Tajemství

Vitakineze je schopnosti manipulace s životní energií ať už za pozitivním či negativním účelem

Tajemství

Příspěvekod ppeejjsseekk » 25 dub 2009, 23:46

Hledám lidi kteří vědí něco o tajemství.(Zákon přitažlivosti)
ppeejjsseekk
Školák
Školák

Re: Tajemství

Příspěvekod dominikos92 » 16 srp 2009, 20:38

Hlasím Se a Vím oto moc. !no1
dominikos92
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 16 srp 2009, 22:20

Jsem mimo jako outfit vondráčkové.
lykantrop

Příspěvekod Chrono741 » 06 úno 2010, 23:22

Vim vo tom , a mám to vyskoušené :
Na vysvědčení jsem měl dostat jednu trojku a o jednu dvojku navíc , nakonec v den vysvědčení jsem byl mile překvapen , dokonce jsem dostal vyznamenání ... ,byl jsem jak ukvapenej ze řetězu a furt si říkal "ono to funguje , ono to funguje" , ano funguje to , a po obědě jsem zjistil přesně jak . Je to jako s kouzelnou lampou a Džinem , něco si přejete , ale on vám to nedá jak zrovna chcete , stejně tak po obědě za mnou přišla ředitelka a pošeptala mi "tobě jsem taky zařídila lepší známky , tak mě v druhém pololetí nezklam" v tu chvíli jsem byl zároveň zklamanej a potěšen , jelikož to vysvědčený bylo zmanipulovaný a nebyl to obraz mého učení , ale přesto to bylo moje nejlepší vysvědčení za celý druhý stupeň a otvíralo mi více dveře, ybch se dostal na střední (jsem v 9. ročníku ZŠ) .Takže Zákon přitažlisvoti funguje (nejen na tomhle údaju) , prostě to co chcete to si přitáhnete , avšak né vždy tak jak přímo chcete.
Chrono741
Školák
Školák

Příspěvekod deadamanegirl » 03 led 2011, 18:53

jojo, stačí věřit že se to stane a chovat se jako by se to už stalo .. a hlavně vizualizovat :D .. trochu zkráceně :D
The Secret.
deadamanegirl
Školák
Školák

Příspěvekod jennie1 » 04 led 2011, 11:29

Ten princip je opravdu až triviální.
Zkrátka si něco nejen Přát,ale i si vnutit to,
že to něco již opravdu máte,že se to už stalo.
Například mám v mysli vytvořený dům snů,
budu si přát přesně tento dům,budu si přát,
aby mi osud přihrál do cesty lidi,situace,
kdy v konečné fázi se mi takový dům podaří získat,
vybudovat atd.
Podle mě ale nejtěžší na tom je to,
si vsugerovat ten pocit, že je vaše přání již splněno.
Plně tomu věřit a oddat se tomu pocitu,
ikdyž po tom zatím jen toužíte.
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 04 led 2011, 16:51

A vypustiť to. Jack Canfield o tom hovorí. Treba to nechať na vesmír, a nestarať sa o to. Vesmír je ako
katalóg. Odošleš objednávku, a potom už len čakáš na donáškovú službu. Keď si chceš kúpiť dom, musíš
sa podľa toho správať. Vybrať lokalitu, zistiť, čo všetko je s tým spojené. Proste sa na to pripraviť.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Imargen » 10 kvě 2011, 15:16

Fakt, že mi Tajemství změnilo život, myslím ani nemusím příliš zdůrazňovat. Ale víte co je opravdu velká zábava? Když jsem s tajemstvím začínal (podotýkám, že jsem poprvé viděl jen film), nepodařilo se mi samozřejmě všechno pochopit najednou a tak jsem se ani tak nezaměřoval na to co chci, ale spíše jen na to, abych měl pozitivní myšlení. A stala se zajímavá věc. Tajemství totiž říká, že pokud myslíte pozitivně, dějí se vám věci, které jsou v souladu s vašimi tužbami. Když jsem se díval na tajemství, měl jsem v hlavě spoustu přání. Peníze, lásku, přátelství a jiné. Ale když jsem si udržoval pozitivní myšlení, uskutečnila se jako první jen moje největší tužba - mít přátele a nebýt sám. Píši o tom proto, že jsem si nikdy předtím neuvědomil, jak moc jsem to vlastně chtěl a jak hluboce jsem toužil někam patřit a necítit se sám. Až Tajemství mi ukázalo, co je moje největší přání. Zkuste to taky a zjistíte o sobě třeba něco, co vám uniká :-).
Imargen
Školák
Školák

