Neviem ci tento post patri do tejto sekcie ale nebol som si isty kam ho zaradit tak som ho dal sem. Chcel by som sa podelit o svoj zazizok ktory sa mi stal a popripade by som chcel zistit ci sa niekomu nestalo nieco podobne.
Este predtym nez opisem svoj zazitok by som chcel napisat ze som skeptik co sa tyka vsetkeho "nadprirodzeneho" "paranormalneho" ale zo vsetkych logickych vysvetleni co mi napadli mi neprislo ani jedno aspon na 1% pravdepodobne.
Asi pred 3 rokmi som bol u starych rodicov na prazdninach. Isiel som spat ako obvykle okolo 23:00. Bolo to uz dost davno ale pamatam si ze som zaspal celkom rychlo. Z nicoho nic uprostred noci som sa zobudil alebo skor precitol.Bola tma a bol som otoceny tvarou ku stene a kutikom oka som videl silne prenikave zlte svetlo ktore islo pravdepodobne z opacnej strany miestnosti a ked som sa chcel otocit a pozriet sa co to je ( nevedel som ci niekto neprisiel do izby napr s baterkou ) ako keby som stratil vedomie ( neviem ako ten pocit opisat v polke "otocenia sa za tym svetlom" som proste zaspal ) rano som sa zobudil tvarou otoceny na miesto kde cez zaluziu prenikalo najviac svetla . Vravel som si ze to bol sen a neriesil som to ale stalo sa mi to opat ale uz som bol doma bolo to pred 2 rokmi. Bolo to uplne rovnake az na to ze to svetlo po precitnuti v noci ktore som videl bolo silno zelene vyzeralo to ako keby na mna dakto namieril obrovsky reflektor so zelenym svetlom a ked som sa chcel otocit aby som to videl priamo a nie len kutikom oka opat som zaspal. Ako minule som to neriesil len som si povedal ze to bol cudny sen. Ale stalo sa mi to zasa a to pred rokom. Scenar sa opakoval. Trocha ma to uz rozhodilo ale na druhy den som uz na to zabudol a nemal som potrebu to riesit lenze tento rok presne pred mesiacom sa mi to stalo 5x za sebou (teraz je uz klud ) !! posledny krat pri tom kratkom precitnuti zo spanku sa mi podarilo nastartovat mozog tak aby som sa nechtom "rezol" do koze pred tym nez sa otocim, samozrejme som zaspal este pred tym nez som sa stihol otocit. Rano som sa zobudil a na pocudovanie som mal na ruke otlacok v tvare nehtu ktorym som sa vtedy v noci "rezol" do koze. mal som potom asi 3 dni doslova panicky strach is spat ale potom ma to preslo a teraz sa uz nic nedeje. Doteraz tomu nechapem a neviem s istotou povedat ci to bol sen alebo co vlastne bolo to zelene svetlo a preco bolo prvy krat zlte. A mam strach z toho ze ked sa mi to stane znova nebudem schopny prijst na pricinu a opat s najvacsou pravdepodobnostou zaspim a rano sa zobudim z velmi zlym pocitom.