Imargen píše:Fakt, že mi Tajemství změnilo život, myslím ani nemusím příliš zdůrazňovat. Ale víte co je opravdu velká zábava? Když jsem s tajemstvím začínal (podotýkám, že jsem poprvé viděl jen film), nepodařilo se mi samozřejmě všechno pochopit najednou a tak jsem se ani tak nezaměřoval na to co chci, ale spíše jen na to, abych měl pozitivní myšlení. A stala se zajímavá věc. Tajemství totiž říká, že pokud myslíte pozitivně, dějí se vám věci, které jsou v souladu s vašimi tužbami. Když jsem se díval na tajemství, měl jsem v hlavě spoustu přání. Peníze, lásku, přátelství a jiné. Ale když jsem si udržoval pozitivní myšlení, uskutečnila se jako první jen moje největší tužba - mít přátele a nebýt sám. Píši o tom proto, že jsem si nikdy předtím neuvědomil, jak moc jsem to vlastně chtěl a jak hluboce jsem toužil někam patřit a necítit se sám. Až Tajemství mi ukázalo, co je moje největší přání. Zkuste to taky a zjistíte o sobě třeba něco, co vám uniká :-).

chmatak píše:k tajemství ti můžu říct jen jedno a to že to funguje, nevím jestli to tak bylo vždycky a jen sem si toho nevšímal a nebo to začalo až potom, ale každopádně se na to soustřeďuju a vychází to, bohužel i ne vždy tak jak by si člověk představoval, někdy člověk přemýšlí blbě, myslím tim to tak, že aby ti opravdu všechno vycházelo jak si představuješ musíš bejt kurva pozitivní člověk a myslet pozitivně

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků