Vampirizmus a Lykantropia

Magie konkrétně i všeobecně

Re: vampirismus

Příspěvekod Sam Tektzby » 30 říj 2011, 17:38

Teda ty jsi ale, CPU se mi zase roztáčí a grid mi nějak zamrzá :D :-* :-*
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Razorka Tektzby » 30 říj 2011, 19:18

Jsem to ale..... já :D :-*
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1£µ_|µ $4|\/|3č|{4 73|{72ߥ |\|4\/žÐ¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek
Razorka Tektzby
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 30 říj 2011, 20:57

Miluju tě Razorečko má překrásná :) :-* :-*
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jack O´ Lantern » 22 lis 2011, 20:44

Jak poznat energetického upíra ? Znám jenom jednu věc,vyzdvihnout ruku,ukazováček a prostředníček do "V",dole spojit palec s malíčkem do kruhu a prsteníček schovat.Je-li někde u vás energetický upír,ruka vám začne brnět.Ale nevim jestli to skutečně funguje,nikdy jsem se s energetickým upírem nesetkal a nevyzkoušel jsem to. :))
Procházíš-li temnotou či temnými časy,hledej světlo.Není-li světlo,rozsviď baterii. :D
Jack O´ Lantern
Učeň
Učeň

Příspěvekod Razorka Tektzby » 22 lis 2011, 23:23

Ani v mým okolí nevím o nikom takovým, ale můžu udělat experiment a někoho se zeptat, jestli to brnění necítí, ovšem je otázka, jestli jsem reprezentativní vzorek :D (jen pro zajímavost, jak jsem psala, že se to snažím potlačovat, tak mám dojem, že se to až obrátilo a energii, místo braní si, dávám, takže jsem pak unavená já, to jsem to dopracovala, co :D )
Jinak poznat by jsi ho měl díky tomu, že budeš unavenější a to z ničeho nic, takovej skleslej až podrážděnej.
Razorka Tektzby
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 23 lis 2011, 05:35

Můžeme to vyzkoušet, až dorazím..co ty na to má překrásná :-* :-*
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Razorka Tektzby » 24 lis 2011, 18:37

Že jdem na to, zlato :D :-*
Razorka Tektzby
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 25 lis 2011, 00:40

Oki už se nemůžu dočkat :-* :-*
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Vampirizmus a Lykantropia

Příspěvekod TriXie-NikiTa » 27 led 2012, 20:56

Zaujímalo by ma aký máte názor na Vampirizmus a Lykantropiu.. Keďže som tu nenašla žiadny článok s touto tématikou rozhodla som sa ju založiť. Zaujimal by ma teda váš názor na upírov a vlkodlakov.. stretli ste sa už s takým úkazom? poznáte ich? myslíte si že sú skutočný? .. Poznáme predsa najväčší vampírí cintorín v srdci európy (čelakovicky vampri hrbitov) ale boli to skutočne upírske rosti?? Dokážu upíri skutočne vycítiť náš strach či túžby?
Sú lykani skutočný.. sú to naozaj starý šamani či mágovia? :)) toto sú otázky ktoré vam pokladám z čistej zvedavosti.. chcem len vedieť váš názor na túto tému.
TriXie-NikiTa
Školák
Školák

Re: Vampirizmus a Lykantropia

Příspěvekod Sam Tektzby » 27 led 2012, 22:58

Nezakládej nová témata, pokud tu už jednou jsou :) od všeho máš vyhledávač pod hlavičkou stránky :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod TriXie-NikiTa » 28 led 2012, 22:42

ouu moc sa ospravedlnujem .. hladala som toto tema ale nenašla som ho . ešte raz sa ospravedlnujem .moja chyba. 'Sorry'
hh keď už sme v tejto téme teda.. raz sa mi stala taká príhoda.. išla som s priatelmi na prechádzku po parku bolo okolo pol desiatej večer a naproti išiel muž.. Mal čierny kabat, dlhe vlasy a kráťal tak kľudne akoby čas pre neho nemal žiadnu cenu. Mrazilo ma po celom tele čím bližšie nám bol ale zároveň som cítila túžbu. Nedokážem to popísať.. Pozreli sme sa na seba a ja som mala pocit akoby sa svet v tom momente zastavil.. bola to síce sekunda ale premna to bola hodina. Pozerali sme sa z oči do oči a ja som mala chut zastaviť ho a optať sa ho.. kto si?.. mal tak krásne oči,pôvabný úsmev.. bol tak.. očarujúci. Cítila som že je iný.. obzrel si ma od hlavy po päty a usmial sa. nie moc .. na ten moment nikdy nezabudnem..
Stalo sa mi to nie raz.. ako je možne že dokážem vycítiť prítomnosť niekoho takého.. a nik iný okrem mňa to necíti.
Vždy keď som vedla tejto bytosti cítim spalujúci oheň čo mi vrie celým telom no zároveň mrazivý mrazivý pocit.
bolo to úžasne.. chcela by som ešte niečo také zažit.. tieto pocity a chýle mi naveky utkveju v pamäti.
Ako sa dá privolať niekto taký?? .. či to je skôr na náhode, že niekoho takého stretneš?
TriXie-NikiTa
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 28 led 2012, 23:00

