Starověké UFO

Co dodat, napište co si o tom myslíte.

Starověké UFO

Příspěvekod PA7RICK » 23 kvě 2009, 18:14

Starověké UFO

Otázku jestli jsme ve vesmíru sami si lidstvo klade už po celá staletí. Existují doopravdy kosmická plavidla ve tvaru létajících talířů
či jiných levitujících objektů? První zmínky o létajících talířích byly již někdy ve 14.století. V dnešní době moderní techniky už ani nelze přesně
rozlišit zda vyfocený či natočený materiál je pravdivý. Ale mají důvod dělat fikce lidé ze 14. století ? Následný soubor obrázků je totožný s originálem,
nic v něm není přikresleno ani upraveno.

Obrázek
Tento obraz se nazývá "The Madonna s Saint Giovannino". Obraz byl namalován v 15.století
Autor: Domenico Ghirlandaio (1449-1494)

ObrázekObrázek
Tyto dva objekty jsou z části freskou nazvanou "Ukřižování" a byly namalovány roku 1350. Jsou umístěny nad oltářem na vysoké Decani kláštera v Kosovu, Jugoslávie.

Obrázek
Tyto dvě tapiserie byly vytvořeny v 14. století. Obě zachycují život Mary. Nad hlavama je jasně vidět objekt ve tvaru klobouku.
Obraz je umístěn na francouzské basillice Notre-Dame v Beaune, Burgandy.

ObrázekObrázek
Obraz vlevo znázorňuje Ježíše a Marii, a opět je nad hlavami podivný objekt ve tvaru klobouku. Obraz na pravo je nazvaný "The Miracle of the snow" a namaloval ho Masolino Da Panicale (1383-1440) visí v kostele Santa Maria Maggiore, Florencie, Itálie.

ObrázekObrázek
Výše uvedená malba je uccello Paolo (1396-1475) a nese název "La Tebaide" (malované c.1460-1465).

ObrázekObrázek
Výše uvedená malba je Carlo Crivelli (1430-1495) a je nazýván "Annunciation with Saint Emidius" (1486) a visí v Národní galerii, Londýn.

Obrázek
Výše uvedený obrázek je z knihy s názvem Prodigiorum AC Ostentorum Chronicon Lycosthenes Conrad (1518-1561).

Obrázek
Výše uvedený obrázek je nazván "Nanebevzetí Panny Marie" od Añón. Malované roku 1490
Opět se zde objevují objekty ve tvaru klobouku.

Obrázek
Tento obrázek ukazuje pozorování UFO nad Hamburkem, Německo 4. listopadu 1697. Objekty byly popsány jako "dvě řeřavý kola"

Obrázek
"Křest Krista" malované v roce 1710 a visí ve Fitzwilliam Musuem, Cambridge.

ObrázekObrázek
Výše uvedený obrázek pochází ze starověké východní text Prajnâpârâmita - Suna.V rozšíření vidíte dva objekty, které vypadají jako čepice, ale proč jsou plovoucí v polovině vzduchu?

ObrázekObrázek
Toto jsou původní australské jeskynní malby, možná 5000 let př.n.l.

Obrázek
Výše uvedená malba je Bonaventura Salimbeni názvem "oslava Eucharistie" rok 1600
PA7RICK
Školák
Školák

Re: Starověké UFO

Příspěvekod PA7RICK » 23 kvě 2009, 18:18

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
PA7RICK
Školák
Školák

Příspěvekod Sindell » 24 kvě 2009, 17:17

tohle je naprosto užasné..pokud tohle orpavdu nejsou montaže,tak tohle by se dalo brát jako větší dukaz než nejake dneštní zaběry.. prece jen dneštní počitačová technika..težko verit co je montaž a co ne
Sindell
Školák
Školák

Příspěvekod PA7RICK » 24 kvě 2009, 20:07

Montáže to doopravdy nejsou,originály obrazů si můžete dohledat podle jména na googlu.
PA7RICK
Školák
Školák

Příspěvekod Sindell » 25 kvě 2009, 10:07

je to užasné
Sindell
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 25 kvě 2009, 10:19

