stejná místa ve snech

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

stejná místa ve snech

Příspěvekod chmatak » 11 bře 2011, 23:34

chci se zeptat, stává se Vám taky to, že v jednom snu se Vám zdálo o nějakém místě, berme třeba nějaké město, mě se třeba zdá o mé čtvrtin v Praze v které jsem se narodil. Jenže ta čtvrť ve snu vypadá uplně jinak, ale já podvědomě vím, že je to ona. Pak uběhne nějaká doba, proběhne pár snů a pak se mi zdá zase nějaký sen a já v něm poznávám opět to známé místo z původního snu, svoji čtvrť ve snu a tak to mám ve spoustě snech, většinou díky této věci si uvědomím že jsem ve snu a snim si ho pak podle sebe. Spíš mě zaráží to, že už to začíná vypadat jako kdyby člověk opravdu žil dva životy, jeden reálný, který žijeme přes den v bdělém stavu a jeden ve snu. Ve snu se zjevují ty samá ( vymyšlená, nereálná ) místa o kterých ale víme, že je známe, poznáváme je a naprosto se v nich orientujeme. Máte to taky někdo?
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Re: stejná místa ve snech

Příspěvekod shewolf » 12 bře 2011, 21:23

Ten pocit dobře znám,je to divný pocit pořád se vracím do domu z kterému
nemohu utéct,a znám to tam.
čarování s láskou má vždy otevřené dveře.
shewolf
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod jennie1 » 13 bře 2011, 16:57

Taky to znám.
Takhle "mám" ve snech byt.
Vím, že je v Praze, vím, že reálně existuje,
ale zatím jsem ho v přítomném světě nenašla,
přestože cítím vnitřní jistotu, že ten byt reálně existuje.
Zatím se mi opravdu zdál jen ve snech,
ale znám každý detail toho bytu i jeho okolí.
Přestože ty mluvíš o místu, které v reálu znáš,
tak si myslím, že by to mohlo fungovat na stejném proncipu.

Už nevím, ve které knize jsem to četla, ale bylo tam to,
co už jsme tu kdesi probírali, že každá věc či myšlenka,
má v astrálu svůj otisk.
Může to být i paralelní realita nebo ten otisk?
Rozhodně mě to už roky fascinuje, že se mi ty sny vrací,
prožívám tam různé věci, ale je to vždy Ten byt :-)
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod Metcheque » 15 bře 2011, 19:57

JJ, některé sny jsou prostě jako díly seriálu. Najednou začne tam, kde třeba před týdnem skončil a pak se člověk vzbudí a pokračování je třeba až za půl roku.
Metcheque
Školák
Školák

Příspěvekod shewolf » 19 bře 2011, 23:29

Stejně je to zajímavý to všechno co se děje.
čarování s láskou má vždy otevřené dveře.
shewolf
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Vea » 06 dub 2011, 20:53

Ahoj. Tak tohle znám velice dobře. Tyto sny se mi zdávají už několik let - cca 15-20let. Vyvíjejí se jako příběh. Znám je tak dobře, že už to líp nejde. Zvláštní třeba je, že na každém místě se cítím jinak. Chápete? Hrají tam roli pocity. Mám pocit, že už se jimi ale tolik nezabývám a přestávají se mi zdát. Postupem času, jako bych "dospěla" - nemyslím fyzicky, ale psychicky. Přestala jsem se bát, mám větší vnitřní sílu a sny tak nějak postupně mizí, nebo jsou tak nějak "obyčejnější" (už je tak neprožívám jako dřív). Mám prostě pocit, že jsem v těch snech trošku víc "nad věcí" než dřív.
Vea
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 06 dub 2011, 23:31

Ano. Nebot ve snu, je nase duse castecne odpoutana od tohoto zivota a my se muzeme spojit s nasimi drivejsimi ci budoucimi zivoty.
Male dite vidi sny jasneji, nebot do urciteho veku je si dite schopno pamatovat sve minule zivoty, nez zacne dospivat. Je to uplne od veku miminka asi do 7-8 let veku. Potom nase pamet jiz neni tak intensivni.
Ve snu se nase Duse oddeli castecne od perispiritu, fluida ktery spojuje Ducha s telem,a my tak muzeme videt sve minule zivoty,ale nekdy i budouci,a muzeme se spojit i s Duchy nasich blizkych, kteri jiz zemreli.
To ze ve snu mesto vypada jinak je normalni, nas minuly zivot mohl byt i pred staletimi..a budouci opet i za stovky,a mozna i tisice let!
Ja tez vidim sny z jizni Francie z doby okolo roku 1330!,a vim ze v te dobe jsem jiz v oblasti mesta Albi zila.
Vidim sny tez z minulych zivotu. Neni na tom nic zvlastniho.
Ve dne nase Duse je prilis spojena s telesnou schrankou a telesna schranka brani videt..v noci vsak je vse jine.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod chmatak » 11 dub 2011, 18:04

Arpaix píše:Ano. Nebot ve snu, je nase duse castecne odpoutana od tohoto zivota a my se muzeme spojit s nasimi drivejsimi ci budoucimi zivoty.
Male dite vidi sny jasneji, nebot do urciteho veku je si dite schopno pamatovat sve minule zivoty, nez zacne dospivat. Je to uplne od veku miminka asi do 7-8 let veku. Potom nase pamet jiz neni tak intensivni.
Ve snu se nase Duse oddeli castecne od perispiritu, fluida ktery spojuje Ducha s telem,a my tak muzeme videt sve minule zivoty,ale nekdy i budouci,a muzeme se spojit i s Duchy nasich blizkych, kteri jiz zemreli.
To ze ve snu mesto vypada jinak je normalni, nas minuly zivot mohl byt i pred staletimi..a budouci opet i za stovky,a mozna i tisice let!
Ja tez vidim sny z jizni Francie z doby okolo roku 1330!,a vim ze v te dobe jsem jiz v oblasti mesta Albi zila.
Vidim sny tez z minulych zivotu. Neni na tom nic zvlastniho.
Ve dne nase Duse je prilis spojena s telesnou schrankou a telesna schranka brani videt..v noci vsak je vse jine.

máš velmi zajímavé názory, z čeho vlastně čerpáš ze spiritismu?
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Zpět na Sny