od Owowner » 19 pro 2009 20:45
Skutočnosť že ľudia priradzuju UFO bytostiam z dalekého vesmíru je viac menej Jasná ale uvažovali ste niekedy otom že to nemusí byť tak .Rozmyšlali ste o existencii tretej skrytej mocnosti (tretej pretože považujem Ameriku a Rusko ako dve mocnosti). Nedavno som prečital dokumenty a knihu na tuto tematiku a veľmi má to zaujalo. Po dôkladnom pátraní som dospel k tomuto názoru. Tesne pred koncom druhej svetovej vojny keď už sa vedelo že Nemecko prehrá sa najvyšší nemecký dôstojnici spolu so zozbieranimi špičkovimi vedcami deportovali pomocou najmodernejšich ponoriek údajne prvých v tejto dobe používanich na atomovi pohon nevedno kam . Spolu bolo ticho ponoriek 21. 5 znich zajali Američania v jednej našli dôstojníkov v druhej našli vedcov v tretej našli prevratne zbranove technológie vo štvrtej a piatej našli 100000ton ortuti, tomuto som nerozumel ale po bližšom skumaní mi to všetko do seba zapadalo. Ale k veci ešte za druhej svetovej vojny jeden nemecký vedec vyrobil spolu s tímom vedcov noví tip lietaldla nazvaný V-7 (ak chcete mena bližšie info stačí napísať). Toto lietadlo malo tvar lietajuceho disku . Neskôr vivinuli další tip tohoto disku taktiež na konvenčni pohon samozrejme všetko to bolo prísne tajné. Potom tento vedec prišiel s revolučným tipom pohonu využivajuci antigravitačnú energiu podľa teórie torzného bodu ktorý dokázal využiť ako jediný. Ani dnešný vedci to nedokážu . Tento pohon zabudoval do prototipu lietajuceho disku a ako palivo využíva tento disk ortuť (našli ju aj v ponorke). Tieto stroje dokázali v tej dobe lietať rzcjlosťou 2400km za hodinu a nemali problém dostať sa do vesmíru kôli tomuto pohonu. Ak vás to zaujalo môžem tu pravidelne dopĺňať moje poznatky a fotky . Do druhej časti by som chcel objasniť kde sa nachádza ich sídlo. V tretej časti by som Vám objasnil prípady unosou UFO. Ak prejavite zaujem tak tu dám aj 60 časti . Odpoviem na všetky vaše otázky a ospravedlňujem sa za gramatiku. A nemyslite si že sú to niake blaboli toto sú informácie podložené dôkazmy a dokumentami z archivou ktoré vám môžem poskytnúť v dalšich častiach aj s originál fotografiami.Dakujem za pozornosť.