ouu moc sa ospravedlnujem .. hladala som toto tema ale nenašla som ho . ešte raz sa ospravedlnujem .moja chyba.
hh keď už sme v tejto téme teda.. raz sa mi stala taká príhoda.. išla som s priatelmi na prechádzku po parku bolo okolo pol desiatej večer a naproti išiel muž.. Mal čierny kabat, dlhe vlasy a kráťal tak kľudne akoby čas pre neho nemal žiadnu cenu. Mrazilo ma po celom tele čím bližšie nám bol ale zároveň som cítila túžbu. Nedokážem to popísať.. Pozreli sme sa na seba a ja som mala pocit akoby sa svet v tom momente zastavil.. bola to síce sekunda ale premna to bola hodina. Pozerali sme sa z oči do oči a ja som mala chut zastaviť ho a optať sa ho.. kto si?.. mal tak krásne oči,pôvabný úsmev.. bol tak.. očarujúci. Cítila som že je iný.. obzrel si ma od hlavy po päty a usmial sa. nie moc .. na ten moment nikdy nezabudnem..
Stalo sa mi to nie raz.. ako je možne že dokážem vycítiť prítomnosť niekoho takého.. a nik iný okrem mňa to necíti.
Vždy keď som vedla tejto bytosti cítim spalujúci oheň čo mi vrie celým telom no zároveň mrazivý mrazivý pocit.
bolo to úžasne.. chcela by som ešte niečo také zažit.. tieto pocity a chýle mi naveky utkveju v pamäti.
Ako sa dá privolať niekto taký?? .. či to je skôr na náhode, že niekoho takého stretneš?