Upsani duse ...cemukoliv

Máte nejaké zážitky?

Upsani duse ...cemukoliv

Příspěvekod hyperbolka » 22 dub 2009, 21:01

Zdravim a predem se omlouvam, pokud uz se to zde resilo...

Nevite, zda-li existuje nejaky znamy pripad cloveka, ktery upsal nejake bytosti dusi, vymenou za urcite zivotni kompenzace a zemrel za "zahadnych okolnosti" ?
Pokud je tato situace mozna a objevila se jiz nekdy v historii, co vlastne tyto bytosti z one duse maji / mohou mit? Je mozno si to predstavit tak, ze jim po smrti slouzi? Jestlize ano, jak mam chapat vyraz "slouzit"? Nebo jen dana bytost nabyva na sile diky dusim? K cemu je potom dobra v "onom" svete sila?

Predem dekuji za komentare... a omluvte me, pokud to cele vidim moc detinsky ;)
hyperbolka
Školák
Školák

Re: Upsani duse ...cemukoliv

Příspěvekod kassandra.ally » 23 dub 2009, 12:50

jo tyhle případy se čas od času vyskytují.i naše historie jich zná hned několik.příklady???????????rabi low ,aleister crowley-zakladatel černé magie,totéž se tvrdilo o magistru kellym,nebo mám pokračovat?????a ted otázka ode mne-k čemu to chceš vědět.hele já netvrdím že jsou všemocné,ale astrální bytosti tě také(mimo jiné) dokážou o život připravit,tak na to mysli,než si začneš hrát.jinak záleží hodně na druhu astrálí bytosti,ale vesměs ubírají energii a životní sílu.mají moc i zabít.
kassandra.ally
Školák
Školák

Re

Příspěvekod hyperbolka » 23 dub 2009, 13:14

Proc? Cista zvedavost, neplanuju nic ;)
Neber si to spatne, ale nenapada me jediny nevyhroceny duvod, proc by Te melo trapit, jak skoncim. Nemas ke mne zadny vztah, ne? Ja si vazim Tveho varovani, ale unika mi smysl. Ale to neni predmetem... Zajimal me spis pojem "slouzit". A dalsi vec - ja to opravdu, ale opravdu neberu jako "hrani si", ale jako vyssi smysl veci a poznani vseobecne. A kdyz jsi zminil moc astralnich bytosti - co vlastne z toho maji, ze me zabiji, vysaji ze me energii atd.? Je to ciste ze zabavy? - Co z te zabavy maji? Nejak mi unikaji souvislosti... A co se tyce samotne energie - cozpak ji nemohou cerpat ze samotneho vesmiru?

Je to sice dotaznikova forma, ale verim, ze tady naleznu lidi, kteri se o tyto veci zajimaji a chapou je. Vzdy si radeji veci najdu sam, nez se ptam, ale co se tyce teto problematiky, tak ruzne knihy, nejen zde na foru doporucovane, si nazorove mnohdy odporuji (napr. v zakladnich otazkach nabozenstvi a pohledu spolecnosti na nej), jde se primo k problemu, aniz by se resily zakladni pojmy... Pripadne narazim na ruzne vytazky a blogy, jejichz kvalita je vcelku ... nevalna. Jinymi slovy - tady sazim na forum...
hyperbolka
Školák
Školák

Příspěvekod mikosecek » 24 dub 2009, 21:33

Podle mně to nikdo neví co je po smrti vím to na sto procent.
mikosecek
Ban
Ban

Příspěvekod Sindell » 03 kvě 2009, 18:13

zrovna dnes jsem pročítala astralní cestováni a byla tam zmínka o astralnich bytostech ktere lze potkat. též také bytosti které nabízejí moc sílu penize všechno to včem si mužeš velmi příjemně zařídit život... budou sloužit,a moc dobre ale jen po určitou dobu života dejme tomu na 25 let nebo do konce tvého života bez jejich zásahu a pak končíš,umreš a mas sloužit ty jim...ale co obsahuje sloužit zlé astralni bytosti to si fakt nedovedu predstavit...
ale ta nabídka kvalitniho života je fakt lákavá..jako nešla bych do toho..ale nejsem si jistá co bych dělala kdybych měla život v troskách..jestli bych tomu pokušení odolala...treba jen sloužit dejme tomu plnit nejake ukoly jako straš toho donut tu osobu at se zabije a tak.. sice je to hnusne ted mne možna odsoudite ale tohle bych snad i byla schopna přijmout. horší kdyby se bavil tim že by pusobil nejake bolesti a psychické tyrani duše. to bych do toho nešla...ja vím je to sobecké ale tak lákávé. ješte že muj život je zatím vpohode a doufám že bude,abych nemusela toto podstoupit..asi jsem slaboch 'Sorry'
Sindell
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 04 kvě 2009, 22:07

Najznámejší je asi doktor Faust a Mefistofeles. Takisto niektoré magické spoločnosti využívajú služby
bytostí z vyšších sfér. Faust využíval bytosti okrem iného na prinášanie pokladov z mora a zo zeme.
Tieto bytosti žiadajú podpis zmluvy, ako potvrdenie dohody. Po smrti duch mága odchádza slúžiť tejto
bytosti. Služby môžu byť rôzne. Tieto bytosti majú svoj vlastný svet, kde žijú, pracujú, vládnu alebo
slúžia. Tak ako v každom svete, aj v astrále je potrebná energia. Ťažko posúdiť, či je tento spôsob
dosiahnutia úspechu v živote výhodný alebo nie. Treba vyskúšať.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Sindell » 05 kvě 2009, 13:37

ale lze se pak zase dostat z jejich světa zpatky do našeho ? až si odsloužíme své? nebo už se bude sloužit na vždy?
Sindell
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 05 kvě 2009, 18:52

