Sugescia na diaľku

Mimozemšťané a paranormální jevy

Sugescia na diaľku

Příspěvekod Minoq » 30 říj 2009, 10:08

Začnem od začiatku. Raz keď som cestoval ráno do práce, bola tam jedna pani, čo sa asi doma nemôže vyrozprávať, tak sa chcela sebarealizovať v dopravnom prostriedku. A táto pani otravovala ľudí okolo seba. Bolo vidieť, že to nikomu nie je príjemné. Mňa napadla myšlienka, ani neviem ako, aby tá pani radšej zaspala a ostatní mali od nej pokoj. Čím dlhšie som sa držal tejto myšlienky, milá pani rozprávala menej a menej až zaspala. Na príhodu som na čas zabudol, no po čase som si na to spomenul a odhodlal som sa preveriť, či to bola náhoda, alebo to naozaj funguje. Opakované pokusy ukázali, že to nebola náhoda. Nie stále uspatie ale zjavné známky ospalosti. Svoje experimentovanie som rozšíril na zvieratá a čoho máme dookola najviac, no predsa psov. Ukázalo sa, že môžem aj u nich vyvolávať ospalosť, začnu privierať viečka zívať. Najlepšie sa to darí pri malých psoch, tzv kabelkových.
Existencia toho úkazu mi nedal pokoj a rozšíril som ju na internet. Tam sa zase potvrdilo, že to funguje. Pri live kamerách, kde objekt vidím v reálnom čase, je to presne také isté ako keby som pôsobil na objekt v mojej blízkosti. Zjavná ospalosť a privieranie viečok je možné vyvolávať u ľudí bez ohľadu na vzdialenosť, pokiaľ ich vidím naživo. Neviem ako to prebieha, ja to len využívam. Píšem tu pre viaceré dôvody. Jednak rád by som od niekoho dostal nejaké vysvetlenie a keď existuje niekto s takoku schopnosťou, nech sa ozve.
A ešte jedna záhada visí nad tým. Písal som maily ľuďom, čo sa zaoberajú paranormálnymi javmi a tiež ľuďom, ktorí ich zavrhujú, tzv. skeptikom ( Sisyfos ), no odpovede nedostávam. Ako keby bolo nejakou snahou zabrániť zverejneniu mojej zvláštnej schopnosti. Ako dôkaz som ponúkal a naďalej ponúkam spojenie napr. cez Skype, kde je možné predviesť, to čo tvrdím.
Dodávam, že úspešnosť je viac než 90% s tým, nemá to asi vplyv na ľudí pokiaľ vykonávajú nejakú väčšiu aktivitu, bežec, hráč. Vie mi niekto s tým poradiť?
Naposledy upravil Minoq dne 30 říj 2009, 21:20, celkově upraveno 1
Minoq
Školák
Školák

Re: Sugescia na diaľku

Příspěvekod Orleon » 30 říj 2009, 17:16

já ti asi neporadím, ale setkal sem se s někým, kdo se tímto zabýval. Bylo mi tak 15, když jsem chodil na komparsy, přivydělávat si ke škole, tehdy se v Praze natáčel film Příběh rytíře a tam sem potkal chlapíka z Prahy, bylo mu tak 40 a říkal, že umí taky lidem vnutit svůj názor nebo je přesvědčit aby dělali to co on chce, třeba mi vyprávěl, že byl u nějakého konfliktu na ulici kdy se někdo pral, on přišel pomoct tomu napadanému a stačilo prý že se začal upřeně koukat na toho agresora, ten prý utekl a řval na něj ať se tak na něj nekouká, když jsem z něho tahal moudra tak mi říkal, že to cvičí i několik hodin denně a podle toho jak vypadali jeho oči , byly plné rozpraskaných žilek, jako po flámu, bych tomu i věřil, je pravda, že tenhle člověk měl obrovský dar někoho přesvědčit, prodával oblečení po domech a byl v tom hodně úspěšný, bohužel jsem na něj ztratil číslo, což mě dost mrzí, byl hubený, asi 180 cm vysoký, zrzavé vlasy a zrzavá bradka, kdyby to náhodou ( čemu moc nevěřím ) četl tady na fóru, byl bych rád kdyby se mi ozval, a myslím, že pokud máš takové schopnosti opravdu taky, tak tenhle člověk, by ti v tom mohl opravdu hodně pomoct.
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod Minoq » 30 říj 2009, 19:08

