V noci mě budí....

Máte nejaké zážitky?

V noci mě budí....

Příspěvekod Glock » 18 srp 2010, 19:49

Zdravím všechny

Začátkem března jsem se začínal v noci budit zničeho nic a viděl jsem vždy nějaký oblak...Naprosto nejisté věci,jako mrak co se pohyboval nebo byl na místě.Mohl jsem na to místo koukat jak dlouho jsem chtěl,ale ve chvíli kdy jsem rozsvítil světlo tak zmizel.

Budil jsem se každou noc a každou nocí se také mrak zaostřoval a vyjasňoval.Po 3 měsících jsem v tom viděl nejasné,rozmazané postavy.Bohužel postupovalo to dál a dál a viděl jsem v nich lidi kteří si mě postupem času začali všímat a natahovat se po mě.V noci jsem se vzbudil a na mé posteli se válela holka a šahala po mě.Někdy jen sedí na židli a kouká na mě.Došlo to až tak daleko,že se mi zdál sen,že jsem u moře (to je nepodstatné) a najednou se mi v hlavě objevil obličej muže.Okamžitě jsem se probudil a ten muž byl předemnou a šahal po mě.Mám tam jednu paní,další holku a toho muže.Ten poslední incident mě přinutil jít k psychologovi který mi však nepomohl.Poslední dobou vidím po vzbuzení místo mé stěny se skříní jen starou cihlovou zeď bez skříně.

Máte s tímto někdo nějaké zkušenosti? Možná jsem *CENSORED*..?
Glock
Školák
Školák

Re: V noci mě budí....

Příspěvekod pentagramové oko » 18 srp 2010, 20:07

ahoj zjisti mi kdo bydlel před vámi tam kde ted bydlíš.vem si papír a tužku od tedka všechny
události co se ti přihodí poctivě zapisuj.prozatím pověs si doma kde spíš svatý obrázek s růžencem.
o půlnoci zapal bílou svíci a spaluj drcenou šalvěj ve tvém pokoji.musíš počkat až odbijou půlnoční
zvony.a odříkej tenhle text-bohyně,ochranuj náš domov a krb,
vydej kladnou energii ze zemských útrob
chran tento dům před zlem a smutkem,
zbav nás necností a střez před vztekem,
zažen nebezpečí a obejdi osidla,
pust jen vše dobré do našeho sídla.
at pouze láska a štestí v mém domě plane,
chran toto místo,jež říká mi pane.
necht se tak stane.

uděj to ,a potom uvidíme co bude dál.po ukončení zapal ješte pro jistotu santalovou tyčinku,a posvět celý pokoj světcenou vodou.
ani se ti nedivím,že ti psycholog moc nepomohl,snad se toho zbavíš,ale ty informace mi napiš. :razz:
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod .Sh4rp » 18 srp 2010, 20:41

To neni žiadna sranda, obdivujem ta že si to vydržal. O tomto som ešte nepočul. Sprav čo ti hovorí pentagramové oko, ona je skill !no1. Je to zaujímavé, napíš jak sa darí 's220' . A veľa štastia. !001!
.Sh4rp

Příspěvekod Angelguard » 18 srp 2010, 20:53

Prepáčte že sa vám tu miešam, ale zaujímalo by ma, vidíš tie osoby aj keď nespíš? Napríklad, tak o 23-24:00 keď máš úplnú tmu v izbe, vidíš ich aj vtedy, alebo iba keď spíš? Tiež si myslím, že to budú nejakí ľudia, respektíve možno to bola rodina ktorá tam žila alebo nejakí duchovia ktorí majú puto s tým miestom... Určite urob to čo ti poradilo pentagramové oko, skutočne sa vyzná :) Ja ti len z mojej skúsenosti poradím jedno, po tom všetkom čo ti poradilo pentagramové oko, alebo aj predtým než to spravíš, skús keď ležíš alebo spíš, koncentrovať všetkú energiu ktorú máš (nedokážem ti opísať ako sa to robí, zavreš si oči, a sústredíš sa a ako keby v sebe zbieraš všetkú dobrú energiu, skús sa pomodliť k bohu, alebo prehovor priamo k duchom. Prehovor k nim tak, aby necítili strach ale ani agresiu, pokojným hlasom alebo jednoducho normálne, že nech sa nevracajú na toto miesto, nepatria do tohto sveta a nech ti dajú pokoj, chceš pokojne spať... Všetkú svoju energiu na to sústreďuj, predstav si prietoky silnej energie ktorá buď obklopuje miestnosť a vytvorí svetlo ktoré tým duchom utvorí bránu a prejdu cez ňu, alebo čokoľvek dobré čo si dokážeš vo vlastnej fantázii predstaviť... Mne osobne pomáhajú anjelské krídla :) Vždy keď cítim miernu presenciu niečoho tak si predstavím anjelské krídla okolo mňa, a sústredím všetkú energiu na tie krídla a svoju predstavivosť... Je to ťažko takto vysvetliť, ale mne osobne to pomáha, aj keď duchov som ešte nevidel, iba cítil... tiene som maximálne videl v živote párkrát ale to tak všetko.. :) Dosledkom tých krídel a mojej fantázie spojenej s tou energiou vždy zvyknem zaspať... Možno to znie ako blbosť, ale skús to, možno ti to pomože :) Ale samozrejme, oveľa skúsenejšia je pentagramové oko, a pokiaľ sa jej to nebude zdať ako blbosť čo tu píšem (nechcem ti nijakým sposobom ublížiť, glock) tak to skús až po uvážení alebo súhlase pentagramovho oka :) Ja som vlastne napísal iba čo by ti mohlo pomocť, ale v tomto sa viac vyzná pentagramové oko, ako som spomenul, nechcem ti ublížiť, pretože každý človek je iný a inak na ňho všetko vplýva :) Takže skús tieto moje ,,rady'' až keď pentagramové oko odsúhlasí :) Predsa, ona ti pomáha a nechcem jej do ničoho skákať :)