Čtěte Součka a Dännikena:)
aleisterCrowley

Příspěvekod elderxxx » 25 kvě 2009, 15:53

Ak by to bola pravda co je na obrazoch nakreslene bol by to aspon ciastocny dokaz o tom ze nieco neprirodzene bolo v tej dobe na oblohe :-) ale kedze sa okolo toho nerobi a nerobila ziadna senzacia je viac ako iste ze na platna to mohlo byt domalovane neskvor ak to tam v skutocnosti vobec je :-)
elderxxx
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 25 kvě 2009, 16:33

1) na ufo nevěřím
2) když už ufo, raději to nazvu "anděl a jeho vesmírná loď XW-2 C39" nebo "Star trek entrprajs"
3) Hodně obrázků je tam z 15. století, tak to byl asi nějaký zlom
4) Ten australský obrázek v jeskyni může klíďo píďo popisovat sjezd vyslanců ze země plešaté. To, že vypadají "jako ufo" neznamená, že to bylo UFO, protože to, že takto vypadá UFO nám někdo předhodil, stejně jako nám někdo předhodil jak vypadá anděl, santa, vlkodlak a další.
5) ten poslední obrázek v prvním příspěvku, to má být UFO? Vidím akorát nějakýho holuba a dva mužíky, co tam malujou na globus.
6) ale udělal jsi to pěkně, máš za to odemne karmu +1
lykantrop

Příspěvekod PA7RICK » 25 kvě 2009, 17:25

lykantrop píše:1) na ufo nevěřím
2) když už ufo, raději to nazvu "anděl a jeho vesmírná loď XW-2 C39" nebo "Star trek entrprajs"
3) Hodně obrázků je tam z 15. století, tak to byl asi nějaký zlom
4) Ten australský obrázek v jeskyni může klíďo píďo popisovat sjezd vyslanců ze země plešaté. To, že vypadají "jako ufo" neznamená, že to bylo UFO, protože to, že takto vypadá UFO nám někdo předhodil, stejně jako nám někdo předhodil jak vypadá anděl, santa, vlkodlak a další.
5) ten poslední obrázek v prvním příspěvku, to má být UFO? Vidím akorát nějakýho holuba a dva mužíky, co tam malujou na globus.
6) ale udělal jsi to pěkně, máš za to odemne karmu +1

1) Ať si každý věří čemu chce, nikoho zde nenutím, jen zde předkládám zajímavosti k tématu.
2) Já jsem to nazval objekt ve tvaru klobouku (je to tam napsané).
3) 14. až 17. století Renesance a Humanismus. V této době bylo obtížné cestovat a evropa v této době zažívala těžké období, dlouhé zimy ,hladomor, mor.
Je proto zajímavé že se obrazy z různých částí světa se shodují v detailech.
4) Ano to může být pravda. Jak jsem říkal předkládám zde zajímavosti.
5) Nejsou to štětce ale antény. Na googlu si můžete dohledat originály a taky více informací zde je orig. náz. "Glorification of the Eucharist"
6) Děkuji za karmu.
PA7RICK
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 25 kvě 2009, 17:52

1) to bylo za mojí osobu, útok na tebe to rozhodně nebyl
2) a já to nazval tak, jak jsem to nazval. To nebylo myšleno tímto stylem "měl jsi to nazvat takto"
3) ale co ty víš, třeba se na ty malby domluvili ;)
5) hah antény? Já tam prostě vidím štětce no... ;)
6) prosim
lykantrop

Příspěvekod kllara02 » 31 kvě 2009, 14:09

tak já vám něco řeknu , já na UFO nevěřím ,ale ty obrazy jsou originály.
co z toho vyplývá ?...............................................................
že malíři , kteří obraz malovali , měli dostatečnou fantazii , aby si
vymysleli tento neidenifikovatelný létající předmět UFO.
Jestli si malíři UFO vymysleli , tak na to věříme jen kvuli někomu ,
kdo chce věřit takovému nesmyslu , jako to vymysleli tito malíři.My
tomu jen naivně věříme,Tohle není žádný útok na člověka , který na UFO věří ,
ale prostě se tomu nedá věřit a můj názor je ten , že si ti malíři (nebo někdo před nimi )
Ufo vymysleli , aby měli čemu věřit.

