Strašidelný dům mých rodičů

Urcite ste uz niekedy poculi o miestach ci domoch , v ktorych vraj strasi , alebo sa tam deju cudne , nepochopitelne veci .

Strašidelný dům mých rodičů

Příspěvekod zanetasagii » 26 úno 2008, 17:46

Zhruba před třinácti lety, to jsem bydlela s rodiči,nebyl nikdo doma. Všichni někam odjeli a já zůstala doma sama s našim psem (zl. kokršpaněl). Šla jsem se koupat a psa jsem vzala sebou abych nebyla sama. Koupelnu jsme měli v přízemí a tak bylo slyšet, když se někdo vracel nebo naopak odcházel. Tak jsem tak odpočívala ve vaně, když pes začal šíleně vyvádět. Přitom nikdo do domu nevkročil. Z našeho psa šla hrůza, byl naježený a pysk měl ohrnutý a šílěně řádil. Jakoby ve vedlejší misnosti někdo byl, vzala jsem osušku, zabalila jsem se a že se půjdu podívat, co se děje. Pes mě nenechal vykročit z vany pořád se stavěl přede mě a při otáčení mě strkal zpět do vany. Začínala jsem se bát. Tak jsem zůstala ve vaně. Pes se asi po třech minutách z ničeho nic sklidnil a zase si lehl na své místo u dveří na které před tím tak štěkal. Potom jsem slyšela po nějakém času jak se dveře odemykají a rodiče se vrací.
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Odis » 26 úno 2008, 18:07

Hm zajimavy. Ten pes te chtel asi uchranit pred nejakou zlou bytosti. Jak se rika pes je nejlepsi pritel cloveka :)
Odis
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod barunkabarborka » 26 úno 2008, 18:18

Úplně mě mrazí...psi jsou daleko vnímavější...myslím, že tam byl nějaký duch...nebo nebezpečí...ten tvůj byl zlatíčko a moc chytrý...ráda ne něj vzpomínám... :)
Obrázek
barunkabarborka
Učeň
Učeň

Příspěvekod Odis » 26 úno 2008, 18:19

To jsou no. Slysel jsem, ze kdyz se pes dlouho diva na jedno misto tak je tam duch nebo nejaka jina bytost co my nevidime. Ale nevim co je na tom pravdy
Odis
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod your_Angel » 26 úno 2008, 23:40

no nevim tedy jestli psi vidi neco co my ne ale je znamo ,ze na tyto veci maji svuj cit...treba neco citil...ale treba to byla jen nahoda..
your_Angel
Školák
Školák

Re: Strašidelný dům mých rodičů

Příspěvekod mcplus » 11 čer 2008, 09:18

CENSORED

edit/ martink
Neuvěřitelný co ty lidi dokažou napsat.

BAN, bez varování, takové tu nepotřebujeme
'k12'
mcplus
Ban
Ban

Příspěvekod Taräne » 14 črc 2008, 10:16

Dobrej mam dotaz skym se poradit ohledně vyvolání důchů mrtvých knězů na Faře z roku 1540 potřebuju snima mluvit a zkoušel sem různé metody a nic. Jde o to že mě pravidelně naštěvoval syn jednoho kněze a oba sou mrtvý a rád bych věděl jeho příhodu a dopřál mu klid tak prosim poradte
Taräne
Školák
Školák

Příspěvekod jirka.strasil » 12 srp 2008, 07:33

no nevim,s tim tvym dotazem sis mel jit jinam,jiny thread.

a k tematu-je vseobecne znamo,ze zvirata vyciti nebezpeci mnohem drive nez clovek.
je nekolik moznosti proc pes takhle vyvadel...
1-vedel ze prijedou rodice !smejesa!
2-dostal do mozku zkrat :krec:
3-vycitil pritomnost jineho nez lidskeho faktoru,pravdepodobne nebezpecneho.

vis,nemuselo to byt zrovna neco s nadprirozenem,tech moznosti je dost...mohl treba vycitit nebezpeci za dvermi,napriklad prepeti v siti,kdybys treba otevrela dvere,dostala bys pecku a pa na druhe strane.nebo ze se neco utrhne,kdyz zrovna v tu chvily projdes kolem...rikam,tech moznosti je mnoho.a mezi temi moznosti je i vyciteni paranormalniho jedince,pravdepodobne klasickeho "ducha" predchoziho obyvatele domu.

