Starověké UFO

Co dodat, napište co si o tom myslíte.

Re: Starověké UFO

Příspěvekod pudingg » 05 črc 2009, 21:58

Mě osobně do toho nic neni,ale nemůžu neříct svůj názor,protože z toho vašeho(aumirek)se mi udělalo trochu nevolno...Ne proto,že řikáte svůj názor na věc,to je v pořádku....ale z toho jakým stylem se vyjadřujete....neberte to jako urážku,ale spíš jako něco na zamyšlení...Jinak k tomu kosmonautovi,nechápu váš povyk...kvůli jednomu obrázku...podle mě at už se jedná o podvrh či nikoli...nikdo z nás to na stoprocent nezjistí,ledaže byste se na tu památku jel osobně podívat a udělal tam pro nás náké vzorky materialu ze kterého ten kosmonaut je vyroben:)navíc u obrázku sem si nevšimla žádného titulku...který hlásá tenhle mužík je stoprocentě pravý,ale bylo tam pouze...(Tady ještě jedna drobnost,kosmonaut na katedrále dostavěné v roce 1733 ve španělsku)tudíž to znamená...at si každý udělá na věc svůj vlastní názor,jestli tomu věřit nebo ne...Mě osobně se obrázek líbil...potěšil mě i pobavil:)))))neshledávám na něm nic co by někoho uráželo....nebo mohlo nák zásadně změnit jeho víru v u.f.o. Za sebe můžu jen říct:více takových příspěvků !no1
Nikdy neměj strach ze stínů.Prostě znamenají,že někde nablízku svítí světlo:)))))))
pudingg
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 05 črc 2009, 22:12

pudingg souhlasím s tebou ale ono jak jsem psal jde o to že když někdo řekne blbost a že to blbost je ty duvody jsem psal výše musí bejt každému jasné tak když si někdo dovolí oponovat tak okamžitě dá mínusovou karmu a když už se zjistí že to je blbost tak tu dá většině lidí nic neříkající článek v cizím jazyku a ani neuzná za vhodné říct naletěl jsem je tam psané že tuhle blbost tam udělali před pár lety při rekonstrukci chrámu.Mimochodem ani tomuhle moc nevěřím že by opravdu někdo dovolil zprznit takhle kulturní památku tohle by snad neprošlo ani u nás.A že tu sochu tam dodělali v nedávné době to je udajně v tom článku co dal později bohužel já a zajisté dost jinných to nepřečte.
aumirek

Příspěvekod lykantrop » 05 črc 2009, 23:28

Kód: Vybrat vše

Haha!

Aumirek: 100% souhlas

Darren: Koukám, že já nebyl výjimkou. S mínus karmou to hodně umíš co :D
lykantrop

Příspěvekod darren_specter » 06 črc 2009, 01:37

"Darren: Koukám, že já nebyl výjimkou. S mínus karmou to hodně umíš co :D"

Když mě někdo nas** tak to "lítá" :oDDDD Ale tobě jsem jí zase zvednul a omluvil se že jsem se unáhlil, pokud si vzpomínáš..;oPPP
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 06 črc 2009, 07:33

Jistě :D jen chudák aumirek je tu utlačován :D:D:D
lykantrop

Příspěvekod aumirek » 06 črc 2009, 08:59

lykantrop píše:
Kód: Vybrat vše

Haha!

Aumirek: 100% souhlas

Darren: Koukám, že já nebyl výjimkou. S mínus karmou to hodně umíš co :D

No nejvíce by měl bejt naštvanej zakladatel topicu poněvadž jeho jinak kvalitní příspěvek byl dost znehodnocen.Ale jak taková blbost nahrává odpurcum ufo je poznat a to při vší uctě na pudinggovi poněvadž ten má za to že aby se zjistila pravda musel o by se tam jet a vzít vzorek a prozkoumat.Takže to vysvětlím ještě jinak proč je to hrozná blbost na první pohled.A stačí na to uplně normální selskej rozum dítěte.Musel bych za prvé připustit že při vší té rozmanitosti a možnostech vesmíru ten kosmonaut včetně skafandru je krásnej klon našeho pozemského.A za druhé musel bych konstatovat že daniken a všichni tito lidé co tomu věnujou všechen čas a finance jsou naprostí břídilové protože argumentují ruznými více či méně zdařilímy obrázky lezou po planinách a fotí ruzné obrazce a přitom existuje kostel kde je hmatatelnej a nezvratnej dukaz existence mimozemštanu.Jak říkám názor muže mít každej jinej a v případě mimozemštanu dokonce hodně fantastickej přesto nemužu vydávat ten svuj za jedinej pravdivej a pasovat ho na fakta.A v případe darena to není jen v tomhle příspěvku.No a pokud se najde někdo kdo nesouhlasí je tu možnost vzít karmu.Osobně jsem zatím žádnou karmu neudělil mám za to že by se s ní mohlo šetřit potom se s tím nebudou vyřizovat učty nebo nebude na třetí pozici člověk kterej je tam jen díky tomu že 60 procent má od jediného člena.No ale jednu ted udělím.
aumirek

