Zdravím všechny
Začátkem března jsem se začínal v noci budit zničeho nic a viděl jsem vždy nějaký oblak...Naprosto nejisté věci,jako mrak co se pohyboval nebo byl na místě.Mohl jsem na to místo koukat jak dlouho jsem chtěl,ale ve chvíli kdy jsem rozsvítil světlo tak zmizel.
Budil jsem se každou noc a každou nocí se také mrak zaostřoval a vyjasňoval.Po 3 měsících jsem v tom viděl nejasné,rozmazané postavy.Bohužel postupovalo to dál a dál a viděl jsem v nich lidi kteří si mě postupem času začali všímat a natahovat se po mě.V noci jsem se vzbudil a na mé posteli se válela holka a šahala po mě.Někdy jen sedí na židli a kouká na mě.Došlo to až tak daleko,že se mi zdál sen,že jsem u moře (to je nepodstatné) a najednou se mi v hlavě objevil obličej muže.Okamžitě jsem se probudil a ten muž byl předemnou a šahal po mě.Mám tam jednu paní,další holku a toho muže.Ten poslední incident mě přinutil jít k psychologovi který mi však nepomohl.Poslední dobou vidím po vzbuzení místo mé stěny se skříní jen starou cihlovou zeď bez skříně.
Máte s tímto někdo nějaké zkušenosti? Možná jsem *CENSORED*..?

. Je to zaujímavé, napíš jak sa darí
. A veľa štastia.