Chcel by som vam napisat prihodu o ktorej mi dnes rozpraval kolega.Pracuje u nas vo firme ako strazna sluzba. Robim na ustredi celoslovenskej firmy posobiacej v europe. Mame tu dve budovy na ulici .
Zacal asi takto : Vcera som isiel von fajcit vecer a upratovacka mi vravi ze tam v tej kancelarii kde sa svieti niekto zabudol zhasnut asi svetlo nech ho ide teda zahasit . Podotykam ze ona v tej budove predtym neupratovala , cize to nezabudla zahasit ona . Dofajcil teda a isiel do budovy zhasnut ( presne vedel ktora je to kancelaria nakolko tu robi uz par rokov a patri medzi malo ludi ktory sa dostanu vsade a ktori obe budovy perfektne poznaju ) prisiel na poschodie otvori dvere do kancelarie a tam tma , jednoducho svetlo bolo zahasene , nechapal , tak isiel preistoru do dveri , ktore su vedla kancelarie v ktorej sa svietilo ale aj v nej bola tma . Vykaslal sa na to a odisiel , zamkol budovu ked sa pozrel na to okno uz bolo zhasnute . Vypalena ziarovka ? Nie , nebola . Na druhy den bez problemov vsetko fungovalo a ani elektricky prud nebol preruseny. Ked mi to dorozpraval tak ma to celkom zaujalo , nakolko maju tieto domy v centre bratislavy uz vyse 90 ak nie 100 rokov . Vraj tu byvali stari zidia kedysi . Potom som mu na to povedal ze to je zaujimava prihoda , co si o tom mysli , povedal mi ze uz sa mu podobne veci stali par krat odkedy tu robi , je tu sam a ma nocnu . Vraj je normalne ze pocuje kroky po schodisti , ked ich raz uplne zretelne pocul , zobral tomfu a isiel sa pozret ci tam nieje nejaky zlodej , pocul ze schody idu smerom do suterenu tak tam isiel ale nikoho nic nevidel , ale pocul ze niekto prechadza okolo neho zas hore po schodoch tak zakrical nech zmizne a bolo po tom . Vraj si uz na to zvykol a nevnima to nejak . Vraj je aj bezne , ze sa splachuju zachody , same od seba , ked v budove nikto nieje iba on . Tento pribeh som si nevymyslel , ide mi len o to podelit sa s vami o novy zazitok .