Dobrý den...mojí přítelkyni se začala zjevovat humanoidní postava, popisem: černý plášť s kapí, dlouhé černé vlasy, černé oči a bílí obličej...zde na obrázku něco podobného, nebo spíš je to ono:
http://www.google.cz/imgres?q=boogeyman ... 29,r:8,s:0
Začalo se jí to zjevovat přibližně před rokem, kdy začala chodit do práce, poté se tam seznámila s klukem, se kterým až do nedávna chodila...za tu dobu se jí stala taková příhoda, že 29 dne, co jemu bylo 29 se ve stavu nevědomí pořezala 29x na ruce...s tím dotyčným člověkem se rozešla a jelikož mě to docela trápí, chci ji nějakým způsobem pomoci...vidí ji docela často a když ne, tak ji alespoň cítí, že je v její přítomnosti...říkala mi, že ji volá k sobě, že právě jednou podlehla a měla ty řezné rány...sama neví proč se jí to stalo, za jakým účelem, proč tuto dotyčnou humanoidní postavu vidí a hlavně co s tím má dělat...takovou to pronásledovatlku má i její nejlepší kamarádka... chtěl bych poprosit o radu, jak jí mám v tomto ohledu pomoci, nebo na koho se obrátit, kdo by mohl poradit jak se v této situaci zachovat a co proti tomu dělat nebo jak se tohoto zbavit...mám o ni docela strach, sama mi řekla, že jen čeká, kdy se zase něco stane...včera ji dokonce zavolala...seděli jsme u mě v práci a ona se najednou zvedla a odešla, pak jsme za ní šli, byla na druhé straně parkoviště a koukala do tmy, že jí viděla a že jí volala...pokud má někdo něco podobného nebo něco takového zažil, tak prosím napište...hlavně čím to může být způsobeno...uvítám jakoukoli radu...děkuji mnohokrát