od changestylerk » 03 bře 2011, 18:10
Když to tak vezmu, (do toho domu sem se nastěhoval s rodiči skoro před 3 léty, prodavala jim ho babička ktere umrel jeji manžel, (nevim jestli v domě nebo ne) každopadně paní nám řikala že dům je po Němcích, než se prestehovala rikala ze potrebuje jeste par dni aby se rozloucila s domem a spálila nejake veci ktere nepotrebujeme, a take ze nechce davat jeji tri psy do utulku, jestly by sme si je nechaly, rodice si je nechaly a po tydnu se jim narodily stenata, bylo jich tam celkem 13, jelikož se z nich stala smečka a byly docela divoky, po case se otec rozhodl že psy odveze pryc( nevim kam) dalši den telefonovala ta stara žena matce, že jeden ze psů a štěnata jsou mrtvá, že se s ní přišla rozloučit. ) každopadně se v domě dely zvlastni veci uz od začátku, ztraceli se veci, chůze po schodech , stíny , rány, zvláštní návaly pocitů. atd moje karty se mnou o tom nehtely mluvit, a kyvadlo take ne, zkusil jsem tedy vyvolat ducha, ( ne v dome ale na pozemku priblizne 30 metru od domu je taková buňka, tak jsem tam z kamaradem vyvolal ducha, ( otevrel jsem branu, svičky, křištál, ) samozdrejmne vyvolaly jsme. ale nemel jsem z toho dobry pocit a myslel jsem ze si ze me dela nekdo srandu, tak sem se smal, a najednou na tu bunku jakoby " spadla skříň" moc velky otres a rána a vybrace, usoudil jsem ze je na case odvolat ducha poslat ho zpatky a zavrit branu, odvest se mi povedlo ale zavrit branu moc ne.... ( aspon ne na poprví) od te doby uz jsem nikdy nevyvolaval duchy, ale ten dům pokracoval v jeho hře, moje kamaradka carodejka, mi rekla ze v dome neni duch ale skřítkové, začal jsem tomu veřit, oni dokonce začaly kouřit cigarety, to me prekvapilo, (jinak dům je umistěn lehce na kopci, u konce cesty jsou koleje.) každopadne jak sel cas dale, tak se zacalo zjistovat vice veci, matka potkala kamaradku a ta ji rekla ze bydlí v domě "hrůzy"že tam pred tou babickou bydlela rodina Rytířovy ( takže žádní Němci) a že ta rodina mela ditě a ucila jezdit sve dite pred barakem, dite jim ujelo z kopce primo pod jedouci vlak a na miste umrelo. dale se stalo to ze maminka te ženy co tu bydlela tak šla na koleje zbirat uhlí, neslišela vlak a take umřela, potom ten dum vyhořel a ta pani rytířová se zbláznila, ( tuto informaci mam od vice zdrojů...) po tom se sem nastehovala ta pani s manželem od kterych rodice dum koupili.tohle vše sem volal jedne carodejnici, a i ona mi rekla že to jsou skřítkové a že nesmím nosit na krku šalamounovu hvezdu, a ze pár elemetů se mě drží. myslím že jsem se očistil, nosim na kku kristal feng-sui na ochranu , ale jak jsem rekl mam pocit ze se me neco drží ale nevím co, protoze tyto zvlastní veci se mi stavaji i jinde nez jenom v tom dome, moje kyvadlo my reklo ze nejsou duchove ale skritkove a demon, a jak tak premislim , nedavno jsem kamaradovi rikal , nevim jestly to jsou duchove, nebo skrittci nebo demoni, a jak jsem to rekl ozvala se rána.
Možná se vam to zda prehnany, ja se to snazim ignorovat protoze nevim jak proti tomu, moje matka na to věří protoze to taky zazila, a otec si vsechno snazi vysvetlit jinak.
v předchozim bydlišti sem to take citil, a citim to porad.