Vina - Nevina

Veškeré důležité oznámení o dění na fóru

Vina - Nevina

Příspěvekod pentagramové oko » 19 kvě 2011, 18:58

Vážení, tak jak chcete, tady máte odkaz na to, že se dá nahackrovat do IP adresy!!!! http://mfs-hq.ic.cz/article/xsvr.html
Krásné čtení!
P.O.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Re: Vina - Nevina

Příspěvekod KillerLP » 19 kvě 2011, 20:22

Už to chápu, všechno. P.O na mě působila hezkým dojmem, chytře a mile. A lidé ji i tak brali, nevím, proč to udělala..
Naposledy upravil KillerLP dne 20 kvě 2011, 07:51, celkově upraveno 1
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod martink » 19 kvě 2011, 20:35

Ale P.O. to je přeci hloupost tyto programy jsou dětské blbosti a snad tomu nevěříš že by v dnešní době základní ochrana PC tuhle kravinku nenašla? tato blbustka fungovala tak před deseti lety a né teď. A navíc se podívej na které běží doméně stránka na kterou odkazuješ, vždyť tomu kdo vlastní ty stránky je tak deset roků, opravdu je to pro zasmání. A navíc tato kravina běží tak maximálně pod 98 nebo XP. V dnešní době jsou systémy na takové úrovni že už není vůbec lehké se do systému dostat natož ho ovládat blbostma které zde uvádíš, samozřejmě že člověk musí dodržovat základní bezpečnostní politiku.

A nejvíce si mě zklamala, protože nejsi schopná vše uvést na pravou míru, věř mi že systém phpBB není blbej a dokáže tuto věc odhalit, já jsem na to nebral zřetel protože jsem ti věřil a varování systému jsem přehlížel, nemysli si že systém hlídá pouze IP má více prostředku na to aby dokázal identifikovat stejného uživatele, už třeba to jak se pohybuješ myší po monitoru, jak rychle atd atd , prostě vím stoprocentně že jsi to byla ty a dělala jsi to záměrně, nehledej neustále nějaká vymluví, ještě si to stěžuješ, děkuji za pochopení

teď jsem to zkoušel jenom stáhnout a mé bezpečnostní mechanismy mi to nedovolily ani uložit na disk, natož to nainstalovat :)))))
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod Climatic » 19 kvě 2011, 20:45

Tonoucí se stébla chytá :))
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod chmatak » 20 kvě 2011, 12:31

P.O. už toho nech, vždyť je to fraška.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Arpaix » 20 kvě 2011, 18:28

PO. Ja Vas nesoudim,ale mozna pravda je jinde. Jak je mozne ze ve stejny cas na forum pise 5 lidi a ti se chvali navzajem,a vse ze stejne IP?
A pak vypadek proti Sarkyr, Chmatak...? Oni maji jiny nazor nez Vy, ale to neznamena ze oni jsou Vasimi neprateli?
V oblasti okkultismu se vsichni vyvyjime a nikdo nevi vse. Jsme lide a nam bude VZDY podstatna cast zatajena.
My hledame, zkoumame, snazime se poznat PRAVDU, ale my lide nebudeme nikdy vedet vse!
Podstatna cast nam bude odhalena az po nasi smrti,az budeme dokonalejsi, cistejsi a schopni prijmout vice pravdy.
My musime respektovat i jiny nazor. Jsme lide a kazdy jsme jiny!
Ja si vazim vsech lidi na tomto foru a vse ctu a premyslim nad tim, co kdo pise. A zde jsou velmi erudovani lide od kterych se ja mam co ucit.
Preji Vma vsem hezky vecer.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Aroness » 09 srp 2011, 16:48

VINNU/mate vy pretvarite se a hrajete si tu na kamaradi
SIS OMNIBUS MENDACIBUS
Aroness
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 10 srp 2011, 01:38

