Tlačení můry

Máte nejaké zážitky?

Tlačení můry

Příspěvekod medved » 04 úno 2010, 07:49

Zdravím vás,pokud tu už podobné téma je,tak se omlouvám ale nevšiml jsem si.Chci se s vámi podělit o velmi nepříjemný zážitek.Už několikrát se mi stalo,že jsem se v noci probudil a nemohl jsem se ani pohnout,v uších mi šumělo a celý pokoj byl tak nějak šedivě osvícen.Navíc jsem nebyl schopen vydat ani hlásku.Ze všech sil jsem se snažil vyprostit z tohoto stavu a jen s napětím nejvyšší vůle se mi podařilo abych tak řekl - vyškubnout se.Někdy jsem hned pociťoval jak od nohou zase kamením,takže jsem se musel vyškubnout znovu než to dojde moc daleko.To je vše co si pamatuju.Když jsem pátral po tom co je to za stav,narazil jsem na výraz spánková paralýza nebo že to je stav ze kterého se dá astrálně vycestovat.S tím jsem se spokojil a dál to neřešil.Až jednou se mi dostala do rukou kniha Tajné síly přírody a člověka od Karla Weinfurtera ve které tento jev popisuje (i z vlastní zkušenosti) jako tlačení můry.V revue Psyché vydávané stejným autorem se doslova píše: Není to nic jiného nežli astrální tělo zemřelého,oživené kamou a spodní části lidské duše.Někdy je taková můra posedlá některým démonem,což je pak případ velmi zlý.Taková astrální bytost se blíží tímto způsobem k živým spícím lidem jenom proto,aby z nich sála prannu čili životní sílu nebo lidský magnetism,kteréžto síly potřebuje k vlastnímu životu,který si chce prodloužiti a pak také k tomu,aby prostřednictvím čestvé lidské prany se mohla spojovati s lidmi jinými a okoušela tak jejich hmotné prožitky-alespoň v jistém odrazu.Je velmi příznačno,že můrou se stává skoro vždy pouze člověk,který zemřel násilně.Proto i sebevrahové se stávají v neviditelnu takovými můrami.Dále je popsán rituál kterým je možno se můry zbavit.Pokud by měl někdo zájem tak mu ho opíšu.Mě se to naštěstí stalo jen párkrát tak jsem ho nepoužil ale je možné že někdo je můrou napadám často.Prý je to jev velmi známý ale osobně neznám nikoho s podobnou zkušeností.
Snad to není úplně zbytečný příspěvek
medved
Školák
Školák

Re: Tlačení můry

Příspěvekod kubizna » 07 úno 2010, 21:32

To same uz jse parkrat zazil a je to velmi neprijemny zazitek.Druhy den jsem mel vzdy strach usnout.Nekdy se to opakovalo i trikrat za noc.Po tom,co jsem si tu precetl o co vlastne jde,mi to na klidu nepridalo.
Všechno se da logicky vysvětlit.
kubizna
Školák
Školák

Příspěvekod mohykan » 09 úno 2010, 18:05

zdravim,mockrat diky za vas clanek,napsal sem o tomhletom do sekce sny-,prispevek- hruzostrasne sny,kdyby ste byl tak hodny a precetl si ten muj clanek a napsal ten ritual,pripadne mi poradil,kde sehnat knihu o tomto tematu,diky.
mohykan
Školák
Školák

Příspěvekod medved » 09 úno 2010, 23:35

K mému čláku bych jen doplnil : Z hlubokého spánku se člověk při napadení můrou probudí do jakéhosi polospánku ve kterém je ochromen a cítí jak se mu cosi cizího klade na prsa,což mu způsobuje obtížné dýchání.Někteří lidé v tomto polospánku slyší kroky nebo dokonce vidí blížící se potavu nebo jen jakýsi oblak.Teprve když se člověk vyprostí z tohoto vlivu je plně probuzen a pociťuje prudké bušení srdce,strach,oslabení,mnozí jsou pokryti potem někteří přímo cítí úbytek životní síly.
K problému mohykana : váš příspěvek jsem si přečetl a nad reakcemi jsem se musel žalostně pousmát.Věřím vám a nemyslím si že něco hltáte jak polívčičku nebo že by jste měl navštívit lékaře.Ten rituál jsem opsal přesně tak,jak byl napsán (v roce 1930) a je ke stažení zde: http://uloz.to/3936143/ritual.rtf
Podotýkám že jsem ho nepraktikoval ale budu se snažit být vám nápomocen dle mých možností
medved
Školák
Školák