Příspěvekod Srb » 13 črc 2009, 11:20

Lidi kua, musíte se tu hádat? Mě třeba obrázek kosmonauta nijak nepohoršil. Četl jsem o tom v Eingmě a minimálně jsem se nad tím zamyslel. Ikdyž tu teda padlo, že ten kosmonaut tam byl dodělán během rekonstrukce, tak i přesto jak chcete vysvětlit jině mlady lidem ve skafandrech? Netvrdím, že mimozemšťané, vypadají stejně jako my. Ale co když v budoucnosti přijdeme na to, jak cestovat časem a tady ty malby jsou tedy obrázky návštěvníku z budoucnosti. Teď se to zdá, jako nesmysl, ale kdybyste někomu v 18.století řekli o automobilu, případně rychlovlacích, laseru, počítačích, výletech do vesmíru a já nevím co ještě, taky by na vás koukal jako na blázna. Mě se hrozně líbí, když vědci říkají, jak to nebo ono není možné, jelikož na to samy nepřišli. Proč si musí myslet, že my lidě jsme ve vesmíru samy a jsme tím pádem nejlepší na světě? Ikdyby jsme byli jediní ve vesmíru, což je blbost na entou, tak lidstvo jako takové je akorát tak zlo. A zlo nikdy nebylo dobré.
Srb
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 13 črc 2009, 13:54

srb ano souhlasím s tím také v tohle všechno věřím ale jsou lidé co v tohle nevěří a ukážeš li jím tento obrázek jako dukaz i když je nad slunce jasnější že to je podvrh a každej kdo se o to zajímá byt jen okrajově ví že to je podvrh a dukazu je více než dost.Tak takovej člověk musí mít po zhlédnutí tohohle argumentu všechny zastánce ufa za blbce a podvodníky a tohle stojí k zamyšlení
aumirek

Příspěvekod kllara02 » 13 črc 2009, 17:35

nehádejte se , když jsem se tu šla poprvé podívat a řekla jsem svůj názor , hned z toho byl skandál a to mně ****. Nechte puding všeci na pokoji , jen říká svůj názor.Zkuste se nad tím zamyslet ..................
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod darren_specter » 14 črc 2009, 00:46

Směšné neustálé omílání, že jsem zde příspěvek o kosmonautovi předložil jako jakýsi "důkaz existence mimozemšťanů" čímž jsem dle tvého velmi stupidního názoru urazil všechny lidi, kteří věří v mimozemské inteligence a zároveň rozesmál všechny skeptiky, to je naprostá ubohost nehodná tvého věku a ani to už snad nestojí za reakci. Tvé urážení mých příspěvků mě opravdu přestávají bavit, viz;

...."No nejvíce by měl bejt naštvanej zakladatel topicu poněvadž jeho jinak kvalitní příspěvek byl dost znehodnocen" (Ano, příspěvek byl DOST znehodnocen - převážně tvými debilními a zcestnými narážkami)

Proto prosím již nadále NEREAGUJ na moje příspěvky, vidím že se spolu zkrátka nedokážeme rozumně komunikovat, což je pro mě dost nepochopitelné vzhledem k tvému věku (pokud jsi skutečně tak stár - tvé vyjadřování tomu moc neodpovídá) Nejlepší zřejmě bude přestat reagovat na veškeré mé příspěvky, pokud zde přidám nějaký thread a opět mě v něm začneš bezdůvodně urážet a napadat, budu postupovat jinak.
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 14 črc 2009, 12:38

Já jsem reagoval ale celkem slušně a logicky bohužel reakce boha byl ta karma a ted výstraha.
Jinak kláro ty si opravdu pleteš pojmy s prujmi.Píšeš tada že jsi vyjádřila jen svuj názor a někdo tě za to odsoudil a to tě
na... lo.To tě nemělo na...at ale měla si se zastydět Nebot tohle není v žádném případě názor ale holá urážka jiného
CITUJI
takoví blbečci , co si myslí , že jsme na světě zbytečně a dožijem se max.2012 , patří do blázince !
aumirek

Příspěvekod lykantrop » 14 črc 2009, 12:55

Ono to číslo

21.12.2012 nebo 12.12.2012 nevim kdy to má nastat je celkem hodně povedné. Mno jediné, co mě vede k zamyšlení na té teorii je ten mayský kalendář o kterém jsem nikdy dříve neslyšel. Třeba už to nestihli ;)))¨

Je fakt, že 12.12.2012 skrývá jen 012, ale to je tak vše ;).

