Vidia deti duchov?

Máte nejaké zážitky?

Vidia deti duchov?

Příspěvekod BuCCi » 23 říj 2008, 11:20

Nedalo mi to nenapisat tu...
Prezeral som si diskusne fora na nete a zaujal ma clanok ci "vidia deti duchov"...
Ze deti do 3 rokov tieto anomalie vidia...
Pri teme komentar...
Marinka napisala : :)
No já jsem sama jednoho ducha viděla, a myslím, že děti jsou na tyhle věci vnímavější, tak je vidí víc, než dospělí :) Někdo to samozřejmě může svést na fantazii apod. ale když tříletý chlapeček ukáže prstem do rohu místnosti a zeptá se, kdo je ten vousatý pán, tak z toho člověku běhá mráz po zádech..
Já jsem jednou měla zajímavý zážitek.. Jela jsem ze školy autobusem a na sedadle za mnou seděl malý chlapeček - tak 4 roky s maminkou. Projížděli jsme takovou menší vesničkou a najednou ten chlapeček začal volat na celý autobus - jéé, maminko, v takovém domečku jsem bydlel! A pak jsem byl starý a umřel jsem. Bylo to tak upřímné, že mně v té chvíli fakt nenapadlo nic jiného, než že tam žil v minulém životě. Mamka se styděla, že tak huláká na celý autobus takové věci a hned mu začala říkat,ať si nevymýšlí, že v takovém domečku nikdy nebydlel. Bylo mi to teda dost líto..

- Co vy na to? ...zaujimave vsak?
[url]Obrázek[/url]
BuCCi
Školák
Školák

Re: Vidia deti duchov?

Příspěvekod aisha2110 » 24 říj 2008, 09:21

áno vidia deti duchov sú vnímavejšie a ani sa ich neboja pretože si neuvedomujú že sú mŕtvy. dospeli si niekedy myslia že majú imaginárneho kamaráta s ktorým sa deti rozprávajú. A čo ak to čo deti vidia je duch s ktorým sa rozprávajú a hrajú? deti vidia aj preto dosť často duchov lebo sú nevinné a ich dušička je nepoškvrnená. Je mi ľúto keď dospelí nechápu o čom deti rozprávajú síce je možné že presne to isté videli aj oni keď boli malí. No utlačili to do zabudnutia. A v tom je celý problém. rodičia bi mali v tomto sa snažiť porozumieť deťom a nepovažovať to len za výplod detskej fantázie. Pretože čo ak ich dieťa naozaj vidí ducha? No tá mamička asi nevie že vo výnimočných prípadoch sa môže stať že dieťa si pamätá dosť veľa zo svojho predchádzajúceho života. Niekedy je to aj na niečo dobré. napr. ak bol niekto v predchádzajúcom živote vedec a nachádzal sa pred revolučným objavom môže ho dokončiť v nasledujúcom živote. !no1
aisha2110
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 24 říj 2008, 16:20

Ahoj, ano je to pravda, děti vidí tyto energie do svých cca tří roku.
Je to tím že jejich mozek a jejich vnímaní ještě nedosáhlo takové úrovně aby byly ovlivňované tímto světem.
Jejich intelekt se ještě z časti nachází v perinatální matrici I. Jsou ještě napůl spojené z archetypálním světem, časem se jim zvyšuje intelekt a tato část života je odsunuta do hlubokého nevědomí.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod Darddy » 05 pro 2008, 17:29

Áno, mali by vnímať, ale nie len v téme, keď uvidia dačo ako ducha, ale aj normálne by ich mali pochopiť.
Ja si nepamätám do 5 rokov ani zmienku o mojom živote a premýšľam vôbec nad tým či som žil.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Darddy
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod BuCCi » 05 pro 2008, 23:01

Darddy píše:Áno, mali by vnímať, ale nie len v téme, keď uvidia dačo ako ducha, ale aj normálne by ich mali pochopiť.
Ja si nepamätám do 5 rokov ani zmienku o mojom živote a premýšľam vôbec nad tým či som žil.

ked mas doma fotky ked si bol maly...urcite si zil !smejesa!
[url]Obrázek[/url]
BuCCi
Školák
Školák

Příspěvekod Darddy » 06 pro 2008, 12:24

Ale budem ťa musieť sklamať, ja nemám žiadne fotky skôr ako z 5 rokov. Nikto ma nefotil, neviem. A nerob si z toho srandu.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Darddy
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod BuCCi » 06 pro 2008, 13:59

Darddy píše:Ale budem ťa musieť sklamať, ja nemám žiadne fotky skôr ako z 5 rokov. Nikto ma nefotil, neviem. A nerob si z toho srandu.

smiesne to bolo...ale srandu si uz nerobim....je to cudne...pytal si sa preco nemas?...ups....som ticho je to osobna vec...nerozoberajme mimo temu
[url]Obrázek[/url]
BuCCi
Školák
Školák

Příspěvekod wikee » 06 pro 2008, 19:14

No tak ja si tež nič skoro nepamatam z detstva,ale to je asi tym, že nič take extra sa mi nestalo a kusok sa cudujem,lebo som vraj mala vzdy dobru memoriu a stale mam..sice mna fotili.ale nechajme to...

ja som duchov nevidela ked som bola mala, aspon si to nepamamtam..
ale este nie som dospela a som na to dost citliva..tiež si myslim, že deti to možu lepšie a viac vnimať ako ti dospeli... sice aj ti citlivejsi dospelaci možu podla mna..ale deti určite lepšie..aspon podla mna...

