ako som sa otočil videl som tých vojakov okolo nej. Bolo ich pár no aj tak veľa. Bežal som k nej, bil som ich nech ju nechajú. Oni nestrieľali... oni udierali... no potom som strieľal znova na nejaké autá. No potom som sa ocitol doma, pri počítači, priamo tu kde sedím, videl som ten biely monitor, čo vidím teraz, repráky, na ktoré sa už nechcem pozerať. A uvedomil som si, že som stratil Viki, chcel som sa s ňou rozprávať, vravel som, aby mi niečo povedala, vravel som jej stále povedz niečo Viki, a potom som počul piskľavý zvuk v reprákoch a pýtal som sa: to si ty Viki? to si ty? a týmto sa sen skončil, ja som si v sne chcel niečo spraviť a premýšľal som, že sa to už nedá vrátiť, chcel som niečo spraviť, no čokoľvek, Viki sa nemohla vrátiť, keby som niečo inak spravil, a keby som sa nevzdaľoval, a hlavné je to, že som s ňou bol, mal som ju ochrániť, no ja sám som zlyhal. Chcel som sa zabiť, no nevedel som to. Skrátka som si uvedomil, že ja si nedokážem ublížiť, ale chcel som ísť za ňou, bál som sa, že sa s ňou nestretnem, skrátka ja som nechcel, ju ako ducha, ale nedokázal som sa zabiť. Je to hrozné

A cítil som prázdnotu...
Mama mi vravela, že keď sa sníva, že niekto umrie, znamená to v snári, že bude dlho žiť, no v sne sa mi to inak snívalo. Dobre, ďakujem Viki, že sa ti nič nestalo, budem na seba tiež dávať pozor. Len ten sen bol hrozný.
Tiež som si teraz spomenul na taký sen, že bolo to v meste Hrádku(kde bývam), na oblohe sa objavila akoby padajúca hviezda, veľká žiara a zrazu to bol atómový útok, všetci ľudia sa skrývali, no pritom ako to prišli nás obklopilo veľa vojakov, vojaci z oblohy padali. To bolo tiež hrozné, nedokázal som sa zachrániť, všade boli, nevedel som odkiaľ sa vzali, a čo sú to za ľudia.