Vidia deti duchov?

Máte nejaké zážitky?

Re: Vidia deti duchov?

Příspěvekod Akyana » 09 pro 2008, 12:11

Ahoj Bucci,

pomáhat a sdílet zkušenosti můžeš jako uživatel často i lépe, než moderátor,
protože někteří lidé se cítí vzdáleni lidem v pozici autority.

Několik Tvých příspěvků ukazovalo jistou nezralost a to si bohužel moderátor nemůže dovolit.

Protože já osobně Tě mám ráda a myslím si, že Tě opravdu zajímá téma tohoto fora
a že opravdu chceš pomáhat lidem tady, doufám, že zůstaneš s námi.

Akyana
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod BuCCi » 09 pro 2008, 15:35

Akyana píše:Ahoj Bucci,

pomáhat a sdílet zkušenosti můžeš jako uživatel často i lépe, než moderátor,
protože někteří lidé se cítí vzdáleni lidem v pozici autority.

Několik Tvých příspěvků ukazovalo jistou nezralost a to si bohužel moderátor nemůže dovolit.

Protože já osobně Tě mám ráda a myslím si, že Tě opravdu zajímá téma tohoto fora
a že opravdu chceš pomáhat lidem tady, doufám, že zůstaneš s námi.

Akyana

diky moc Aky ;o)...tvoja sprava ma potesila....
tym "jistou nezralost" si myslim ze niesom vystudovany "krotitel duchov" ani "vestec"...ale mam prestudovanych velmi vela dokumentov ohladom paranormality...
k moderovaniu sa nechcem vracat...
normalne by som stade isiel prec...z komplet fora....nechcem byt tam kde niesom vitany,kde ma ludia nemaju radi...
na druhej strane mi je blbo ze by som mal opustat toto skvele forum.....niesom ten typ cloveka co sa niekomu vtiera(slusne povedane)
[url]Obrázek[/url]
BuCCi
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 09 pro 2008, 15:53

na druhej strane mi je blbo ze by som mal opustat toto skvele forum

!friends!

Nikde na světě
Nezpívají cikády
Jenom pro sebe
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod martink » 09 pro 2008, 18:50

Ahoj BuCCi, nikdo tě nevyhazuje a nikdo tě vyhazovat nebude to se neboj.
Jak řekla Aky, jsi pro naše fórum přínos, ale jak jsem už někde řekl i špatně zvolené slovo může velice ublížit.
Nevidím důvod proč ti zase nevrátit hodnost moderátora, ale chce to více komunikativnosti s uživateli, tím nemyslím že nekomunikuješ ale chtělo by to více vstřícnosti a pochopení, vím že to nemyslíš zle ale jak jsem řekl lépe volit slova.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod wikee » 09 pro 2008, 20:33

Ahoj.... viem že to chceš odo mna najmenej počuť,ale ..škoda že už teda nie si moderator a to myslim uprimne..chyby robi každy človek

a s tymi deťmi... ja mam teraz troch malych bratrancov a jendu malu sesternicu... no zatial som od nich nic taketo nepočula, no ja tiež verim , že taketo niečo existuje..ja si pamatam, že ked som bola menšia, mala som asi 3-4 roky som sa strašne bala tmy,ale nie ako ostatne deti.. presne si pamatam, že som tam niekoho citila..no len v jednej izbe... inde nie.. len v maminej..akoby ma niekot pozoroval alebo niečo take...

asi to bude čudne znieť ale v tej izbe dodnes nedokažem byť v tme
nedokažem.... alebo tiež na chodbe.. tam tiež akoby niekto stal v rohu a pozeral by sa na mna..no pozriem sa tam,ale nikoho nevidim..
a bežim do izby len ench už nie som tam...
asi mi to ostalo odmalička...
alebo stale tam citim niečo nadprirodzene?
wikee
Školák
Školák

Příspěvekod black master » 09 pro 2008, 20:46

No moj mali synovec ma 2 roky zrazu zacal vikrikovat ze chod prec a ked sme tam prisli rozpraval sa s rohom steny a potom sa k nemu rozbehol mohol vidiet ducha???
<a href="http://fsonline.unas.cz/" target="_blank" title="Simpsonovi CZ a Futurama CZ ke shlédnutí online">Simpsonovi a Futurama ke shlédnutí online</a>
black master
Učeň
Učeň