Mna by zaujimalo ako je to može? akože chapem, že deti su citlivejšie..ale asi je to zahada.... mna taketo veci strašne zaujimaju....Mohli by ste mi o tom niečo povedať?
wikee
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 06 pro 2008, 22:03

Asi takto, děti to vnímají asi tak do tří let svého věku. Je to pro to že ještě nejsou ovlivněny ničím ( v uvozovkách ) co nabízí náš svět, jednoduše řečeno , děti si přinášejí spoustu vzpomínek z perinatálního života a tam jak je známo je plno archetypálních bytosti a spoustu zážitku které berou jako normální, když se narodí a přijdou do našeho světa tak je to pro ně něco úplně nového a nepochopitelného, časem tuto schopnost ztrácejí protože jsou ovlivňovány našim světem.

Jednoduše řečeno, braly tyto sféry jako normální a zcela porozené. ( v perinatálním období života )
Je to úplně stejné kdybys se dostala ve tvém věku do matčina lůna, také by jsi prožívala věci které by byly pro tebe zcela nepochopitelné.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod BuCCi » 06 pro 2008, 23:15

mam prihodu od nemenovanej osoby....
ako deti sa hravali v deckej izbe...mohli mat tak 3-5 rokov......
zrazu chlapec.-3 rocny prisiel do obyvacky a hovori rodicom...mami na stole v izbe sedi biela socha...
toto ked zapoti 3.rocne decko,tak si urcite nevymysla....

hovori ze sa to na nich divalo ked sa hrali....zena..."biela socha".....

brrr normalne mraz po mne presiel
[url]Obrázek[/url]
BuCCi
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 07 pro 2008, 10:45

Já si takové příhody také pamatuji, stávalo se mi to docela často, zejména v jednom místě a to u staré skříně jsem vídával postavu která byla jenom od pasu nahoru, ale v té době mi to přišlo zcela normální, nedokázal jsem rozlišovat přirozené a nadpřirozené věci.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod wikee » 07 pro 2008, 20:48

Mne sa ešte nič take nestalo..alebo možno hej,len ako tu pišete, deti nemožu rozoznať prirodzene a nadprirodzene veci...

Je to zaujimave..a desive... ale dobre že teraz to už viem

teda odteraz budem vedieť, že ak dieťa vidi niečo čo ja nie nemusi byť šibnute....
wikee
Školák
Školák

Příspěvekod pazo » 08 pro 2008, 01:24

Muj syn,toto vnimal do svych peti let.Nejsilnejsi to bylo v obdobi 2let,kdy uz umel dost dobre mluvit,mam to i natocene na videu,jak ukazuje do tmy v predsini,a ukazuje na pana,ktereho ale videl jen on.V nemocnici videl mrtve lidi,ve veku kdy se mi snazil vysvetlit,ze mrtva andulka v kleci je jen pokazena,a chtel ji po me opravit,a uplne zretelne rika -mrtvy pan prisel,se mnou to docela mavalo.No a vygradovalo to do silenych noci,kdy se dozadoval,to uz mel pres ctyri roky,abych si sla promluvit s temi lidmi u stropu aby se prestali bavit,ze on nemuze spat.To uz mi ho bylo lito,zasla jsem se poradit,a po urcitou dobu jsem zapalovala v okne svicku,a nad postylkou mel poveseny muj krizek.Prestalo to .Docela jsem se i bala,protoze nekdy v noci i plakal a neumel mi to jeste vysvetlit.Bylo mi receno,ze tyto schopnosti po patem roce vymizi samy,protoze to uz deti chodi vetsinou do skolky, pak do skoly,pokud o tom chteji mluvit,tak jim nikdo neveri,vtloukaji se jim do hlavy docela jine veci a pokud se schopnosti nerozsiruji tak zakrni.
Dodnes ,je mu trinact se zajima o paranormalni veci,hlta veskerou literaturu,casopisy....
Zajimave je,ze mam jeste jednoho syna,starsiho,ten ma uplne jine zajmy,v noci spal jak dudek,Je asi po manzelovi skeptik a na tyhle veci neveri.Mladsi je po mne.
pazo
Školák
Školák

Příspěvekod BuCCi » 08 pro 2008, 10:33

a my strasime deti s tym ze ked nebudu slusne,pride bubak...a oni tych bubakov vlastne poznaju osobne......fuu
pazo,pekna historka.... 'ss13'
[url]Obrázek[/url]
BuCCi
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 08 pro 2008, 20:23