Jen tak logicky, proč si myslíš že by stvoření, které musí chránit svojí identitu, strahávalo na sebe pozornost. To jen naokol, v jeho zájmu by mělo být ztracení ve společnosti, být za ní a nijak na sebe neupozorňovat a to jak vzevřením, tak i chováním a popravdě to co mi tu popisuješ mi přijde moc klišovitý, než aby se tak to stvoření chovalo :)
Jinak to tvoje vyciťování, to mi taky přijde podivné. Jak můžeš o tom dotyčném říci, že je opravdu "to a to", jsem materialista a tady mi ta materie extrémně chybí apropos nikdo neřekl, že tzv. "Upíří hřbitov" je/není opravdu plný upírských stvoření.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod TriXie-NikiTa » 28 led 2012, 23:11

Ja som ako nepovedala že je to čo som myslela.. len som opísala čo som cítila a videla. On práveže nestrhával na seba pozornosť neprišlo mi to take žeby bol nejak obzvlašť vyrazny. Mal proste len kabat po pás, rifle a dlhe vlasy.. to ma skoro kaýdy.. ale ten pocit čo som mala ma prekvapil. Z mojich "skusenosti"(ktorych ozaj nieje vela) viem, že dokažem vycítiť ak je dotyčni pri mne niečim iný od ostatných.. neviem ako je to možne a asi to ani nechcem vediet. ale ide o ten pocit. Neviem kto to bol ani čo bol zač.
a k tomu hrbitovu.. pýtala som sa či poznate čelakovicky hrbitov a či je pravda že tam boli pochovaný upíri, dufam že sa nemýlim :) tak som chcela vediet aj názor ostatných.. chcem vediet či je to pravda a čomu verit. Preto sa pýtam, aby som sa dozvedela pravdu a nie klamala že to tak je či nie :)))
TriXie-NikiTa
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 28 led 2012, 23:36

Já nic takovýho neříkal, jen nechápu co má chlápek ,kterýho jsi potkala na ulici co společnýho s vláknem o upírech :D no jinak s tím nestrháváním pozornosti, oki jinak černý kabát k tomu dlouhý vlasy a dlouhý pomalý krok, to vše doplněno tajemným, všeslibujícím pohledem. No nevím dost mi to připomíná jeden velmi známý Stokerovský archetyp :P a to není moc nenápadný chování. Nenápadné chování je o tom nebýt viděn a mít přehled a ne koukat po každý žábě, která po mě hodí očkem :D
K vyciťování a co jsi teda cítila, protože říct že byl jinný je pro mě dost nicneříkající. Já poznám povětšinou člověka z pozorování a pak vím co to je za náturu a příměry k jeho chování. Proto by mě zajímalo, co ten tvůj pocit byl ve vší určitosti.

A ohledně hřbitova, to ti nikdo neřekne dokud nebude přístupná biopsie vampýra :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod TriXie-NikiTa » 28 led 2012, 23:56

K tomu hrbitovu.. no jo to máš pravdu.
a ktomu típkovi. No vieš tak tam kde sme boli mi, skoro nikto nechodí preto to bolo také, že sme na neho natrafili skor náhodou..
čo sa týka jeho oblečenia zato ja nemôžem ja ho neobliekam :D iba som popísala čo som videla :) Neviem, možno mi to iba tak prišlo že kráčal divnou chôdzou ale som dosť dobrý pozorovatel takže pochybujem žeby som sa mýlila, aj keď všetko je možné.
A čo to ma čo spoločne s upirmi?? hmm, možno preto lebo mi to prišlo zaujimave :) skoro ako zo stokerovho trapneho romanu :D
Tak vieš, neviem či som schopna doslova opísať čo som cítila pretože ovela lepšie by to bolo keby to niekto zažil na vlastnej koži.. Skor by som povedala že to bolo niečo ako inštinkt. Ak sa niekto vyzná dobre v špiritizme a podobných veciach.. dokáže vycítiť prítomnosť ducha, pozná ten pocit ked je niečo s v podstate inou energiou v jeho okolí ... neviem presne ako to opísať kedže sa tomu nevenujem bohvie ako. Su proste dni kedy mozem povedat že ano tamto je to a tamto je zas to .. ale to skor z pozorovacích schopností aj ked určite percento z toho je aj jeho vnutorna energia.. ale to už motám jedno cez druhe :D
takže na tvoju otázku či to možem lepšie opísat možem odpovedat jediné.. neviem to lepšie opísať.. možno v tú chvýľu keď bol pri nas by som ti presne vedela popísat čo cítitm ect. ect. ale teras ... neviem.
TriXie-NikiTa
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 29 led 2012, 00:04

Věř mi, nehledal bych něco tam, kde nic není :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Magie