lykantrop píše:
- Kód: Vybrat vše
Haha!
Aumirek: 100% souhlas
Darren: Koukám, že já nebyl výjimkou. S mínus karmou to hodně umíš co :D

že to nechápete.Byl to můj názor a ten mi nikdo nevezme ani kdyby se o to snažil sebevíc.Pudingg nechte na pokoji , protože patří mezy ty normální lidi , kteří umí správně vyjádřit svůj názor a nestydí se za to.Myslím si , že je dobře prosazovat své názory , ale to si aumirek asi nemyslí , proto
, že si můj článek přečetl zrozvna takový člověk , který neví nic o vlastním myšlení a názorech , byli jste schopni kvůli jedinému blbému slovu - či příspěvku zaspamovat stránku , nechci aby se to stalo znovu , proto radím , zamyslete se nejdříve nad tím , zda chcete někoho vyprovokovat tím , že mu nadáváte za jeho vlastní názor.Nechte toho člověka raději na pokoji , protože - zkuste se zamyslet nad sebou , radím aumirkovi i těm , kteří se chovají na princip aumirka.

Jinak, když už se toto téma jmenuje zamyšlení, tak jaký názor máte na tzv. vesmirny lidi? Astarova flotila kolem zeme, evakuace nasi planety a podobny veci? Ikdyz verim v mimozemsky zivot, tak toto je dle me kravina. Videl jsem pana Bendu nedavno v reprize Acka, ale to co on tam proste rikal, tak tomu jsem se akorat mohl smat.
Zpět na Ufo - Neindetifikovaný létající předmět
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků