Věc ohledně Reinkarnace

Co dodat, napište co si o tom myslíte.

Věc ohledně Reinkarnace

Příspěvekod Stormangels » 13 bře 2011, 22:24

Mě napadla jedna Teorie
Si myslím že když člověk zemře tak se reinkarnuje ale podle mě to bude na nějakou jinou nebo stejnou planetu.Si myslím že duše se pohybuje po celém vesmíru a planetu kam se reinkarnuje.
Protože k čemu by vesmír sloužil. A je jasné že jediná planeta nemůže bejt obydlená. Musí jich bejt víc.
Před narozením muselo něco bejt a i po smrti musí něco bejt.
Takže je normální když mam chut se zabít ve jménu zvědavosti?A stejnak mě tendle svět nudí.
Stormangels
Školák
Školák

Re: Věc ohledně Reinkarnace

Příspěvekod chmatak » 14 bře 2011, 08:51

Pokud te tenhle svet nudi a chces se zabit aby jsi se dostal na jinou planetu, tak vrele doporucuju zalozit nejakou sektu, naverbovat tam vsechny neprizspusobive a labilne narusene jedince a pak za svetla luny hromadnou sebevrazdou odebrat na vasi kometu co vas odveze :-) tyhle projekty maximalne podporuju ;-)
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Stormangels » 14 bře 2011, 11:02

Někdo věří v duchy v peklo v nebe atd
A já věřím v Reinkarnaci
Si nemyslím že duše mrtvejch chodí do pekla nebo do nebe nebo co to jako ma bejt.
Proč existuje vesmir? jen tak pro srandu?
Stormangels
Školák
Školák

Příspěvekod chmatak » 14 bře 2011, 11:27

Pokud veris v reinkarnaci,mel by si verit i v duchy i v boha, to totiz spolu souvisi.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Stormangels » 14 bře 2011, 12:48

V Duchy ano.
Ale v Boha, peklo ne.
Duch je duše která se ještě nevidala na cestu Reinkarnace
Stormangels
Školák
Školák

Příspěvekod chmatak » 14 bře 2011, 13:28

Ano,ale kam vede ta cesta? Proc se neustale reinkarnujes? Aby si postupoval vyse az k splynuti s bohem to je cil cesty. A neber boha jako krestanskeho boha ale jako universum, pravda o bohu vede skrz vsechny nabozenstvi.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Domco » 14 bře 2011, 15:05

Ja by som to neriskoval,lebo sa mozes dostat niekde kde ti bude velmi zle. :krec:
Domco
Školák
Školák

Příspěvekod arara » 05 dub 2011, 20:08

Sice sa do toho až tak nevyznám, ale ak veríš v reinkarnáciu, neveríš potom aj v už spomínaný vyšší princíp- myslím tým to, že telo "dostávaš" k tomu aby si svoju dušu posunul "vyššie" ? Nemyslím si, že reinkarnácia je tu od toho aby si si mohol telo vyberať podla seba.
Neverím síce, (nábožensky presadzované), že sebevrah je naveky zatratený a pod. Ale verím, že taká samovražda môže byť "dobrá rana pre karmu" a aj keď neveríš v Boha, peklo, nebo- následky by som len tak zo zvedavosti neriskovala.
arara
Školák
Školák

Příspěvekod Mimars » 09 dub 2011, 12:09

Sebevražda je podle mě vcelku špatný způsob ukončení života (možná až na nějaké odůvodněné výjimky), takže se to určitě někde zaznamená. A souhlasím s tím, že těla/životy si člověk při reinkarnaci vybírat nemůže, to by se trochu míjelo s požadovaným účinkem, ne?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... :-)
Mimars
Učeň
Učeň

Příspěvekod chmatak » 11 dub 2011, 17:47

Mimars píše:Sebevražda je podle mě vcelku špatný způsob ukončení života (možná až na nějaké odůvodněné výjimky), takže se to určitě někde zaznamená. A souhlasím s tím, že těla/životy si člověk při reinkarnaci vybírat nemůže, to by se trochu míjelo s požadovaným účinkem, ne?

kapku :-)
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod mira8565 » 28 dub 2011, 16:36

Sebevražda.Není nám dáno abychom z malicherných důvodů přistupovali k tomuto činu.My jsme si život nedaly,tak si ho nemáme ani právo vzít.Je to ohromná jizva na duši pokud to někdo.......!
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Akyana » 01 kvě 2011, 01:24

Stormangels píše:Mě napadla jedna Teorie
Si myslím že když člověk zemře tak se reinkarnuje ale podle mě to bude na nějakou jinou nebo stejnou planetu.Si myslím že duše se pohybuje po celém vesmíru a planetu kam se reinkarnuje.
Protože k čemu by vesmír sloužil. A je jasné že jediná planeta nemůže bejt obydlená. Musí jich bejt víc.
Takže je normální když mam chut se zabít ve jménu zvědavosti?A stejnak mě tendle svět nudí.

Jasně.
Fungovat Ti to bude.
na týhle planetě nezůstaneš, půjdeš jinam.

Problém je ale v tom, že sebevražda už když se podíváš na to slovo,
je brutální.
A pokud jí použiješ jako útěk,
dotaneš se do brutálního světa.

Kde se Ti secsakramentsky nebude líbit,
ale kde sebevražda už nebude možná.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Stormangels » 05 kvě 2011, 09:09

Akyana píše:
Stormangels píše:Mě napadla jedna Teorie

Jasně.
Fungovat Ti to bude.
na týhle planetě nezůstaneš, půjdeš jinam.

Problém je ale v tom, že sebevražda už když se podíváš na to slovo,
je brutální.
A pokud jí použiješ jako útěk,
dotaneš se do brutálního světa.

Kde se Ti secsakramentsky nebude líbit,
ale kde sebevražda už nebude možná.

Nebojte nezabiju se nejsem takovej *CENSORED* jen říkám že mě to zajímá XD že mam chut ohledně toho abych věděl co je dál.ALe stejně se nezabiju ani nechci :-)
Už jsem našel smysl života a zpřízněnou duši.Konečně.
Stormangels
Školák
Školák

Příspěvekod chmatak » 05 kvě 2011, 09:32

nezabiješ? Chjooooo, já ti celou dobu fandil................ :-(
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod soyss » 17 kvě 2011, 13:00

Stormangels ak si myslíš, že keď spáchaš samovraždu a hneď sa reinkarnuješ si na obrovskom omyle. Pretože samovrahovia čakajú v tme a nevedia čo sa s nimi bude diať. Prežívajú muky a ver mi, že vtej chvíli by si dal čokoľvek za to aby si mohol ďalej žiť. Vidím že to bereš moc na ľahkú váhu, a nikdy si nič spojené zo smrťov neprežil. Radšej si niekedy uvedom čo napíšeš a ako zmýšľaš. Možno by ti pomôhol aj psychiater. Tým ťa nechcem uraziť, ale človek čo je na tom psychicky v poriadku, by takto neuvažoval a ani by nič podobné nepísal.
Každá minca má dve strany, aj to zlé je na niečo dobré, buď na rany nachystaný a nebudeš cítiť bolesť... Úsmev zakryje slzy, no nezakryje modriny na srdci... Ten život je naozaj ťažký, pekné chvíle sa strácajú, ako slzy v daždi... Sú proti tebe všetci, pre ľudí si smiešny, no ty pevne ver si, si jedinečný... Ak máš malé plány, máš malé aj výsledky... Rob čo chceš, nie to čo Ti povedia, tráp sa na vlastných nohách, len neži na kolenách... Cesta k úspechu je ťažká ako olympijský slalom... Nuly Ťa môžu uraziť, hanobiť, ponížiť a dokážu urýchliť tvoje stúpanie do výšin... Túžba zničí rozum, choď na proti sláve, vykopnú Ťa dvermi, oknom sa vráť naspäť... Je jedno kto si a z akej si diery, lebo každému sa stane iba podľa jeho viery... Môžeš zmeniť svet, stvoriť aj zničiť.
soyss
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod soyss » 17 kvě 2011, 13:01

chmatak píše:nezabiješ? Chjooooo, já ti celou dobu fandil................ :-(

!smejesa!
Každá minca má dve strany, aj to zlé je na niečo dobré, buď na rany nachystaný a nebudeš cítiť bolesť... Úsmev zakryje slzy, no nezakryje modriny na srdci... Ten život je naozaj ťažký, pekné chvíle sa strácajú, ako slzy v daždi... Sú proti tebe všetci, pre ľudí si smiešny, no ty pevne ver si, si jedinečný... Ak máš malé plány, máš malé aj výsledky... Rob čo chceš, nie to čo Ti povedia, tráp sa na vlastných nohách, len neži na kolenách... Cesta k úspechu je ťažká ako olympijský slalom... Nuly Ťa môžu uraziť, hanobiť, ponížiť a dokážu urýchliť tvoje stúpanie do výšin... Túžba zničí rozum, choď na proti sláve, vykopnú Ťa dvermi, oknom sa vráť naspäť... Je jedno kto si a z akej si diery, lebo každému sa stane iba podľa jeho viery... Môžeš zmeniť svet, stvoriť aj zničiť.
soyss
Mysterian
Mysterian

Další

Zpět na Ufo - Neindetifikovaný létající předmět