Sny a realita

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Sny a realita

Příspěvekod Boddis » 08 kvě 2010, 18:43

Ahoj jsem tu novej a chtěl bych se s vámi podělit o mé některé zážitky.Mám pocit,že mě to pronásleduje už od malička a já nevím co to je.To jsme ešte bydleli ve starém baráku u náměstí a kostela.Byl pokoj můj dětskej oddělen dřevěnou stěnou.Jedné noci jsem se z ničeho nic probudil bylo léto měl jsem otevřené okno.V tu chvíli začal bimbat zvon a byla půlnoc najednou lehkej vítr zavřelo se okno a velká rána do té zdi až mi spadli plakáty co byli na připínáčkách já sem byl vystrašenej to bylo šílené. Mám toho ale víc třeba spím a zdálo se mi že se hýbe paroží děda má trofeje u mě v pokoji a když jsem to skoumal tak bylo od zubů vyryté čáry jak se hýbali ze strany na stranu.Nebo se mi zdálo že mě osouložuje nějakej duch krásná bílá panní ale mě to bylo nepříjemné a chtěl jsem se vzbudit a nešlo to něco mě v tom snu drželo bylo to hrozné.A pak se mi taky zdála nějaká noční můra to si pamatuju jen ten den přesně detailně a taky mě to drželo v tom snu já se potil kroutil chtěl jsem se vzbudit a když se mi to povedlo tak kolem mě mizeli bílé postavi Brr.A také máme u nás věšák s andělíčkama a když sem ráno chodil domů z pařby tak jsem tam vídal bílé postavi jak vyčnívají ze zdi já byl opilej tak sem s tim komunikoval sahal jsem na to bylo to zvláštní střízlivej bych se toho bál a ani bych to štěstí neměl asi.Poradte mi mám strach
Boddis
Školák
Školák

Re: Sny a realita

Příspěvekod pentagramové oko » 15 čer 2010, 18:04

ahoj může to být duch kterému se třeba nelíbí jaký vedeš život.nebo to může jen tvůj pocit který v tobě sílí a ty jsi potom vystrašený ještě víc.píšeš že,jsi v opilosti šahal na věšák s andělíčky.jenže sám ted nevíš co je jen halucinace a co je realita.být tebou zamyslela bych se sama nad sebou,a co jsi udělat v poslední době špatně.protože jestli se něco děje nikdy to není náhodou.pozoruj každou maličkost okolo sebe,možná až jsem příště napíšeš nám to napoví trochu více.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Sny