Ďakujem ti Orleon za snahu mi pomôcť. Ja už mám po 50-ke a preto o tom už uvažujem s rozumom, hlavne aby som nikomu neublížil. Písal som si nejaký čas na zahraničných fórach, boli tam dosť nepríjemhné otázky k tomu, no ja o tom nieviem nič, ako to funguje, necvičil som to a ani to nemám zatiaľ v záujme nejak zneužívať. Proste je mi to dané a pritom som ateista, dokonca dosť technicky zmýšľajúci. Dnes vedci skúmajú, či sa dá cestovať v čase, teda sa zaoberajú všeličím. Ja len nechcem priznať, že s tou schopnosťou som jediný na Zemi.
Naposledy upravil Minoq dne 30 říj 2009, 21:22, celkově upraveno 1
Minoq
Školák
Školák

Příspěvekod Orleon » 30 říj 2009, 20:08

sám nejsi to je jasné, ale pokud máš takový dar tak bych určitě hledal jak na netu tak v literatuře všechno o tvé schopnosti a určitě bych jí rozvíjel, určitě ti nebyla dáná jenom tak pro nic za nic. A jak už jí využiješ je jen na tobě a tvém svědomí, každopádně přeju ti hodně úspěchů v rozvíjení tvé schopnosti a štěstí v tom najít lidi, který ti o tom řeknou víc:-))) !no1
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod Minoq » 30 říj 2009, 20:47

Asi to nie je také jednoduché, už som veľa hladal a veľa sa pýtal, no ako som už na začiatku uviedol, odpovede nedostávam, je to všetko tak záhadné a niekedy by som bol radšej, keby som to nemal. Odpovede, ktoré som dostal boli v zmysle je to dar boží a je potrebné v dobrom to využívať. Z vašich českých klubov UFO ani Sisyfos som odpovede nedostal a na Slovensku také kluby nie su. Ja som programátor, teda človek ktorý hľadá riešenie takmer všetkého ale tu ho neviem nájsť. Pravdu povediac, je za tým viac ako len navodzovanie spánku, no nechce aby ma ľudia brali ako niečo nespoločenské. Ja potrebujem poradiť, nie naslepo experimrntovať a niekomu tak ublížiť. Chodím na fóra a hľadám v tom spoločníka, no zatiaľ som sám.
Minoq
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 30 říj 2009, 21:04

Podľa mňa je to hypnóza, to, čo si opísal. Na tvojom mieste by som vyhľadal hypnotizéra, aby ti s tým poradil.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 02 pro 2009, 21:18

to minoq - myslím si že nič zložite .. je to určitým spôsobom aj vysavanie energie .. ale aj s časti hypnoza .. niekdo to musí všetky kroky robiť za sebou vedome a niekdo to ma v sebe a robi to automaticky podvedome ...

vedome body - vysanie energie
nasledne upokojenie človeka , či zvieratia .. do stanes ich do stavu maximalneho kludu zacne sa pomali tlacit a oni vlastne robia to čo chceš nemusíš len ich uspavať . V danej chvíli možeš snimi robiť čo chceš vtrieš sa im do mysle ovladaš ich určitým spôsobom. Len to neskúšaj prosim ta v buse na ludoch lebo možeš niekomu ubližiť a naopak niekdo tebe ked sa nahodov stretneš s niakym praktikujucim magikom tak by ti mohol dať tzv . ranu speť hovorím ti to s vlastných skúsenosti.