Dlžka služby je úmerná hodnotám, ktoré sme pomocou bytosti získali. Nič nie je zadarmo, a všetko si
musíme odpracovať. Navyše, ak pomocou bytosti niekomu ublížime, poškodíme si karmu, a budeme musieť
prežiť rovnaké utrpenie, aké sme spôsobili iným. Po skončení služby sa duch mága vracia späť do
svojho sveta a pokračuje vo vývoji.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Sindell » 06 kvě 2009, 22:06

ale já nemluvím o ducu mága, ja mluvím o obyčejném človeku ktery se dejme tomu dostane do astralua nejaka bytost ho svede k nečemu napriklad dam ti bohatstvi vymenou za tvou službu po smrti. a nebo hůř když jde nekdo dobrovolně za zlou bytostí pro pomoc zase nejake přáni do života. mysliš že i tihle obyčejní chudaci maji ješte šanci na navrat?
Sindell
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 07 kvě 2009, 12:54

Tých možností, ako sa dostať do kontaktu s bytosťami môže byť viac (mohla by si sem hodiť odkaz, kde
si to čítala ?). Dajme tomu, že človek, ktorý astrálne cestuje, stretne niekde takúto bytosť. Tá
bytosť ho chce prehovoriť pre spoluprácu, a na to je potrebná zmluva. Tá zmluva musí byť napísaná na
papieri, slovná dohoda nestačí. Aby mohla byť zmluva odovzdaná, je potrebné urobiť nejaký rituál, a
to už je mágia. Takže obyčajný človek to urobiť nemôže a tak sa nemusí báť. Tým nechcem povedať, že
astrálne cestovanie je bezpečné. Existuje napríklad riziko, že sa ti tam zapáči. Takáto bytosť môže
vziať na seba podobu niekoho, kto ti je veľmi sympatický. A bude ťa presviedčať, aby si tam zostala.
To by však znamenalo smrť pre fyzické telo, a prerušenie kontaktu s fyzickým svetom.
Naposledy upravil panter dne 08 kvě 2009, 07:56, celkově upraveno 1
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Sindell » 07 kvě 2009, 13:55

a na co by mu bylo mé astrální tělo? jako mě tazo tématika horzně zajíma poslední dobou...
ale ten članek kde jsem to četla ti nereknu.... ja jsem to četla nekde davno kdysi a ja vubec nevim kde...to je škode rada bych ti to ukazala
a odkud ty mas tyto znalosti? osobni zkušenost?
Sindell
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 08 kvě 2009, 07:55

Nie, mám to vyčítané z kníh. Čo sa týka toho astrálneho tela, môže to byť snaha niekoho ovládať. V
astrále sú veľmi dôležité emócie. Sympatie a antipatie môžu na jednej strane pôsobiť ako naša
gravitácia, alebo naopak obrovská prekážka. Vierohodnosť týchto informácií musíš brať s rezervou.
Porovnaj si to s inými zdrojmi, a uvidíš sama, či ti to dáva zmysel.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Sindell » 09 kvě 2009, 11:24

z jaké literatury čerpaš? posli mi názvy tech knih.zkusim si je sehnat
Sindell
Školák
Školák

Příspěvekod Sindell » 09 kvě 2009, 11:28

jedem muj kamarád, je celkem dost dobry v takovych vecech privydělává si tím že vyhani duchy ze starych domů atd. a tedka chodil na nejake kurzy astrálního cestování. sice se do astralu umel dostat i predtim ale chodil tam... a vyprávěl mi o nějaké slečně ktera snima byla ve skupině, leželi a dostavali se do astralu za dohledu té učitelky... no ta holčine se prý začla třást jako kdyby měla zachvat. že pry ji nějaka strální bytost popadla a odnášela pryč její astrální tělo. učitelka toho kurzu ji samozrejme hned pomohla od té bytosti ta holka už se tam nikdy neukázala...
Sindell
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 09 kvě 2009, 16:49

To astrálne cestovanie je teraz taká móda, a je to po celom internete. Astrálny svet je skutočný, tak
ako každá cudzia krajina, a môže sa tam prihodiť všeličo. Preto je bezpečnosť prvoradá. Skôr, než
niekto vstúpi do astrálu, mal by sa na to poriadne pripraviť. Človek by mal vedieť kam pôjde, čo tam
bude robiť, a kedy sa vráti. V skutočnosti necestuje naše astrálne telo, ale mentálne. To je stále
spojené s hmotným telom pomocou pásky, a v prípade nebezpečenstva je strhnuté späť do hmotného tela.
To, čo sa stalo tej dievčine sa môže stať každému počas spánku, hovoríme tomu nočná mora. Dá sa tomu
predísť, ak si človek dobre precvičí vystupovanie a návrat do tela skôr, než podnikne dlhšiu cestu.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod val08 » 13 kvě 2009, 14:34

Tak já jsem ještě o astrálních bytostech nic nečetla,ale dokážu si představit,že to ,co se mi stalo nedávno,s tím má něco společného.Normálně jsem spala a něco mne probudilo.Byla jsem vzhůru,ale nemohla jsem se pohnout,ani otevřít oči,ani křičet.Slyšela jsem se jak jen knučím.Měla jsem pocit,že mne něco táhne pryč,něco kouřově šedého s rozplyzlou hlavou.Když to přeplulo okolo postele,zmizelo to a já se mohla hýbat.Byla jsem úplně klidná,dokud jsem si nevzpoměla,co se dělo.Tu hrůzu nikomu nepřeju.Máte s tím někdo zkušenost?
nejsme sami
val08
Školák
Školák

Další

Zpět na Duchové a poltergeist