Sny a připomění + Znovu opakování podobného snu.

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Sny a připomění + Znovu opakování podobného snu.

Příspěvekod Shifter » 11 úno 2010, 18:26

Zdravim :-) vím, že se mi zdá hodně snů, ale nikdy si je nepamatuju maximálně třeba vteřinu po probuzení a když na to začnu myslet zase to zapomenu, neřeším to... Ale třeba týden po té se něco stane, třeba začnu něco dělat a uvědomím si, že to už se někdy stalo nebo se mi to zdálo a vím, že mě někdo stčí a hned jak si to uvědomím, tak už jsem na zemi :-D Nechápu to stává se mi to velice málo dříve se mi to stávalo často... Ale chtěl bych vědět čím to je přispůsobeno...
A jednou jsem byl odpoledne velice unaven bylo to způsobeno mírnou nemocí, a tak jsem si šel asi ve 3 hodiny lehnout.
Zdál se mi úžasný sen na který jsme nezapoměl.. Mohl jsme si v něm dělat co jsem chtěl věděl jsem, že je to sen a tak jsem dělal kraviny, hráli jsme fotbal a já skákal po míči jak blázen.... Možná kdybych si uvědomil plně, že je to sen šel bych pryč a dělal uplný hovadiny, ale to už mě netrápí... Chtěl bych to zažít znova.. Ale jak ?? Je to to astralní cestování nebo něco jiného ?? Prosím odpovězte.
Děkuji :-)
Shifter
Školák
Školák

Re: Sny a připomění + Znovu opakování podobného snu.

Příspěvekod Skepitk1 » 11 úno 2010, 21:44

cau to co se ti stává je pravděpodobně lucidni sen je to něco podobné jako astralní cestování je to to,že se probudíš ve snu a můžeš si ten sen upravovat podle sebe a mužeš dělat uplně cokoliv a to že si ty sny nepamatuješ je to že hned po probuzeni se mozek nalaďuje na svou normalni každodení frekvenci a na to co bylo ve snu zapomene a zustane v podvědomí a vraci se zpět do reality a jestli by sis chtěl některe sny pamatovat hned po probuzeni existuje na to jedna metoda kterou mam odzkoušenou a funguje tak kdybys měl zajem ji vyzkoušet tak ju sem dam
SKEPTIK ČÍSLO 1
Skepitk1
Školák
Školák

Příspěvekod Chrono741 » 07 dub 2010, 18:41

davaj davaj , hlavně ne mantru RAOM GAOM ,ta u mě moc nefunguje !no1
Chrono741
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 08 dub 2010, 13:21

A ta je zrovna nejlepší
; )

Skepitk napíše svojí metodu a já přidám též

Jak navodit LD:

Zapisuj si sny..založ si snový deník

Během dne si zkoušej zda poznáš jestli spíš či bdíš

Zkus se ve snu podívat na svojí ruku

Medituj před spaním, zvlášť očistné meditace působí jako zázrak

Vzbuď se brzo ráno, vstaň, pak se vrať do postele a pokračuj ve spaní

Urči si signál..například fialovou barvu..jakmile uvidíš fialovou, šáhneš si na nos

Dívej se často na hodinky a sleduj, zda se změní..zvlášť na digitálkách se ve snu displey rychle změní

Snaž se být velmi bdělý ve dne..např, když dojdeš ke dveřím, dotkni se ťukni na ně..vždycky, uvědom si, kdy to neuděláš

Spi sám pod širákem

Praktikuj Nidra Jogu

Medituj a cvič jogu, tai chi ...

Sněz kus sýra před spaním

Tak..to je snad skoro všechno co mě napadá..vyber si z toho něco a piš si deník snů.
To by byla má rada.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Andrew Angel » 10 bře 2011, 00:16

Zdravím vás všechny chci se zeptat vy tady mluvíte o lucidni a jak to vyvolat jenomže já bych chtěl vyvolat určitý sen...ale takhle to není chápete,jsou to jiné důvody ;) ale potřeboval bych nějak skrátit ten seznam z předchozího přispěvku a taky k tomu předtím doporučuji schlédnout film Inception (počátek) je to natočené jako sci-fi ale je tam doost info o tomhle tématu a tak doporučuji nějaký talisman např-mince nějak upravená nebo jak bylo v tom filmu malá káča nebo kostka ale ten talisman musí být nějak jiný např váhou-je snádne se v tomto snu stratit je v něm zábava ale taky velké nebezpečí já sem to zažil jako malej při autonehodě neříkám že teďkon mi je bůh ví kolik je mi 16 a v tý době mi bylo asi 7 ale i tak to radší nechci skoušet jak by to bylo teď ale tohle doporučuji ten talisman a pokud byste někdo věděl jak sen zopakovat tak dejte vedět prosím a a taky jsem se chtě zeptat co a jak může vyvolávat (dalo by se říci De ja Vu) jelikož se mi stává že neco vidím tedy ve snu a pak to vdím ve skutečnosti ale malinko jinak mýval jsem ho též od té nehody ale děje se mi čímdále méně často a proto vás žádám o radu.Taky chci upozornit že při té nehodě se mi nestalo nic s hlavou mě se praktický nestalo nic vůbec nic a proto chci říci že i přesto že by se našli tací kteří tomu nevěří nebo něco podobného tak je to pravda a kdo nevěří není obdarován také chci říci že i přesto že odkazuji na boha nejsem nejsem věřící jelikož jsem tak nebyl vychován a proto si nemyslím že jsem osvícený nebo podobně spojený s bohem veřím že nad lidstvem něco je ale bůh to není bůh by totiž zabránil válce hladomoru a jiným pohromám.Jinak všem děkuji jak za info tak i zato že si to přečetli.Andrew
Andrew Angel
Školák
Školák

Zpět na Sny