stala se mi zvláštní věc...Prosím Poradíte mi?

Máte nejaké zážitky?

stala se mi zvláštní věc...Prosím Poradíte mi?

Příspěvekod changestylerk » 02 bře 2011, 16:35

Prosím potřeboval bych radu, vůbec nevím co to znamená, hruba před týdnem jsem šel u rodičů do sklepa , kde maji psy. psy sem si hladil, a pak sem měl jít jíst, umyju si ruce mýdlem a posadim se ke stolu. za chvíli cítím znovu zapach psu z mojí ruky, tak sem si šel ruce poradne a znovu umyt, sedl jsem si zpatky ke stolu a koukam na ruku a na leve ruce na prostředníčku bylo jakoby otočene na levou stranu malé tiskací r na prsteníčku ( neco takoveho jako tento simbol eura € akorat uprostred byla jen jedna cara a byla trosinku delší). a na malíčku písmeno T. (nad pismenem r byla čárka nad tim "jakoby symbolem eura" také a za pismenem T byla tečka. hned jsem si to nakreslil a asi za 5 minut se to ztratilo uplne. vubec nevím v jakem odvětví magie to hledat. dekuji za pomoc:-)
changestylerk
Školák
Školák

Re: stala se mi zvláštní věc...Prosím Poradíte mi?

Příspěvekod chmatak » 02 bře 2011, 19:36

'ss13'
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod pentagramové oko » 02 bře 2011, 20:23

Tak to je zvláštní,zkus zjistit minulost toho domu,někdo ti
něco ukazoval duch z minuléjo života který tam žil,už do toho
sklepa ted nechod,mince mohlo by se jednat o zakopaný poklad
nebo něčeho co tam duch kdysi nechal v tom sklepě,ted to stráží.
pes je také strážce to znamená,že duch vlastnil strážce psa.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod changestylerk » 03 bře 2011, 18:10

Když to tak vezmu, (do toho domu sem se nastěhoval s rodiči skoro před 3 léty, prodavala jim ho babička ktere umrel jeji manžel, (nevim jestli v domě nebo ne) každopadně paní nám řikala že dům je po Němcích, než se prestehovala rikala ze potrebuje jeste par dni aby se rozloucila s domem a spálila nejake veci ktere nepotrebujeme, a take ze nechce davat jeji tri psy do utulku, jestly by sme si je nechaly, rodice si je nechaly a po tydnu se jim narodily stenata, bylo jich tam celkem 13, jelikož se z nich stala smečka a byly docela divoky, po case se otec rozhodl že psy odveze pryc( nevim kam) dalši den telefonovala ta stara žena matce, že jeden ze psů a štěnata jsou mrtvá, že se s ní přišla rozloučit. ) každopadně se v domě dely zvlastni veci uz od začátku, ztraceli se veci, chůze po schodech , stíny , rány, zvláštní návaly pocitů. atd moje karty se mnou o tom nehtely mluvit, a kyvadlo take ne, zkusil jsem tedy vyvolat ducha, ( ne v dome ale na pozemku priblizne 30 metru od domu je taková buňka, tak jsem tam z kamaradem vyvolal ducha, ( otevrel jsem branu, svičky, křištál, ) samozdrejmne vyvolaly jsme. ale nemel jsem z toho dobry pocit a myslel jsem ze si ze me dela nekdo srandu, tak sem se smal, a najednou na tu bunku jakoby " spadla skříň" moc velky otres a rána a vybrace, usoudil jsem ze je na case odvolat ducha poslat ho zpatky a zavrit branu, odvest se mi povedlo ale zavrit branu moc ne.... ( aspon ne na poprví) od te doby uz jsem nikdy nevyvolaval duchy, ale ten dům pokracoval v jeho hře, moje kamaradka carodejka, mi rekla ze v dome neni duch ale skřítkové, začal jsem tomu veřit, oni dokonce začaly kouřit cigarety, to me prekvapilo, (jinak dům je umistěn lehce na kopci, u konce cesty jsou koleje.) každopadne jak sel cas dale, tak se zacalo zjistovat vice veci, matka potkala kamaradku a ta ji rekla ze bydlí v domě "hrůzy"že tam pred tou babickou bydlela rodina Rytířovy ( takže žádní Němci) a že ta rodina mela ditě a ucila jezdit sve dite pred barakem, dite jim ujelo z kopce primo pod jedouci vlak a na miste umrelo. dale se stalo to ze maminka te ženy co tu bydlela tak šla na koleje zbirat uhlí, neslišela vlak a take umřela, potom ten dum vyhořel a ta pani rytířová se zbláznila, ( tuto informaci mam od vice zdrojů...) po tom se sem nastehovala ta pani s manželem od kterych rodice dum koupili.tohle vše sem volal jedne carodejnici, a i ona mi rekla že to jsou skřítkové a že nesmím nosit na krku šalamounovu hvezdu, a ze pár elemetů se mě drží. myslím že jsem se očistil, nosim na kku kristal feng-sui na ochranu , ale jak jsem rekl mam pocit ze se me neco drží ale nevím co, protoze tyto zvlastní veci se mi stavaji i jinde nez jenom v tom dome, moje kyvadlo my reklo ze nejsou duchove ale skritkove a demon, a jak tak premislim , nedavno jsem kamaradovi rikal , nevim jestly to jsou duchove, nebo skrittci nebo demoni, a jak jsem to rekl ozvala se rána.