BuCCi píše:a my strasime deti s tym ze ked nebudu slusne,pride bubak...a oni tych bubakov vlastne poznaju osobne......fuu
pazo,pekna historka.... 'ss13'

A toto je poslední, BuCCi jsi přeci moderátor – tato hodnost znamená že budeš lidem pomáhat, že jim budeš radit, ne že je budeš odrazovat. Z toho jsem se rozhodnul ti vzít hodnost moderátora, víš ono není dobré aby si lidé zde ztěžovali na moderátora, že jim nedokáže pomoci a neustále má nějaké dvousmyslné připomínky.
Tyto stránky jsou od toho, aby zde všichni mohli ukázat svou duší a psát o svých pocitech a různých životních zkušenostech, já zde budu razit politiku že se zde lidé musí cítit příjemně a né aby se bály zde něco napsat.
Zde si může každý napsat cokoli o své duši i ty neintimnější situace, a jakékoli náznaky výsměchu,arogance a podobných věci budu tvrdě trestat.

pazo píše:Muj syn,toto vnimal do svych peti let.Nejsilnejsi to bylo v obdobi 2let,kdy uz umel dost dobre mluvit,mam to i natocene na videu,jak ukazuje do tmy v predsini,a ukazuje na pana,ktereho ale videl jen on.V nemocnici videl mrtve lidi,ve veku kdy se mi snazil vysvetlit,ze mrtva andulka v kleci je jen pokazena,a chtel ji po me opravit,a uplne zretelne rika -mrtvy pan prisel,se mnou to docela mavalo.No a vygradovalo to do silenych noci,kdy se dozadoval,to uz mel pres ctyri roky,abych si sla promluvit s temi lidmi u stropu aby se prestali bavit,ze on nemuze spat.To uz mi ho bylo lito,zasla jsem se poradit,a po urcitou dobu jsem zapalovala v okne svicku,a nad postylkou mel poveseny muj krizek.Prestalo to .Docela jsem se i bala,protoze nekdy v noci i plakal a neumel mi to jeste vysvetlit.Bylo mi receno,ze tyto schopnosti po patem roce vymizi samy,protoze to uz deti chodi vetsinou do skolky, pak do skoly,pokud o tom chteji mluvit,tak jim nikdo neveri,vtloukaji se jim do hlavy docela jine veci a pokud se schopnosti nerozsiruji tak zakrni.
Dodnes ,je mu trinact se zajima o paranormalni veci,hlta veskerou literaturu,casopisy....
Zajimave je,ze mam jeste jednoho syna,starsiho,ten ma uplne jine zajmy,v noci spal jak dudek,Je asi po manzelovi skeptik a na tyhle veci neveri.Mladsi je po mne.

Ano toto je dokázané, s tím plně souhlasím.
Ono se dá plno věcí díky dětem zjistit, když víte jak komunikovat z dítětem tak se můžete pomocí nich dorozumívat z astrálním světem.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod BuCCi » 08 pro 2008, 23:19

nebolo to myslene dvojzmyselne.....ide o to ze URCITE verim ze to je tak...tento TOPIC som zalozil ja a verim v to...
druha vec je ta,ze ta prihoda ktoru som napisal.....ze nemenovany znamy,tak to nechcem menovat lebo vela znamych ludi,kamaratov navstevuje tuto stranku a v tom pribehu hrala dolezitu rolu osoba,ktora mi je velmi blizka...

ja sa z nikoho nevysmievam........ta prihoda sa mi pacila.........tym "vtipnym"dotazom som chcel povedat,ze to,ze deti strasime tym,ze pride bubak,siaha az do daaavnej minulosti...za jakych okolnosti k tomu prisli.....nepozastavili ste sa nad tym?...ja som prisiel na to,ze deti by sa cudzieho nebali,keby to nevideli.
A.COMT - Všetko poznanie vychadza zo skusenosti.....psychologicky dokazane....keby sme sa nepopalili,nevedeli by sme ze ohen pali.......
Deti maju podla mna schopnost vidiet neboztikov......su nevinne a nie su nebezpecne.......to iste ako macky,atd........je to akasi hra s prirodou....je to zvlastne..

.........nechcem aby ste pisali o mne nieco take ze neverim,alebo ze si robim srandu z ludi co sa zdoveruju...TO NIEJE PRAVDA !
Ak trpite stavom,ze sa vam za to kazdy smeje,ja za to nemozem.........za to ze tam som dal smajla,,,,
keby nebola,nechcem byt moderator...ale ja CHCEM!...CHCEM POMAHAT A ZDIELAT S VAMI NAZORY A SKUSENOSTI !

PS : UZ NIESOM MODERATOR,TO MI JE LUTO......................................MYSLITE SI CO CHCETE JE MI TO FUK
...a este ze..nik sa na moderatora nestazoval...len milovnik konov ....pazo sa nestihol vyjadrit...nebudem sa vtierat...moderator uz nechcem byt
[url]Obrázek[/url]
BuCCi
Školák
Školák

Další

Zpět na Duchové a poltergeist