s pozdravem Klára
ps : můj názor znáš !no1
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod darren_specter » 01 čer 2009, 17:20

kllara02 píše:tak já vám něco řeknu , já na UFO nevěřím ,ale ty obrazy jsou originály.
co z toho vyplývá ?...............................................................
že malíři , kteří obraz malovali , měli dostatečnou fantazii , aby si
vymysleli tento neidenifikovatelný létající předmět UFO.
Jestli si malíři UFO vymysleli , tak na to věříme jen kvuli někomu ,
kdo chce věřit takovému nesmyslu , jako to vymysleli tito malíři.My
tomu jen naivně věříme,Tohle není žádný útok na člověka , který na UFO věří ,
ale prostě se tomu nedá věřit a můj názor je ten , že si ti malíři (nebo někdo před nimi )
Ufo vymysleli , aby měli čemu věřit.

s pozdravem Klára
ps : můj názor znáš !no1

Čemu nevěříš Kláro? Že není možné aby vyspělé mimozemské civilizace byly v okolí naší planety, když jenom v naší galaxii můžou být (a jsou) miliony obyvatelných planet podobných Zemi? Zpochybňuješ jejich existenci, přesto že v 21.století většina vědců - astrologů a astrofyziků tvrdí, že mimozemské civilizace s největší pravděpodobností existují. No nic..zde přikládám další AAA (Ancient anomalous art) starověké indiánské rytby z z jihoamerických jeskyní a podivné egyptské hieroglyfy;

Helikoptéra ,UFO a další objekty nalezené v egyptské hrobce:
heiroceiling.jpg
hieroplanes.jpg

Querto Mexico: 5000 let před. n.l.:
Querto Mexico 5000 pred n.l..jpg

Jeskyně v Utahu;
uavaantenna.gif
uautah2.jpg

uaxcave.jpg

uamcconkie2.jpg

uaxsahara.gif

uavalightning.jpg

uasaqq.jpg

uasego3.jpg

uaume%20.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Příspěvekod PA7RICK » 01 čer 2009, 21:06

Jak už jsem řekl,cestování bylo v minulosti obtížné,proto je fantastické jak se obrazy shodují v detailech. Moc pěkný obrázky. 'slonko'
PA7RICK
Školák
Školák

Příspěvekod pudingg » 02 čer 2009, 21:46

zdravím všechny.. !trio! ,moc pěkný obrázky..ten jeden,myslim tu madonnu sem už někde viděla..a už tenkrát sem ten létající objekt nestihla..vypada to fakt jak u.f.o.!!každopadně sem četla jen tak letem světem naky knihy tykající se právě u.f.o. a musim říct že mě važně nahlodali tag,že věřim,že ve vesmíru nejsme sami..mužeme být,ale spíš to vypada že už sme byli i navštíveni..a to několikrát:))stoprocentně v minulosti..někdy se i bojim když si o tom třeba čtu a venku je už tma..ale člověk se vždycky bojí toho co nezná:))když si člověk přečte,nakou takovou knihu(třeba od Arnošta Vašíčka,doufám,že sem to jmeno nezkomolila)tak si važně musí začít klast otázky..nejvěčí mazec sou ty starý kultury jako mayové a podobně...to neni samo sebou ten jejich kalendář..přesnější než hodinky.......a je to ho samozřejmě víc..nevim už kde sem to četla,no možná že mi to řekl jeden kámoš,že náky stary indiani nebo domorodci věří že se prej jednou jejich bozi vratěj..nebo ten radiovej signál z vesmíru..co jednou zachytily,ale než se rozkoukali byl fuč..taky si myslim,že určitý lidi z určitých zemí vědí možná víc než si myslíme...maji na to dost vybavení....teleskopy,sondy,radary atd...no je dost možné,že hodně koukam na tv,ale každopádně je tu moc otazníků?????????????????????????????? 'ss13'
Nikdy neměj strach ze stínů.Prostě znamenají,že někde nablízku svítí světlo:)))))))
pudingg
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 04 čer 2009, 16:23

prostě mi ty obrázky nedokazují , že mimozemská civilizace existuje.
stejně , kdybych neviděla ducha , asi bych na ně nevěřila.
chápeš ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod johanaanka » 09 čer 2009, 10:19

Já myslím, že ty obrázky jsou moc pěkný. Možná jim létali nad hlavami jako nám letadla. Obrázek s čínskými znaky nebude asi miska na rýži? 's220'
johanaanka
Školák
Školák

Další

Zpět na Ufo - Neindetifikovaný létající předmět