po dlouhe uvaze jestli se mam vypovidat nebo ne dodam jeste neco... verim tomu,ze ze vsech moznosti,co jsem tu vypsal,je spravne ta uplne posledni.stalo se mi totiz uplne to same,akorat trosicku vice do extremu...doma bylo plno,ja v koupelne,pes tam.byl jako muj bracha,tak proc ne.najednou zacal vrcet,i kdyz vse bylo v poradku.pak dokonce stekat,no proste delal presne to co popisovala slecna nahore.jenze doma bylo plno!spis melo byt,kdyz sem kricel jestli tam nekdo je,nikdo tam nebyl...a pres stenu to muselo byt slyset,zkusenost.kazdopadne,nikdo nikam neodesel,po peti minutach silenyho strachu ze vseho,i ze psa kterej me kousnul do ruky kdyz sem se ho snazil odstrcit od dveri,sem najednou slysel jak se rozbehla televize a zase se zacaly ozyvat zvuky symbolizujici pritomnost rodiny.zajimave je,ze televize se rozbehla jak gramovonova deska(poooomaaluu naa zaacatku a pak normalni) a rodina se tam nejspis teleportovala protoze nebouchly dvere...
jirka.strasil
Školák
Školák

Příspěvekod pazo » 20 srp 2008, 00:50

Pred par lety mi umrela mamina.Kdyz jsem prijela z nemocnice,meli jsme hovor s otcem,ohledne pohrbu a tak..sedela jsem na jejim miste v kresle a na gauci lezel pes,v te dobe mu bylo 14 a byl uplne hluchy.Lezel stoceny a zady k nam.Otec zrovna zacal vetu,proc mamka umrela,jako,ze tomu nemuze uverit,a v tom ten pes zaklonil hlavu a zacal tak silene vyt,ze jsme oba doslova zdreveneli.On se neslysel,a mel docela prekvapeny vyraz,a koukal chvili jako do blba a pak prekvapene na nas.Me se zjezili vsechny chlupy na tele a musela jsem pryc.To vyti trvalo tak minutu,dve a jeste jsem silenejsi vyti neslysela.Jsem pejskar dvacet let.
O par dnu pozdeji jsem zustala vecer sama v praci.Vodim si psy sebou,a kdyz jsem sama,tak je poustim.Beru si sebou dve mlade feny.Chodi se mnou do prace kazdy den,maji sve misto,jsou tam v pohode.V ten vecer se jedna z nich hystericky rozstekala na dvere ( prosklene,nikdo tam nebyl ),ocas mezi nohama,utikala ke me,druha pri tom revu skocila sipku do pelechu.Prvne jsem myslela,ze se videla ve skle,ale jak jsem na ty dvere jukla,tak se ze steny vedle dveri docela pomalounku vznesla nastenka a polehounku se snesla k zemi.Bez pruvanu.Opet chloupky v pozoru.Nastenka,spadla tak jak visela a oprela se o zed.A ja jsem vedela ,ze za mnou prisla MAMKA.Ona za mnou rada chodila do prace.Ti psi to ani predtim ani potom neudelali.
pazo
Školák
Školák

Příspěvekod pazo » 20 srp 2008, 00:57

Jeste jeden-v prvnim patre u nas bydlela kolie,velice mila,pratelska,rozeznavala sousedy....prima pohodovy pes.Chodila se vencit po schodech dolu ,musela projit kolem trech bytu v prizemi.A jednou si takhle s panickou jdou ze schodu,najednou fena stoji,najezena ,ocas pod sebou,trepe se,knuci,a dal ze nejde.pani se tedy vratila s fenou domu,jako ze ji je asi spatne.Do deseti minut sanitka,pak pohrebak,a z toho bytu co kolem nej nemohla projit, odvezli sousedku.Pak uz problem nebyl.
pazo
Školák
Školák

Příspěvekod zanetasagii » 05 říj 2008, 10:36

Vždycky dám na zvířata, mají šestý smysl. V té době nikdo v domě ani v sousedních nikdo nezemřel.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod martink » 05 říj 2008, 11:22

Přesně tak, hlavně kočky.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod black master » 20 pro 2008, 16:51

Aj kanariky a ine vtaky
<a href="http://fsonline.unas.cz/" target="_blank" title="Simpsonovi CZ a Futurama CZ ke shlédnutí online">Simpsonovi a Futurama ke shlédnutí online</a>
black master
Učeň
Učeň

Příspěvekod pentagramové oko » 21 dub 2010, 22:29

hlavně,že u vás aspon byl ten pejsek,co když jsou lidi úplně sami to je teprve blbej pocit.ale uvidíte co se bude dít dál.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod mmhp » 21 zář 2010, 18:18

ano, zvířata dokáží věci, které se těžko vysvětlují. Stačí například to, že třeba psi poznají že se jejich pán vrací domu ještě několik minut před tím než opravdu přijde.
mmhp
Školák
Školák

Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach