Jase setkala pri navstevach LDN a Hospicu s tim ze lide pred smrti vetsinou meli preludy, ci videli svuj zivot ve snu, i videli v bdelem stavu napriklad male deti..
Pamatuji jak jsem hovorila s jednou 90 letou pacientkou s rakovinou 2 dny pred jeji smrti a ona mi rikala az "si odvedu sve dite z jejiho pokoje". Deti nemam a zadne dite se mnou nebylo. Ona mi ale rikala ze vidi asi 10 letou holku vedle mne.
Ja ji opet rikala ze zadne deti nemam a ani zadna 10 holcicka se mnou neni.
Vysvetluji si to tak, ze ona v te 10 lete holce videla sama sebe, sve detsvi, svuj jiz uplynuly zivot,a ta holcicka byla ona sama. Jiz videla co bylo pred 80 lety kdyz ji bylo 10 let a videla se jiz oddelene od sveho tela.
Ono 2 dny pred pomalou smrti ( umirala rok), ji bylo jasne ze je konec, vedela vse,a tak se jeji Duse pomalu zacinala oddelovat od tela jeste pred smrti tela. Toto se stava u tezce nemocnych a pomalu umirajicich lidi. Den na to byla jiz v bezvedomi a neprobudila se, bilo jen srdce ai 24 hodin a pak se zastavilo i to.
Myslim ze toto byl pripad kdyz se Duse pomalu a postupne oddeluje od tela,a nakonec se oddeli zcela a v posteli lezi jiz jen telo, ktere zije kdyz bije srdce, pokud se zastavi nasleduje i smrt tela, duse vsal mohla byt jiz oddelena.
Netrpela tato zena demenci, jen rakovinou. Tez mi rikala ze ma oba rodice a ze jim je asi 40 let!!!- videla a meli jiz zrejme kontakt z rodici na druhem brehu. Pacientka mela 90 let!!! Myslim ze jiz ji rodice vitali na onom svete, nebot mi vypravela co ji rika maminka!!! /ktera jiz byla asi 30 let mrtva/..je to pripad kdy Duse oddeluje seod tela jiz za zivota tela.