V podstatě si pamatuju jen, že jsem s kamarádkama byla v nějakém klenotnictví, kde si jedna z nich chtěla vybrat prstýnek, ale ten pocit je mlhavý.
Vím, že jsem tam procházela okolo té nabídky prstenů a zrak mi padl na jeden, který vypadal tak extrémně odlišně od těch ostatních, až to bylo nápadný.
Byl stříbrný, mohutný, tak nějak jako bývají pečetní, ale krožek měl jemnější a místo pečeti byl černý podklad a na něm stříbrný ornament..tak a tady mám rozpor, protože jedna část ve mě mi říká, že tam byl symbol Omegy, tedy velká Omega z řecké abecedy. Druhá má část mi říká, že to byl symbol, který vypadá jako symbol znamení býk, ale nejsem si jistá, zda to není ještě symbol pro něco jiného (google moc nepomohl).Na té černé ploše prstenu byly ještě miniaturní kamínky.
Omlouvám se, že je můj popis tak trochu nejistý, ale sama nevím, zda to má něco znamenat nebo nemá, ale v tom snu jsem měla pocit, jako kdybych našla část sama sebe, jako by to bylo něco, co ke mě odjakživa patřilo a jako bych si oddychla a uvolnila se, že jsem to našla.
Je to už pár měsíců, přesto si to pamatuju a dodnes se snažím přijít na to, co by to mohlo znamenat, ale mám tolik teorií, které by mohly být scestné, že bych ráda znala názor ostatních.
Předem děkuju za odpovědi