Upsani duse ...cemukoliv

Máte nejaké zážitky?

Re: Upsani duse ...cemukoliv

Příspěvekod aleisterCrowley » 13 kvě 2009, 15:34

kassandra.ally píše:jo tyhle případy se čas od času vyskytují.i naše historie jich zná hned několik.příklady???????????rabi low ,aleister crowley-zakladatel černé magie,totéž se tvrdilo o magistru kellym,nebo mám pokračovat?????a ted otázka ode mne-k čemu to chceš vědět.hele já netvrdím že jsou všemocné,ale astrální bytosti tě také(mimo jiné) dokážou o život připravit,tak na to mysli,než si začneš hrát.jinak záleží hodně na druhu astrálí bytosti,ale vesměs ubírají energii a životní sílu.mají moc i zabít.

Já jsem se nikdy nikomu neupsal, a tvrdit o mně že jsem zakladatelem černé magie, to je paráda XD Kdybych ještě žil, tak bych tě poplácal po rameni
aleisterCrowley

Příspěvekod aleisterCrowley » 13 kvě 2009, 15:38

val08 píše:Tak já jsem ještě o astrálních bytostech nic nečetla,ale dokážu si představit,že to ,co se mi stalo nedávno,s tím má něco společného.Normálně jsem spala a něco mne probudilo.Byla jsem vzhůru,ale nemohla jsem se pohnout,ani otevřít oči,ani křičet.Slyšela jsem se jak jen knučím.Měla jsem pocit,že mne něco táhne pryč,něco kouřově šedého s rozplyzlou hlavou.Když to přeplulo okolo postele,zmizelo to a já se mohla hýbat.Byla jsem úplně klidná,dokud jsem si nevzpoměla,co se dělo.Tu hrůzu nikomu nepřeju.Máte s tím někdo zkušenost?

Jo, něco podobného se mi stalo, v mém případě to byla ženská černá jako noc. Byl jsem u toho plně při vědomí a věděl jsem že to zaženu jen když se pohnu. Použil jsem na to exorcismus z Necronomiconu (Apo panthos kakodaimonos) páč jsem se tím v té době zabýval, a nakonec jsem pohnul malíčkem. Pak jsem byl svobodný. Dřív se tomuhle říkalo noční můra nebo vampír.
aleisterCrowley

Příspěvekod val08 » 01 čer 2009, 18:38

aleisterCrowley píše:
val08 píše:Tak já jsem ještě o astrálních bytostech nic nečetla,ale dokážu si představit,že to ,co se mi stalo nedávno,s tím má něco společného.Normálně jsem spala a něco mne probudilo.Byla jsem vzhůru,ale nemohla jsem se pohnout,ani otevřít oči,ani křičet.Slyšela jsem se jak jen knučím.Měla jsem pocit,že mne něco táhne pryč,něco kouřově šedého s rozplyzlou hlavou.Když to přeplulo okolo postele,zmizelo to a já se mohla hýbat.Byla jsem úplně klidná,dokud jsem si nevzpoměla,co se dělo.Tu hrůzu nikomu nepřeju.Máte s tím někdo zkušenost?

Jo, něco podobného se mi stalo, v mém případě to byla ženská černá jako noc. Byl jsem u toho plně při vědomí a věděl jsem že to zaženu jen když se pohnu. Použil jsem na to exorcismus z Necronomiconu (Apo panthos kakodaimonos) páč jsem se tím v té době zabýval, a nakonec jsem pohnul malíčkem. Pak jsem byl svobodný. Dřív se tomuhle říkalo noční můra nebo vampír.

A copak dělá ten vampír?Energetický vysavač?
val08
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 01 čer 2009, 20:13

Přesně tak.
aleisterCrowley

Příspěvekod Chorne » 02 čer 2009, 01:35

najlepsie je zacat to rozhybavat od noh... ;)
Chorne
Školák
Školák

Příspěvekod val08 » 02 čer 2009, 15:02

Chorne píše:najlepsie je zacat to rozhybavat od noh... ;)

No zrovna mi nešlo hýbat s ničím,ale jestli to ještě někdy přijde- snad ne,zkusím to.Díky.
nejsme sami
val08
Školák
Školák

