Začnem od začiatku. Raz keď som cestoval ráno do práce, bola tam jedna pani, čo sa asi doma nemôže vyrozprávať, tak sa chcela sebarealizovať v dopravnom prostriedku. A táto pani otravovala ľudí okolo seba. Bolo vidieť, že to nikomu nie je príjemné. Mňa napadla myšlienka, ani neviem ako, aby tá pani radšej zaspala a ostatní mali od nej pokoj. Čím dlhšie som sa držal tejto myšlienky, milá pani rozprávala menej a menej až zaspala. Na príhodu som na čas zabudol, no po čase som si na to spomenul a odhodlal som sa preveriť, či to bola náhoda, alebo to naozaj funguje. Opakované pokusy ukázali, že to nebola náhoda. Nie stále uspatie ale zjavné známky ospalosti. Svoje experimentovanie som rozšíril na zvieratá a čoho máme dookola najviac, no predsa psov. Ukázalo sa, že môžem aj u nich vyvolávať ospalosť, začnu privierať viečka zívať. Najlepšie sa to darí pri malých psoch, tzv kabelkových.
Existencia toho úkazu mi nedal pokoj a rozšíril som ju na internet. Tam sa zase potvrdilo, že to funguje. Pri live kamerách, kde objekt vidím v reálnom čase, je to presne také isté ako keby som pôsobil na objekt v mojej blízkosti. Zjavná ospalosť a privieranie viečok je možné vyvolávať u ľudí bez ohľadu na vzdialenosť, pokiaľ ich vidím naživo. Neviem ako to prebieha, ja to len využívam. Píšem tu pre viaceré dôvody. Jednak rád by som od niekoho dostal nejaké vysvetlenie a keď existuje niekto s takoku schopnosťou, nech sa ozve.
A ešte jedna záhada visí nad tým. Písal som maily ľuďom, čo sa zaoberajú paranormálnymi javmi a tiež ľuďom, ktorí ich zavrhujú, tzv. skeptikom ( Sisyfos ), no odpovede nedostávam. Ako keby bolo nejakou snahou zabrániť zverejneniu mojej zvláštnej schopnosti. Ako dôkaz som ponúkal a naďalej ponúkam spojenie napr. cez Skype, kde je možné predviesť, to čo tvrdím.
Dodávam, že úspešnosť je viac než 90% s tým, nemá to asi vplyv na ľudí pokiaľ vykonávajú nejakú väčšiu aktivitu, bežec, hráč. Vie mi niekto s tým poradiť?

súboj titanov...