od Avokalka » 22 kvě 2011, 11:07
Dneska se mi zdál hrozný sen. Byla jsem u táty v dílně a něco jsem tam vyráběla do školy. Najednou někdo zazvonil, tak jsem vyšla z dílny a koukám, že před bránou stojí moji učitelé na výtvarku . Začalo hrozně pršet, tak jsem jim utíkala otevřít. Šli se mnou do dílny a prohlíželi si tam tátovi věci a stoje na tiskařinu. Pak mi začali říkat, že to koupí atd. říkám, že to na prodej není. (I v reálném životě chtěj od táty ty věci koupit, ale on to prodat nechce a aby taky jo když se tím ještě živí soukromě doma. A oni mi od tý doby dělaj docela peklo). Řekli, že když jim to táta neprodá, tak mě nenechaj udělat maturu a celou rodinu vyvraždí. Pak odešli a v tom zazvonil můj kluk. Začal foukat hroznej vítr a ještě víc pršelo. Tak šel se mnou zase do tý dílny a já si tam pořád vytvářela něco z papíru. Najednou se ozval šílenej hrom a za ním byl vidět blesk až se celá obloha rozsvítila. Vypla se eletrika a my byli v celým domě sami. Bylo léto, ale začalo být šíleně chladno, všechno zamrzalo a my tam dejchali studenej vzduch. Pak už si jen vzpomínám jak jsem tam ležela celá modrá a oči jsem měla podlitý krví. Když mě viděl můj kluk, odešel pryč. Jenže nikoho z toho snu jsem neviděla normálně, ale jako nějaké zombie nebo co že to bylo. Neví někdo, co to může znamenat?