Příspěvekod Skepitk1 » 02 čer 2009, 18:12

Tak to je velmi zajimave to astralni cestovani
to je clovek jako v tranzu nebo zhypnotyzovan ? nebo jak si to mam predstavit ?
SKEPTIK ČÍSLO 1
Skepitk1
Školák
Školák

Příspěvekod BARTHE » 12 čer 2009, 13:44

Velmi mě zaujalo tohle téma. Máte někdo kontakt na někoho, kdo by dokázal zprostředkovat to upsaní duše za něco?
BARTHE
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 26 kvě 2010, 22:28

barthe-ty si myslíš,že tím upsaním něco získáš???nepokoušej čemu nerozumíš!potom by si hořce litoval.asi moc koukáš na filmy ale v realitě je to daleko horší.takže ti radím zařad zpátečku.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Akyana » 27 kvě 2010, 06:45

pentagramové oko píše:barthe-ty si myslíš,že tím upsaním něco získáš???nepokoušej čemu nerozumíš!potom by si hořce litoval.asi moc koukáš na filmy ale v realitě je to daleko horší.takže ti radím zařad zpátečku.

Naprostý souhlas.

A to jsou věci, u kterých je pozdě litovat.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod jennie1 » 27 kvě 2010, 09:16

Akyana píše:
pentagramové oko píše:barthe-ty si myslíš,že tím upsaním něco získáš???nepokoušej čemu nerozumíš!potom by si hořce litoval.asi moc koukáš na filmy ale v realitě je to daleko horší.takže ti radím zařad zpátečku.

Naprostý souhlas.

A to jsou věci, u kterých je pozdě litovat.

Souhlasíím s oběma..
Barthe,třeba bys tím mohl něco získat, ale daleko víc bys ztratil.
Všechno, čím si člověk v životě musí projít, i to jak je na tom materiálně, to vše má nějaký smysl pro tvůj další vývoj.
Kdybys hypoteticky chtěl za takové upsání něco získat,tak mi ale řekni, co to má za důvod?
Budeš se mít díky tomu v nějakém období svého života líp, dejme tomu, to chápu..ale co dál?
Postrádám v tom hlubší smysl.
Ale tak jako tak by to byl takový karmický dluh, že opravdu nevím, čím bys pak musel projít, abys to splatil.
Rozhodně bych to na tvém místě nechala být.
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod krosbown » 15 pro 2011, 01:30

[album][/album]
Sindell píše:z jaké literatury čerpaš? posli mi názvy tech knih.zkusim si je sehnat

jednou jsem se chtě nechtě upsal:( a půlku už jse odpykal v astrálu a tu druhou právě pržívam,nehledně na to že ještě budu sloužit po smrti, a sám nevím co čekat pod pojmem sloužit.Zavazování tkaniček to asi už nebude :(
krosbown
Školák
Školák

Příspěvekod Jack O´ Lantern » 25 pro 2011, 23:52

krosbown píše:[album][/album]
Sindell píše:z jaké literatury čerpaš? posli mi názvy tech knih.zkusim si je sehnat

jednou jsem se chtě nechtě upsal:( a půlku už jse odpykal v astrálu a tu druhou právě pržívam,nehledně na to že ještě budu sloužit po smrti, a sám nevím co čekat pod pojmem sloužit.Zavazování tkaniček to asi už nebude :(

No,máš pravdu,zavazování tkaniček to rozhodně nebude. :D Rozhodně mě napadne jako první věc,komu nebo čemu si se upsal ? :))
Procházíš-li temnotou či temnými časy,hledej světlo.Není-li světlo,rozsviď baterii. :D
Jack O´ Lantern
Učeň
Učeň

Příspěvekod Sam Tektzby » 26 pro 2011, 01:09

Ach jo, tohle radši uz znova rozebírat nebudu a nebo jo etymologie "upsání se" je v něčem jiném a to úplně :D
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod panter » 26 pro 2011, 04:57

Prečo nie, kľudne to rozober. Mýtus o upísaní duše diablovi je tak rozšírený, že je dobré mať viac informácií.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jack O´ Lantern » 26 pro 2011, 11:04

Já bych byl taky rád.Už jsem narazil na spoustu lidí,které tohle velmi zajímalo. :))
Procházíš-li temnotou či temnými časy,hledej světlo.Není-li světlo,rozsviď baterii. :D
Jack O´ Lantern
Učeň
Učeň

PředchozíDalší

Zpět na Duchové a poltergeist