Příspěvekod martink » 09 pro 2008, 20:49

Ano mohl, určitě ano, ale on to bere jako zcela přirozenou věc.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod BuCCi » 09 pro 2008, 22:03

dobre fajn :) ...na fore chcem ostat...hodnost mi nevadi...
WIKEE DIKY...od teba som to necakal ze take napises :))) ..
aj AKY diky a aj MARTINK diky...
ostanem na fore s hodnostou VIP UČEŇ :o)..

a dost uz OT...

presne ako povedal MARTIN......deti sa toho neboja......deti maju tu schopnost ked uvidia cloveka,tak vedia aky je...aky je po dusevnej stranke,...ci je dobry,alebo zly...proste deti to vedia vycitit....
[url]Obrázek[/url]
BuCCi
Školák
Školák

Příspěvekod pazo » 10 pro 2008, 00:16

Jejda,vubec jsem to jako urazku nebrala....bylo to docela vtipne a k veci..To je na tech detech prave to zajimave,ze oni to berou jako prirozenost,a maly se vubec nebal,on to jen konstatoval.Me jen desilo,ze momenty,ktere on proplakal,jsem nedokazala ja resit,buh vi,co se mu delo.Nedokazal mi to popsat.Ale pokud videl jen osobu,tak na ni ukazal a rekl mi o ni.Jen tak,hele mami pejsek,nebo hele mami mrtvy pan... :krec: vas by to nedesilo?
Zato pak jak byl starsi,by do sklepa nevlez,nechce ani spat sam v mistnosti.Jeste dneska,pokud ma byt v pokoji v noci sam,a to je mu trinact,si bere do postele aspon psy.A necha si pootevrene dvere.Beru to,nevysmivam se,podle me porad v povedomi toto pracuje,jen ho okoli donutilo o tom uvazovat jinak.
A Martink primlouvam se - vrat Buccimu funkci.Topic je zajimavy,me udelal radost.
pazo
Školák
Školák

Příspěvekod BuCCi » 10 pro 2008, 00:29

pazo píše:Jejda,vubec jsem to jako urazku nebrala....bylo to docela vtipne a k veci..To je na tech detech prave to zajimave,ze oni to berou jako prirozenost,a maly se vubec nebal,on to jen konstatoval.Me jen desilo,ze momenty,ktere on proplakal,jsem nedokazala ja resit,buh vi,co se mu delo.Nedokazal mi to popsat.Ale pokud videl jen osobu,tak na ni ukazal a rekl mi o ni.Jen tak,hele mami pejsek,nebo hele mami mrtvy pan... :krec: vas by to nedesilo?
Zato pak jak byl starsi,by do sklepa nevlez,nechce ani spat sam v mistnosti.Jeste dneska,pokud ma byt v pokoji v noci sam,a to je mu trinact,si bere do postele aspon psy.A necha si pootevrene dvere.Beru to,nevysmivam se,podle me porad v povedomi toto pracuje,jen ho okoli donutilo o tom uvazovat jinak.
A Martink primlouvam se - vrat Buccimu funkci.Topic je zajimavy,me udelal radost.

DAKUJEM MOC Pazo :))) ...ale neprosim si hodnost...budem tu nadalej ale uz ako normalne ucen....ale aj tak moc dakujem ;o))
a k veci ;)

ja som v detstve ak si dobre pamatam,mal nejake preludy v tme.....bal som sa zaspat.....videl som vo dverach stat zenu.....
ale doteraz si hovorim,snad to bolo len predstavivostou.....neberiem to tak ze som videl mrtvych,...ale ano videl som ludi vo dverach...v detskej..mal som asi 6 ...pamatam si presne tu situaciu....a v ten vecer som bol hrozne vystraseny lebo nad postelou som mal sacok s legom....a v noci to na mna spadlo...samo od seba.....a rozmyslal som,keby sacok padal...tak šušti...ale toto jednoducho spadlo,akoby to niekto zhodil......
[url]Obrázek[/url]
BuCCi
Školák
Školák

