BuCCi píše:a my strasime deti s tym ze ked nebudu slusne,pride bubak...a oni tych bubakov vlastne poznaju osobne......fuu
pazo,pekna historka....

A toto je poslední, BuCCi jsi přeci moderátor – tato hodnost znamená že budeš lidem pomáhat, že jim budeš radit, ne že je budeš odrazovat. Z toho jsem se rozhodnul ti vzít hodnost moderátora, víš ono není dobré aby si lidé zde ztěžovali na moderátora, že jim nedokáže pomoci a neustále má nějaké dvousmyslné připomínky.
Tyto stránky jsou od toho, aby zde všichni mohli ukázat svou duší a psát o svých pocitech a různých životních zkušenostech, já zde budu razit politiku že se zde lidé musí cítit příjemně a né aby se bály zde něco napsat.
Zde si může každý napsat cokoli o své duši i ty neintimnější situace, a jakékoli náznaky výsměchu,arogance a podobných věci budu tvrdě trestat.
pazo píše:Muj syn,toto vnimal do svych peti let.Nejsilnejsi to bylo v obdobi 2let,kdy uz umel dost dobre mluvit,mam to i natocene na videu,jak ukazuje do tmy v predsini,a ukazuje na pana,ktereho ale videl jen on.V nemocnici videl mrtve lidi,ve veku kdy se mi snazil vysvetlit,ze mrtva andulka v kleci je jen pokazena,a chtel ji po me opravit,a uplne zretelne rika -mrtvy pan prisel,se mnou to docela mavalo.No a vygradovalo to do silenych noci,kdy se dozadoval,to uz mel pres ctyri roky,abych si sla promluvit s temi lidmi u stropu aby se prestali bavit,ze on nemuze spat.To uz mi ho bylo lito,zasla jsem se poradit,a po urcitou dobu jsem zapalovala v okne svicku,a nad postylkou mel poveseny muj krizek.Prestalo to .Docela jsem se i bala,protoze nekdy v noci i plakal a neumel mi to jeste vysvetlit.Bylo mi receno,ze tyto schopnosti po patem roce vymizi samy,protoze to uz deti chodi vetsinou do skolky, pak do skoly,pokud o tom chteji mluvit,tak jim nikdo neveri,vtloukaji se jim do hlavy docela jine veci a pokud se schopnosti nerozsiruji tak zakrni.
Dodnes ,je mu trinact se zajima o paranormalni veci,hlta veskerou literaturu,casopisy....
Zajimave je,ze mam jeste jednoho syna,starsiho,ten ma uplne jine zajmy,v noci spal jak dudek,Je asi po manzelovi skeptik a na tyhle veci neveri.Mladsi je po mne.
Ano toto je dokázané, s tím plně souhlasím.
Ono se dá plno věcí díky dětem zjistit, když víte jak komunikovat z dítětem tak se můžete pomocí nich dorozumívat z astrálním světem.