Sny o neznámych postavách

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Sny o neznámych postavách

Příspěvekod MrS.bRuTaL.mUfFiN » 17 lis 2009, 18:00

Ahojte...Teraz sa chcem podeliť o mojich dvoch snoch ktoré sa týkali akýchsich neznámych postáv...Stalo sa to síce už dávnejšie ale hrozne ma tie sny vtedy ovplivnili...Pokúsim sa to napísať čo najpresnejšie a dúfam že mi budeme vedieť poradiť lebo doteraz naozaj neviem čo si o tých snoch myslieť...

Prvý sen: Snívalo sa mi že normálne ležím v posteli a že som sa zobudila uprostred noci a pozerala som sa po celej izbe. (Oproti postele mám taký veľký stôl s počítačom a stoličkou.)...No a mne sa snívalo že som sa teda zobudila a pozrela som sa na tú stoličku a na nej sedela akásy neznáma postava ktorá bola celá čierna a mala akoby nejaký dlhý čierny plášť. A potom som sa v tom sne strašne vylakala a hrozne som zakričala a tá postava sa ma asi zlakla lebo začala liesť po tom veľkom stole (to lezenie by som nórmalne prirovnala k spidermanovi :D)...A to bol koniec toho prvého sna...A inak naozaj som zakričala lebo rodičia museli prísť do izby že čo sa stalo lebo mi aj srdce hrozne tĺklo keď som sa zobudila...

No a potom som sa rozhodla že pojdem k rodičom do postele lebo som sa hrozne bála byť v tej izbe po tom sne...A potom sa mi zdalo zase niečo podobné a zase o tejto postave!...Bolo to akoby nejaké pokračovanie predošlého sna!...A to sa mi snívalo zase že som úplne vyletela z mojej izby lebo som chcela tú postavu dohoniť lebo utekala z mojej izby dolu schodmi a ako som sa pozerala na tie schody videla som iba že tá postava je čierna, má taký kratší cop a akýsi dlhý plášť...Viacej som nezistila...Podľa tohoto by som mohla usúdiť že sa mi snívalo o nejakej žene...Ale vobec neviem o akej!!!!...A z toho sna som mala takú traumu že som asi týždeň nechcela chodiť do mojej izby sama a ani tam sama spať!

To by bolo asi tak všetko o tomto sne...Áno možno to sú 2 ale ja ich beriem ako 1 pretože akoby na seba nadväzovali...

A ja viem že je toho už dosť ale ešte musím spomenúť jeden sen ktorý sa tiež týka nejakej postavy...

No a asi tak O týždeň alebo možno aj o mesiac neskôr sa mi zase snívalo že: Normálne ležím ale zase som sa zobudila uprostred noci a pozerala po izbe a videla som ako sa z jednej strany na druhú prechádza nejaká neznáma osoba...Zase bola celá čierna ale dalo sa zistiť že tá postava má dlhé, kučeravé vlasy...Zase to asi bola nejaká žena...Ale aká?...

Vôbec si tieto sny neviem vysvetliť aj keď to bolo už dávno...Myslíte že mali nejakú súvislosť alebo dačo?...A čo mi asi chcela naznačiť?...Prosím vás poraďte mi, budem vám naozaj veľmi vďačná aj keď je toho moc...Ďakujem 
MrS.bRuTaL.mUfFiN
Školák
Školák

Re: Sny o neznámych postavách

Příspěvekod Pér » 19 lis 2009, 17:00

Ahoj,

sežeň si knihu Tajemství milosti od Márii Puškárové. Říká Ti něco jméno Carl Gustav Jung? To je borec, který celý svůj život zasvětil snům, psychiatrii, psychologii, nevědomí, vědomí, vizím, pocitům, intuicím, představám, fantaziím......Přečti si tu knihu nebo nějakou jinou přímo od C.G.Junga.
Pér
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 19 lis 2009, 21:44

Přesně tak, jsi muj člověk, doporučuji ještě Stanislava Grofa, myslím si že jeho knihy jsou více čtivé.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod MrS.bRuTaL.mUfFiN » 20 lis 2009, 13:49

Hm veru nepoznám nikoho koho ste mi doporučuli...No ale pokúsim dakde nejakú knihu zohnať :)...Díky :)
MrS.bRuTaL.mUfFiN
Školák
Školák

Zpět na Sny