Příspěvekod Sarkyr » 10 kvě 2011, 16:25

Imargen píše:Fakt, že mi Tajemství změnilo život, myslím ani nemusím příliš zdůrazňovat. Ale víte co je opravdu velká zábava? Když jsem s tajemstvím začínal (podotýkám, že jsem poprvé viděl jen film), nepodařilo se mi samozřejmě všechno pochopit najednou a tak jsem se ani tak nezaměřoval na to co chci, ale spíše jen na to, abych měl pozitivní myšlení. A stala se zajímavá věc. Tajemství totiž říká, že pokud myslíte pozitivně, dějí se vám věci, které jsou v souladu s vašimi tužbami. Když jsem se díval na tajemství, měl jsem v hlavě spoustu přání. Peníze, lásku, přátelství a jiné. Ale když jsem si udržoval pozitivní myšlení, uskutečnila se jako první jen moje největší tužba - mít přátele a nebýt sám. Píši o tom proto, že jsem si nikdy předtím neuvědomil, jak moc jsem to vlastně chtěl a jak hluboce jsem toužil někam patřit a necítit se sám. Až Tajemství mi ukázalo, co je moje největší přání. Zkuste to taky a zjistíte o sobě třeba něco, co vám uniká :-).

Zajímavý a gratuluju:) Řekl bych, že Tajemství je o několik kroků dál než L. L. Hay, ale i tak tam ještě pár věcí chybí. Je to ale dobrý start pro každého, kdo se chce zabývat pozitivním myšlením. Jak jsi správně uvedl, je nejdůležitější vědět, co chceš. Něco podobného se děje i v jistých spirituálních proudech, hlavně práci s hooduchy a předky - oni totiž vždycky splní tvá přání, a to tak, aby ti co nejlépe prospěla. Pokud ovšem člověk nedosáhne potřebného stupně sebepoznání, plní mu tyto bytosti či síly přání podvědomá, což vede často ke konfliktům. Doufám, že ti to bude šlapat i dál.
Summa Scientia Nihil Scire
Sarkyr
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod chmatak » 12 kvě 2011, 10:36

k tajemství ti můžu říct jen jedno a to že to funguje, nevím jestli to tak bylo vždycky a jen sem si toho nevšímal a nebo to začalo až potom, ale každopádně se na to soustřeďuju a vychází to, bohužel i ne vždy tak jak by si člověk představoval, někdy člověk přemýšlí blbě, myslím tim to tak, že aby ti opravdu všechno vycházelo jak si představuješ musíš bejt kurva pozitivní člověk a myslet pozitivně
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Sarkyr » 12 kvě 2011, 11:18

Říkám, že to funguje, ale není tam úplně všechno - jinak by se taky prodalo míň knížek, kdyby to nemohlo mít sto pokračování, že jo... Je tam pár háčků, na který ale rozumný člověk s magickou praxí snadno příjde:)
Summa Scientia Nihil Scire
Sarkyr
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Climatic » 12 kvě 2011, 12:11

Jinak o tomhle byl natočený dokument.Myslím,že název byl The Secret.
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod jennie1 » 13 kvě 2011, 21:19

chmatak píše:k tajemství ti můžu říct jen jedno a to že to funguje, nevím jestli to tak bylo vždycky a jen sem si toho nevšímal a nebo to začalo až potom, ale každopádně se na to soustřeďuju a vychází to, bohužel i ne vždy tak jak by si člověk představoval, někdy člověk přemýšlí blbě, myslím tim to tak, že aby ti opravdu všechno vycházelo jak si představuješ musíš bejt kurva pozitivní člověk a myslet pozitivně

Tak nějak to cítím i já..
Celkově tento "systém" funguje, ovšem někdy výsledek je jen částečný proti původnímu přání,
někdy je to trošičku jinak než si člověk přál a ano může to být i tím,
jak člověk stejně v sobě občas najde pochyby atd nebo vyjadřuje své přání nepřesně.
Ale Universum přání splní, pokud to tak opravdu chceš.
A ano..často ti to dokáže pomoci si uvědomit, co jsou tvé opravdové tužby co je důležité a co až tolik není.
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod daimond » 01 črc 2011, 11:10

daimond
Školák
Školák

Příspěvekod Arta » 01 črc 2011, 11:27

Přání bych volila s rozvahou.
Arta
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod daimond » 01 črc 2011, 19:05

Ano.. ale zeptat se musim. Totiz jsem uplnej blazen do jedne holky... muze to pomoct?
daimond
Školák
Školák

Další

Zpět na Vitakineze