Ahoj
Dneska ráno som si spomenul na častý sen z môjho detstva, už ani netuším kolko som mohol mať asi rokov(typujem takých 7 alebo 10), ale tento sen sa mi sníval pravidelne každú noc.
Išlo o to, že som sám chodieval von z domu. Prešiel som cez ďalekú pole, kde blo dačo zasadené a dostal som sa až ku velkému tmavému čiernemu domu. Tento dom ani tak nevyzeral ako nejaký obytný ale skor ako nejaká vyradená továreň. Vždy keď som tam prišiel pociťoval som pokoj.
Nejde o to, že by som chcel vysvetliť o čo tam ide. V tom už mám asi jasno. Utekal som dlhú diaľku cez pole do opusteného domu. Asi to bude tým, že keď som bol menší nemal som príliš hŕbu kamaratov a tam som si nachádzal útočisko.
Strašne ma ten dom priťahuje, mal v sebe niečo viac ako dom. Keďže to bolo dávno tak si ani sám poriadne nepamätám ako vyzeral. Chcel by som vedieť, či by som ten sen nemohol nejak vrátiť.

.... Ako dlho by som sa holo. dýchaniu musel venovať, aby som niečo takéto docielil ? Mimochodom netreba predtám trénovať meditáciu? Mylim sa?