Příspěvekod kubizna » 14 úno 2010, 09:59

Tak dnes v noci presne v 2:55 jsem mel opet tento neprijemny zazitek.Zvlastni zvuk,neco mezi hucenim a piskanim,nemoznost se jakkoliv pohnout,pouze se rozhlizet ocima a neskutecny strach.Po tom,co se mi podarilo z tohoto stavu dostat,me silene bolely ruce.Ale i presto jsem troch skepticky.Nejak se mi nechce uverit,ze nejaky mrtvy se mi ve spanku snazit vysavat zivot,ale je to zatim jedine vysvetleni ktere jsem dostal.K tomu poslednimu prispevku,mel jsem spise pocit,ze mi to jde od hlavy nez od prsou.Kazdopadne se podivam na ten ritual.
Všechno se da logicky vysvětlit.
kubizna
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 14 úno 2010, 10:47

Pozor s rituály a hlavně když jsou v cizím jazyce.
Lidi jsou různí, tak aby jsi se pak nedivil, že jsi místo odvolání toho vysavače přivolal něco ještě horšího...
lykantrop

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 12 bře 2010, 16:07

ja nechápem prečo rovno tam nenapíšu že ich napadol astrálni vampír :D ale niake sily.. Hej hej inak deje sa to aj pri spánkovej paralýze ale aj pri astrálnom vysávaní...
Pokiaľ sa ráno budíš rozlámaný ubolený nechuť do života a tak jednoznačne si vysávan ale nie duchom duchovia nevysávajú :D
hm rituál pochybujem o tom tak ako napísal lykantrop bacha na cudzie jazyky iba si môžeš prihoršiť skúšal si ochraný kruh ?
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod medved » 12 bře 2010, 16:44

Ten rituál je celý v češtině a je docela podobný návodu na vyhánění duchů od BuCCiho.Co si ho třeba přečíst a potom o něm mluvit
Udělat něco,co by mělo uškodit jinému (jako uveřejnit pochybný rituál který by uškodil) je proti mé víře a přesvědčení a nemám radost z toho,že si myslíte opak.
medved
Školák
Školák

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 12 bře 2010, 17:48

Medved nikto tu nepochybuje o tvojich technikách ale musíš pochopit základnú vec po prvé nieje to duch na odhananie duchov rituál mu asi ťažko pomôže... A ver mi viem o čom hovorím... po druhé je jedno v akom jazyku je ten rituál ide o to že keď nevieš urobiť ten rituál je ti na prd môže ti to ešte viacej uškodiť
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod medved » 12 bře 2010, 19:15

Netvrdím že je to duch ani rituál na odhánění duchů,jen že je mu podobný.Je to rituál na odehání té můry nebo jak tomu chceš říkat,napsaný a praktikovaný samotným weinfurterem,který byl uznávaným mystikem.
Rituál je to dost jednoduchý,možná jen zdlouhavý.
medved
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 12 bře 2010, 19:36

A já furt nechápu, proč chce spoustu lidí rituály od jiných a neudělají si vlastní.
Ten, kdo nějaký "úspěšný, funkční, či slavný" rituál aplikoval ho také musel vymyslet.
Tak proč si ho neděláte vy?

Když k těm slovům nemáte vztah od srdce, nebo jim přesně nerozumíte, či se s nimi snad na 100% neshodujete, nebude to mít účinek. To říkám já.
Říkejte to, co vám říká intuice.
Pište tak, aby to šlo ze srdce a ne tak, aby se to rýmovalo, nebo hezky vypadalo.
Čiňte kroky, které vás napadnou. Za vším nemusí být sůl, stříbro, nebo kříž.

Modlete se. Podle sebe... nebo podle nějaké předlohy, pokud se s ní ztotožňujete, věříte jí, vyznáváte.

Vysvětlí mi někdo jak to tedy je s první větou, kterou jsem napsal?
Díky
(jsem otevřen diskuzím)
lykantrop

Příspěvekod medved » 12 bře 2010, 20:14

lykantrop píše:A já furt nechápu, proč chce spoustu lidí rituály od jiných a neudělají si vlastní.
Ten, kdo nějaký "úspěšný, funkční, či slavný" rituál aplikoval ho také musel vymyslet

Já nevim,nemám s tim zkušenost ale asi to neni jen tak.To ty víš líp než já.Ten kdo ho vymyslel asi musel vědět jak na to aby byl účinný pro danou věc.
Možná že všichni raději sáhnou po tom co je ověřené,než aby si vymýšleli vlastní.Tvrdíš že pokud k těm slovům nemám vztah od srdce,nebude to mít účinek.To je pravda a myslim že v tom je odpověď.
Jde o to k čemu máš větší vztah.Někdo zkušený a věřící sám v sebe jako ty,si raději vymyslí vlastní a má k němu vztah.Někdo nezkušený jako já,bude raději věřit zkušenějšímu něž tomu,co si vycucá z prstu(což je možná chyba).
Toť můj názor
medved
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 12 bře 2010, 20:30

Hahaha, jak moc mne pobavila tvá slova o tom, že jsem zkušený, nebo snad zkušenější.

