od Angelguard » 13 srp 2009, 11:16
Tak odkedy navštevujem toto fórum a zaujímam sa o toto, tak mám väčšie pocity prítomnosti duchov alebo nejakej energie poprípade nejakej bytosti z nižšej sféry... Jednoducho v mysli nad ňou vyhrám a potom ide radšej inde... Veľakrát sa mi zdalo že som videl ducha, a určite sa mi to len ,,nezdalo'' Bol som napríklad v kúpelni, som vtedy akurát prišiel zo školy a bol som sám doma, som si oplachoval tvár a zrazu úplne som cítil a videl že niečo prebehlo okolo dverí... alebo keď som bol sám doma tak som mihol okom a zdalo sa mi ako keby tam bolo niečo čierne a proste... Vnímam to viacmenej ako prirodzené, a nemám z toho strach, keby duchov vidím aj v noci, predstavím si že som v druhom svete kde je to úplne normálne... Kde neni bolesť a strach, tak prečo sa ich mám báť ? Pokiaľ by som mal taký dar ich vidieť, tak toho sa už človek nezbaví, tak radšej to chápať =) Každopádne, bolo by fajn mať ducha za kamaráta ktorý by vám dával istotu a pomáhal vám =) Úprimne niekedy duchovia sú lepší priatelia než ľudia sami.... Ako som sa tu veľakrát dočítal =)