Angelguard
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 18 srp 2010, 20:57

vidíš tie osoby aj keď nespíš? Napríklad, tak o 23-24:00 keď máš úplnú tmu v izbe, vidíš ich aj vtedy, alebo iba keď spíš?

Ešte raz si to prečítaj. Lebo to jesne napísal.
.Sh4rp

Příspěvekod zombie » 18 srp 2010, 21:01

a právě proto pentagramový oko chce ty informace.mě taky pomohla s duchem co obtěžoval mou sestříčku.
myslím si podle toho co čtu,že ona ví o co jde,ale chce si být jistá než se vyjadří natvdo.
ale napsala ti máš udělat ted,tak být tebou neváhám a už to dělám. 's220' 's220' 's220'
víra k víře pomáhá.
zombie
Ban
Ban

Příspěvekod Angelguard » 18 srp 2010, 21:01

Ja som to pochopil, sharp :) Ale spýtal som sa, lebo ma to zaujímalo :) Nebol som si istý, tak som sa radšej spýtal :)
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod zombie » 18 srp 2010, 21:34

po mých zkušenostech je můžeš vidět i ve dne,žádnou paniku a hlavu vzhůru 's220'
víra k víře pomáhá.
zombie
Ban
Ban

Příspěvekod Glock » 19 srp 2010, 09:56

Naposledy se mi stalo,že jsem zavřel oči (ještě jsem neusnul),otevřel je a ihned poté jsem je viděl.
Dobrá zkusím to :) díky Pentagramové oko.

Co si myslíte o tom,že vidím tu cihlovou zeď? co to s tím má společného?
Jednou jsem se vzbudil a nikdo tam nebyl,ale uprostřed mého pokoje na zemi planula svíce s pergamenem a brkem na psaní. - Co má toto znamenat?
Glock
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 19 srp 2010, 10:23

Veľmi zvlášte, možno v tom dome bývali carodejnice alebo čo, ta tehlová stena, tam možno bola predtým v minulosti, a to brko no myslím že to niečo chce.
.Sh4rp

Příspěvekod Angelguard » 19 srp 2010, 10:32

Možno tam v dome niekto vyvolával duchov, kedysi, popr. tam tiež mohol byť nejaký kult alebo niečo také... a bolo to asi dávno keďže tá tehelná stena... Možno tí ľudia čo ich vidíš, niekoho vyvolávali a ten ich mohol zabiť a oni sa k tomu miestu vkuse vracajú koli tomu... Znie to možno ako z filmu, ale mne to tak pripadá :) Každopádne určite sprav čo ti pentagramové oko radí ;)
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod Glock » 19 srp 2010, 10:39

V domě před námi bydlela jen stará paní,která si ten dům nechala postavit a přestěhovala se...Nikdo tam neumřel takže na filmový námět to nebude :))

Ano,Pentagramové oko poslechnu,jen se musím dostat domů
Glock
Školák
Školák

Příspěvekod Angelguard » 19 srp 2010, 11:18

Počkať, a keď si tých duchov videl aj keď si ešte nespal, ako si spomenul, tak potom oni sa ti zjavujú iba keď si v posteli? Lebo to je potom dosť zaujímavé... skúšal si cez deň spať alebo si lahnúť a uvidieť ich? Lebo niektorí sa zvyknú aj cez deň objavovať.... Určite sa na to zvyknúť dá, ale je to dosť otravné a strachnaháňajúce keď spíš otvoríš oči a priamo nad tebu je duch čo ti siaha na hlavu :-D By som sa asi pototo... :D Zaujímalo by ma, aký dovod potom duchovia majú, keď sa tam zdržujú... možno príbuzní tej starej pani?
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod Glock » 19 srp 2010, 11:57

To se mi stalo zatím jen jednou a stává se mi to jen v noci...Je jedno kde spím,jendou sem spal dole v obývacím pokoji a viděl jsem ho.Ale jen v noci......Je to se světlem,když rožnu tak vše zmizí,ale dokud nerožnu tak jsou tam donekonečna...
Glock
Školák
Školák

Příspěvekod Angelguard » 19 srp 2010, 12:19

A robia ti zle? Respektive či robia aj nejaké zvuky? Rozprávajú alebo sú iba ticho? Ale zaujímavé že iba keď spíš ich vidíš... určite nemáš bludy to nie, len ma zaujíma, vidíš ich len ty, nikto iný z rodiny? Keď za tebou idú aj do inej izby, tak možno máš predpoklady byť Médium, nemusí to byť v rodine možno si prvý kto to v rodine bude mať... ktovie :)

EDIT: Napadlo ma, nechcú ti niečo povedať? Alebo nevedia sa dostať na druhú stranu?
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 19 srp 2010, 12:25

Skús spať zo zažatým svetlom. !no1
.Sh4rp

Další

Zpět na Duchové a poltergeist