1+2 = 3
1+2 = 3
2+1+2 = 5
3+3+5 = 11

a to je tak všechno z numerologie co umim :D, jestli to teda je numerologie 'Sorry'
lykantrop

Příspěvekod aumirek » 14 črc 2009, 13:31

no o tom jejich kalendáři jsem věděl a děsí mne tam toho mnohem více co všechno oni znali.Znali napříklas dráhy planet které mi jsme objevili teprve několik století po nich.A znali toho mnohem více bohužel už se těžko dovímé od koho a co vše znali.Nakonec celé to dobytí indiánu španali bylo jen dílem užasné náhody a shody nepříznivých okolnosti pro maye jinak by se jim to těžko podařilo.Za prvé když tam koliumbus doplul indiánské kmeny byli rozhádané a tudíž nejednotné.Navíc máyové očekavali návrat svých bohu s nebes ti měli přiletět na bílích křídlech nebo tak nějak.A plachty španalských lodí jim ty křídla připomínaly.Tudíž je vítaly jako bohy a když přišly na svuj omyl bylo již pozdě.Pokud by se jim postavily a navíc jednotně neměly by španalé šanci.A z tohoto duvodu a z toho že již několik zaručených koncu světa jsem přežil tak se nebojím bohužel v tomto případě mne trochu mrazí v zádech.A i když to muže bejt pravda není nikde zaručeno že to datum je správné ani že to bude tak rychlé muže to přijít pomale a dlouhodobě třebas to již začalo
aumirek

Příspěvekod kllara02 » 15 črc 2009, 11:24

víš , ale tímhle příspěvkem , jsem chtěla naznačit , že je to nesmysl , abysme se dožili jen do roku 2012 , chtěla jsem tím vyjádřit , že rok 2012 bude normální , samozřejmě , že všichni , kdo si můj příspěvek přečetli , mému myšlení nerozumí , proto 'Sorry' že to nechápete.Byl to můj názor a ten mi nikdo nevezme ani kdyby se o to snažil sebevíc.Pudingg nechte na pokoji , protože patří mezy ty normální lidi , kteří umí správně vyjádřit svůj názor a nestydí se za to.Myslím si , že je dobře prosazovat své názory , ale to si aumirek asi nemyslí , proto 'Sorry' , že si můj článek přečetl zrozvna takový člověk , který neví nic o vlastním myšlení a názorech , byli jste schopni kvůli jedinému blbému slovu - či příspěvku zaspamovat stránku , nechci aby se to stalo znovu , proto radím , zamyslete se nejdříve nad tím , zda chcete někoho vyprovokovat tím , že mu nadáváte za jeho vlastní názor.Nechte toho člověka raději na pokoji , protože - zkuste se zamyslet nad sebou , radím aumirkovi i těm , kteří se chovají na princip aumirka.

pS: nemyslete si , že tento článek má být urážka nebo ůtok na někoho , je to jen jeden z mých lidských projevů , děkuji těm , kteří mně alespon trochu pochopili a vědí , co tímhle článkem chci říci. !no1 !no1 !no1
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Srb » 15 črc 2009, 14:01

Já bych řekl, že tady to téma se dostalo do úplně zcestných kolejí, než bylo původně myšleno. Měl bych i jiný výraz, ale nebudu sprostej 'ss13' Jinak, když už se toto téma jmenuje zamyšlení, tak jaký názor máte na tzv. vesmirny lidi? Astarova flotila kolem zeme, evakuace nasi planety a podobny veci? Ikdyz verim v mimozemsky zivot, tak toto je dle me kravina. Videl jsem pana Bendu nedavno v reprize Acka, ale to co on tam proste rikal, tak tomu jsem se akorat mohl smat.
Srb
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 15 črc 2009, 16:41

jak jsem řekl o mimozemštanech jsem přesvědčen že jsou ale ta flotila a podobné věci jsou podle mne jen bláboly nebo slouží k zamaskování nebo zesměšnění ostatních.Ale kde je pravda zjistíme až oni sami budou chtít a žádnej duvod aby měli zájem jim nedáváme
aumirek

PředchozíDalší

Zpět na Ufo - Neindetifikovaný létající předmět