Příspěvekod pazo » 10 pro 2008, 00:37

Lidi,ja jsem zapomela dodat,ze v tom byte umreli dva lidi.Mladsi spachal sebevrazdu,je to uz hodne let.Nasli ho pry nekde v predsini nebo u zachodu,tam ho asi maly videl.A starsi umrel v posteli,asi vekem,byl hodne nemocny.byt jsme zdedili po jedne zname,odstehovala se asi v sedmdesati k dceri.Byt jsme cistili,nechala jsem si zmerit i negativni zony,zhruba vim,kde v byte jsou.Nejsou nijak velke,a rozhodne ne v tech mistech,leta jsem mela i rusicku negativnich zon.Ale ta videni mel i jinde,v nemocnici nekolikrat.
A nez nekdo zacne,ze duse sebevraha zustava na miste nenaplnena a pod.,tak musim rict,ze odchod toho cloveka byl na jeho prani,rozloucil se,tudiz ja mam pocit ze na svete nic nezanechal a nic ho tu nedrzi.Spis to vypadalo,ze se na nas nekdo prisel podivat jen ze zvedavosti a zrovna ten maly ho byl schopny uvidet.
pazo
Školák
Školák

Příspěvekod pazo » 10 pro 2008, 00:42

Vidis Bucci v sesti uz o tom uvazujes,kdyby ti byli 3 tak te nenapadne,ze sacek susti a reknes treba -ahoj babi.To jsou ty situace,kdy se zapne logika,kterou mali prcci nemaji.
pazo
Školák
Školák

Příspěvekod wikee » 10 pro 2008, 16:57

Ahojte :)

Tak teda Bucci ani nedakuj, ako som to pisala vravela som uprimne a podla mna tiež nikam nechod ved mame ta radi :) aj ked to so mnou bolo asi ..ehm nie naj vtedy no skratka vieš ked mi šibalo kusok, ja si myslim že si dobry človek a rad pomahaš ostatnym... držim ti palce, skratka aby si tuna ostal ved aj mne si moc pomohol a nie som jedina :)

Ahoj Pazo.... vaš pribeh je naozaj zaujimavy , tato tema ma naozaj moc zaujima a vy ste mi vela o tom prezradili.Ako som pisala (len asi to nebolo zaujimave kedze na to nikto nereagoval :.-)) aj ja ked som bola mala som citila niečo v jednej izbe, a dodnes nie som tam rada.. možno su to len zle spomienky,alebo stale to môžem tam citiť? na chodbe tiež.. ale teda už to nejdem rozoberať, radšej počuvam, ostatni maju lepšie a doležitejšie pribehy.. :)
wikee
Školák
Školák

Příspěvekod pazo » 10 pro 2008, 23:31

Ahoj Wikee,ja myslim,ze taky nejakou zkusenost mas,mozna proto te to tema pritahuje.Nekde jsem cetla,ze jsme tak naprogramovani vsichni,vsechny deti proste VIDI,jen si neuvedomuji strach,protoze to je prece prirozene,postupem casu a vnimanim,dite ma zapomenout,a taky vetsina zapomene,jen male vyjimky si pamatuji.Nepocituji pritom strach,protoze ho neznaji.Vetsina deti tyto schopnosti ztraceji moc brzo,nez se nauci mluvit.A spousta deti ma urcite skepticke rodice,kteri na to nereaguji,proto se o tom tak malo mluvi.Ale ja osobne si myslim,ze ti co si pamatuji v podvedomi dele nez ostatni,ti jsou timto tematem vic pritahovani.Kdo z nas si neco pamatuje pred patym rokem?Vetsina lidi si prvni vzpominky datuje az nekdy do 1.tridy na zakladce.
pazo
Školák
Školák

Příspěvekod BuCCi » 11 pro 2008, 00:03

ja si pamatam z detstva situacie...ale len kratke...a take tie veci,ked mama vysvetlovala ze co je co....mal som asi tak okolo 3 rokov...take zablesky spomienok....presne pamatam,ako som sa dival ocami na danu situaciu...:)...je to pekne
[url]Obrázek[/url]
BuCCi
Školák
Školák

Příspěvekod Darddy » 11 pro 2008, 07:36

Tiež som mal strach v detstve, keď som zaspával v svojej izbe, cítil som, že niečo sa pohybu popri stenách a popri oknách, záclony sa hýbali, no nič som nevidel, detstvo skôr ako 5 rokov si nepamätám. Mama ma raz strašila, že ak budem zlý, že príde po mňa kominár. Ja som si to predstavil ako čierneho ujčeka dole nohami, ktorý sa na mňa cez okno pozerá, vtedy som si to len predstavil, ale čo ak som také postavy videl aj predtým. Netuším, a nejdem nad tým premýšľať čo bolo. Žijeme ďalšiu časť života.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Darddy
V.I.P
V.I.P

PředchozíDalší

Zpět na Duchové a poltergeist