Já zde přednáším svůj názor.

Ale vím o čem mluvím, tedy v určité oblasti.

Víš jednou jsem si myslel a to docela nedávno, že latinsky sepsaný text bohu na ochranu, něco jako "andělíčku můj strážníčku" mne ochrání.
Našel jsem latinsko český slovník a překládal.

Nějaká slova tam byla ve více významech a vybíral jsem tak, aby to znělo nějak pěkně.

Pak jsem si to přečetl a zjistil jsem, že ani nevím co mumlám. Strašilo mne místo toho, aby mne to chránilo. Neměl jsem 100% jistotu, že rozumím slovům na papíře. Nebyl jsem si jist, jestli to vyzní tak, jak jsem chtěl. Nepamatoval jsem si co které slovo znamená a nemohl jsem ho opakovat, když jsem potřeboval tak, jako bych ho opakoval v češtině (př. prosím).

A tak jsem z latiny přešel do češtiny. A kde to skončilo?

Andělíčku můj strážníčku, opatruj mi mou dušičku, abych mohl chránit ty, které miluji. :)

EDIT START
Správné znění:
„Andělíčku, můj strážníčku, opatruj mně mou dušičku, opatruj ji ve dne v noci, ochraňuj mě od zlé moci. Andělíčku, strážce můj, tělo, duši opatruj.“

Asi budu říkat obojí :D
EDIT END

Ono když ti někdo řekne, zahnal jsem ho pomocí rituálu, chceš ho taky.
Když někdo umí latinsky a přeložil to do latiny, jak si můžeš být jist, že tam není zmínka o nějakém osobním zážitku, nebo tak podobně? To potom s tebou vůbec nesouvisí, ale vůbec. Tak proč to říkat? Je fakt blbý, když nevíš co říkáš a ještě blbější je, když víš co říkáš, ale vůbec tomu nevěříš, nebo když se tě to vůbec netýká.
lykantrop

Příspěvekod medved » 12 bře 2010, 20:50

No možná jsem se v tobě spletl ikdyž myslím že né moc ale každopádně jsem rád,že ses pobavil.

Když někdo umí latinsky a přeložil to do latiny, jak si můžeš být jist, že tam není zmínka o nějakém osobním zážitku, nebo tak podobně? To potom s tebou vůbec nesouvisí, ale vůbec. Tak proč to říkat? Je fakt blbý, když nevíš co říkáš a ještě blbější je, když víš co říkáš, ale vůbec tomu nevěříš, nebo když se tě to vůbec netýká

Pravda.Co víc dodat,ale pokud bych neovládal latinu,nepouštěl bych se do ničeho v latině nebo jiném jazyce.
Pokud mi někdo řekne,zahnal jsem ho pomocí rituálu, chceš ho taky.Řeknu mu ano,vždyť je to ruka podaná mi na pomoc.Nebudu mu však slepě věřit (ikdyž to záleží na tom,kdo je ten dotyčný) a nejdřív vše předložím svému rozumu
medved
Školák
Školák

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 27 bře 2010, 09:46

No však nech vyskúša tvoj rituál a uvidíme či mu to pomôže :D
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 29 bře 2010, 03:25

A já furt nechápu, proč chce spoustu lidí rituály od jiných a neudělají si vlastní.

Lykane,

Je to jako s jakýmkoli jiným receptem.
1)Musíš být dobrý kuchař abys mohl vařit jen podle sebe
2)Některé recepty jsou prostě tak dobré, že lepší být ani nemohou
3)Ulehčí se práce, když se pracuje podle ověřeného receptu
4)člověk se na tom naučí, jak se vůbec vaří

A možná najdeš i další důvody.

Vymýšlet vlastní rituály může dá se říci jen ten, kdo přesně ví, co dělá a věří si.
Jinak to většinou dopadne neslavně.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Další

Zpět na Duchové a poltergeist