inak panter - pokial ma chalan sklony na hypnozu a ovladanie podvedomia tak by bolo otazne kdo by skôr koho zhypnotizoval či ten doktor hypnotizer jeho alebo minoq hypnotizera !smejesa! súboj titanov...
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 02 pro 2009, 23:45

Ak sa preukáže, že je to hypnóza, môže sa tomu venovať profesionálne. Dneska sa za také schopnosti dobre platí.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 02 pro 2009, 23:47

hej máš pravdu velmi dobre sa za to plati ani ma nenapadlo prečo to nerobím síce robím to ale určite nie za peniaze ... ale minoq pokial je to nadanie čo tu opisuješ tak aj je dá sa na tom pekný balík zarobiť :)
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod Steps » 03 pro 2009, 12:22

Kto tomu ma verit, sami keci
Steps
Školák
Školák

Příspěvekod Minoq » 03 pro 2009, 12:37

Pekné príspevky, no okrem teoretizovania, má niekto aj nejaké praktické skúsenosti s tým.
Hypnóza je umelý spánok a nie činnosť pri plnom vedomí.
Ja z nikoho energiu nevysávam, to by cez net asi nešlo. Viem sa pohrať s perami ženy a ona to zjavne cíti. Vyskúšané viackrát, sú aj iné sugestívne hračky. No ale čo s tým? Každý od toho dáva ruky preč, UFO-ni aj skeptici. Nedávno mi odpísali, že takých tu bolo a všetko výmysli, no ja som na vlastne náklady chcel za nimi prísť do Prahy. Je možné, že sa obávajú, že by nemali na to žiadne z tých ich vyvracajúcich tvrdení, tak sa do toho nepúšťajú. Veď čo som nevidel, nemusím priznať existenciu toho.
ALE NA ČO TO POZITÍVNE POUŽIŤ? VIE TO NIEKTO PORADIŤ?
Minoq
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 03 pro 2009, 12:53

Sú ľudia, ktorí majú problémy s nespavosťou. Niekedy je to podráždenosť, stres, alebo aj určitá fóbia.
Keby si vedel ľudí zbaviť týchto problémov, určite by ti boli vďační.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 03 pro 2009, 13:17

to minoq aha tak prepac zle som ti porozumela... prepac ale dokym to neuvidim tak tomu neverim...
zhypnozov a vsugesciou niakej pomensej cinosti mam skusenosti ale co tu ty opisujes prepac ale neverim...
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 03 pro 2009, 18:11

Lepší lidi uspávat pohledem, než je pohledem vystrašit k smrti ;)
lykantrop

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 03 pro 2009, 18:34

ale no no no no neni pekne strasit ludi k smrti :D
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Kto dokáže podobné, chcem ho spoznať

Příspěvekod Minoq » 26 led 2010, 15:25

Veľakrát mi nedá pokoj filozofovanie mnohých o tom čo som napísal a tiež ich nedôvera v to. Preto som si nedávno na víken požičal dvoch škrečkov. Opäť som sa pokúšal o uspatie. Pokiaľ boli skrečkovia vo väčom prietore a po začatí vplývania na nich začali byť zrazu divokejší. Tak som ich potom zavrel do dozy s mnohými otvormi pre dýchanie, to by aj človeku stačilo a všetko išlo ináč. Najprv tiež vzdorovali, k prevému uspatiu došlo až po 30 minútach. Teda v piatok to bolo náročné, no a v nedeľu to už išlo celkom dobre, ich reakcie boli rýchlejšie. Dokázal som myslou škrečkov nie len uspať ale aj prebrať. Ten čo na začiatku najviac vzdoroval, zaspal nakoniec tak tvrdo, že to trvalo dlhšiu chvíľu prebrať ho. Všetko je vidieť z videa.

http://www.ceknito.sk/video/428010 uspatie škrečkov
http://www.ceknito.sk/video/428020 zobudenie škrečkov
Minoq
Školák
Školák

Další

Zpět na Mimozemšťané a paranormální jevy