Telefon pro komunikaci s duchy

Máte nejaké zážitky?

Re: Telefon pro komunikaci s duchy

Příspěvekod mira8565 » 22 bře 2011, 13:47

Právě jsem shlédl jede starší film.Scénarista se inspiroval událostmi ze 60 let o "Mothman".Bytost kerá snad není ani z tohohoto světa.Tady je film.http://www.uloz.to/3812988/usa-proroctv ... ing-ok-avi docela mě při tom i mrazilo.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Koubič » 24 bře 2011, 11:20

mira8565 píše:Právě jsem shlédl jede starší film.Scénarista se inspiroval událostmi ze 60 let o "Mothman".Bytost kerá snad není ani z tohohoto světa.Tady je film.http://www.uloz.to/3812988/usa-proroctv ... ing-ok-avi docela mě při tom i mrazilo.

Skvělý film, Gere zde hrát perfektně a celkově film má skvělou atmosféru. Mothman Prophecies je skutečně podle reality, tedy podle určitého svědectví lidí, kteří spatřili černou bytost s křídly a rudýma očima jak se zjevovala a připravovala je na neštěstí. Nevím co je na tom pravdy, zda jde o hoax nebo o fakta založená na pravdě, ale když jsem prováděl invokaci Tsathoggua, tak se zjevil právě ve formě Mothmana, čišel z něj ohnivý a zemní princip, a byl dost nasraný.

Ještě bych doporučil perfektní film 4th kind, s Milou Jovovitch, který pojednává o únosech mimozemšťany, perfektní film, a skvělá Mila :)
"That is not dead which can eternal lie
and with strange æons even death may die"
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod ati44 » 24 bře 2011, 18:08

tak na film se urcite podivam :)
Nauč se pohladit se zatnutou pěstí , jít pomalu když pospícháš , smát se se slzi v očích , jen tak poznáš jaky je život krásný
ati44
Školák
Školák

Předchozí

Zpět na Duchové a poltergeist