Možná se vam to zda prehnany, ja se to snazim ignorovat protoze nevim jak proti tomu, moje matka na to věří protoze to taky zazila, a otec si vsechno snazi vysvetlit jinak.

v předchozim bydlišti sem to take citil, a citim to porad.
changestylerk
Školák
Školák

Příspěvekod changestylerk » 03 bře 2011, 18:10

Každopádně předem děkuji za jakékoliv rady a informace :-)
Naposledy upravil changestylerk dne 03 bře 2011, 18:12, celkově upraveno 1
changestylerk
Školák
Školák

Příspěvekod changestylerk » 03 bře 2011, 18:51

Ps: k těm Psům otec když je odvážel tak se mu podařilo odvest pryč všechny štěňata a jednu z tech 3 starších psů ( konkretne matku dvou fenek ktere nam tu zustaly do dnes a ktere sem si hladil. Jsou hodný a milí.) (jsou to sestry . jedna je černá a neduveřiva, stači cizi osoba , nebo křik a je vyděšená, druhá je rezatá a bílá a ta je zase agresivnější a více odvážná. nemají moc radi muže, když přisel muž z realitni kanceláře kdyz ta stará paní prodavala ten dům, ta rezatá ho kousla do kotníku, asi se jí nelibil. jinak aspon ke me jsou moc hodní, docela casto sice stekaji bez duvodu.) dale take to kdyz se citim nejak v nebezpeci, ze mam pocit ze nejsem sám nebo ze je blízko neco zleho vykřiknu "óm" a najednou ten pocit prestane.... :-)
changestylerk
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 03 bře 2011, 23:24

Tak to je zlý velmi zlý všichni jsou vázani na ten dům,ale v tom sklepě
něco je něco ukryté bud v podlaze nebo ve zdi,a tolik negativiti v jednom
domě je tedy hrůza kontaktuj ivana nebo merlina musí se to vyčistit není
vůbec dobré.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod changestylerk » 04 bře 2011, 15:05

Dobře, každopádně děkuji :-) jinak v tom sklepe jsou dvě místnosti, jedna právě kotelna, tam je otevřene okno pred barak a psy tam mají posed, aby mohly byt uvnitř, a druha místnost je koupelna, --- Ta koupelna těm lidem před námi sloužila jako zabijačková místnost.
changestylerk
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 04 bře 2011, 22:56

no právě zase negativita,určitě ti někdo znich pomůže !no1
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Duchové a poltergeist