Vidia deti duchov?

Máte nejaké zážitky?

Re: Vidia deti duchov?

Příspěvekod Angelguard » 13 srp 2009, 11:16

Tak odkedy navštevujem toto fórum a zaujímam sa o toto, tak mám väčšie pocity prítomnosti duchov alebo nejakej energie poprípade nejakej bytosti z nižšej sféry... Jednoducho v mysli nad ňou vyhrám a potom ide radšej inde... Veľakrát sa mi zdalo že som videl ducha, a určite sa mi to len ,,nezdalo'' Bol som napríklad v kúpelni, som vtedy akurát prišiel zo školy a bol som sám doma, som si oplachoval tvár a zrazu úplne som cítil a videl že niečo prebehlo okolo dverí... alebo keď som bol sám doma tak som mihol okom a zdalo sa mi ako keby tam bolo niečo čierne a proste... Vnímam to viacmenej ako prirodzené, a nemám z toho strach, keby duchov vidím aj v noci, predstavím si že som v druhom svete kde je to úplne normálne... Kde neni bolesť a strach, tak prečo sa ich mám báť ? Pokiaľ by som mal taký dar ich vidieť, tak toho sa už človek nezbaví, tak radšej to chápať =) Každopádne, bolo by fajn mať ducha za kamaráta ktorý by vám dával istotu a pomáhal vám =) Úprimne niekedy duchovia sú lepší priatelia než ľudia sami.... Ako som sa tu veľakrát dočítal =)
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod grebena » 01 led 2010, 19:24

Pod tohle téma se můžu podepsat, když bylo asi 5 let viděl jsem v noci stát ve dveřích postavu celou bílou (možná ženy)...když jsem to ráno vyprávěl rodičum nijak zvlášt se tím nezaobírali...ale já věděl své...vím, že jsem se bál a někdy dodnes musím spát s rozsvícenou lampičkou...a je mi jasný, když tady tak čtu ty příspěvky, že prostor kolem nás je plný záhad a asi i více dimenzionální ...a pokud několik lidí nezávisle na sobě popisuje podobné zážitky, tak mysllím, že to už o něčem svědčí a mě osobně to uklidnuje, že nejsem sám koho podobné věci trápí...děti jsou prostě jiní tvorové než my - dospělí....
grebena
Školák
Školák

Příspěvekod ghosthunter » 27 úno 2010, 12:28

Ja osobne sa nepamatam ze by som ako male dieta videl duchov . ale nic nieje nepozne.Poslednou dobou aj ja Stale viac verim ze male deti vida duchov. Mam malu sesternicu a z niciho nic sa zadiva na nejake niesto v miestnosti a zacne sa smiat. Take veci ma chytili typu cudne veci pocut a hlavne zazit ked som mal zhruba 11-12 rokov. Stalo sa mi ze sa nam splachol zachod sam od seba, pocul som taky zvuk akoby po mne hodil kamen ...... a tak. ale predtym som take skusenosti nemal
ghosthunter
Školák
Školák

Předchozí

Zpět na Duchové a poltergeist