Toto forum neodporuje nijak zakonu. Zde se diskutuje o okultismu, snech, Dusi, filosofii,a nikdo zde nikho nenapada. Zde vladne pohoda. Ale neni dobre davat vice jmen a udelovat si sam sobe hodnosti, to je podvod.
MartinK, i Sam Tektzby vedou toto forum velmi dobre, zde pise mnoho lidi, kteri maji dotazy i velmi vazne a Sam Tektzby vzdy rad a ochotne odpovi i na hloupe otazky. Dale zde jsou i lde velmi znali v oblasti okkultismu jako pan Koubic, Akyana, Sam Tektzby,ale i dalsi. Toto forum je nejlepsi sveho duhu v CR, a zde se clovek dozvi mnoho cenneho.
Zakazano je napadani druhych, urazky, ci propagace extrémismu,ale toje v zakonu aje to v poradku.
Tez vedeni fora,a jeho majitelma pravo si urcit o cem se zde bude diskutovat. Podvadeni, udelovani si hodnosti, psani pod mnoha jmený neni fair!Zde pisi opravdu lide na urovni. A je lepe psat i jako neznaly a tazat se, nez hrat si na !velkeho maga". Toto forum je o informacich prolidi kteri maji potize z "obyvaleli oneho sveta", zde najde se spousta dobrych rad.
Sam velmi dobre radi a je pravem moderatorem. Myslim ze pan Martin, vybral velmi schopneho cloveka.
PO jednala necestne,a ted se vzteka`? proc? ze nekdo odhalil podvod? PO. prijmete toto jako dospela zena, psat sem muzete pos Vasim nickem, nikdo Vas nevyhnal. To, co ted delate je opravdu trapne, nezlobte se. Ale dospely clovek musi mit v sobe pokoru a uznat i sve chyby!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 10 srp 2011, 13:33

Žaloba=nesmysl a dětské jednání typu "Maminko oni mi udělali tohle". Dospělost člověka se pozná podle toho, že dotyčný dokáže přiznat vinu a nebude se handrkovat "Ne já to nebyl".
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Aroness » 11 srp 2011, 05:37

Je pravda vas ja neznam ale ze srdce ti preji ARPAIX ty hrdinko aby seti stalo neco podobneho,
abys vedela jak se ten clovek citi.A myslim si,zeto to bude velmi brzo...
Jen hlupaci si mohou myslet,ze jeden clovek pise za pet lidi z jedne adresy,
ale to uz je jedno dostal jsem velmi pekne vynadano prave od p.o.,ze svami nechce nic mit
ze jste ji zklamali a ze jste pro ni uzavrena kapitola a ze sve problemy si resi jen a jen sama.
podvod to vy se tu predvadite jak ja prihlizim velice pekne,kolika lidem jste uz doopravdy pomohli??
Me to pobourilo znam ji velmi dlouho na to abych vedel,ze ona by to neudelala.
Ale cert vem co si myslite ja mam aspon klid ze jsem napsal co jsem mel na jazyku a na srdci.
Aroness
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 11 srp 2011, 07:19

Proč by se jí mělo něco stát, Arpaix je čestný člověk a nic takového jí neudělala, jo a p.o. už toho prosím tě nech, ty si opravdu myslíš že tento systém můžeš obejít nějakou proxy?
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod Sam Tektzby » 11 srp 2011, 13:03

Tohle už je fakt trapnost nad trapnosti, P.O. prestaň protože asi nebudu sám, kdo se přes tvojí kyselost nemůže koukat na tohle osočování.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod honzafon » 11 srp 2011, 21:47

Ten XSVR je v databazi antiviru cirka 9 let, tak nvm, jak by to dotycny dokazal :D
Enjoy music. honzafone eas nomine mea at skype.
honzafon
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 11 srp 2011, 23:24

Už to nechte bejt, stejně je to "pasé" :P
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 12 srp 2011, 00:14

Proc PO nemluvi sama? proc posila advokata? Neni to hodne dospeleho cloveka,aby nechal za sebe mluvit jine lidi. Proc sama nenapise jak to bylos tim IP? Neni prilis "muzne" schovavat za jine lidi, jako pod sukne sve matky schovava se dite!!
Muz ci zena stoji za svym, deti se shovavaji.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod skupina EPRV777 » 12 srp 2011, 08:24

Vážení přátelé.
Uvědomme si toto! Jak kdo zaseje tak taky sklidí a ten kdo seje vítr ten nakonec sklidí bouři !
Myslím si že vzájemné osočování plodí jen další nenávist a narůstá jako zhoubný nádor až zachvátí celé tělo.
A proto odpouštějte i svým nepřátelům pokud se oni k vám chovají nedůstojně!
A kdo je bez viny necht´hodí kamenem!
Mějme se rádi a sdělujme si svoje poznatky a zkušenosti z různých oblastí života, a važme si každého člověka a jeho názoru od toho toto fórum je nebo nemám pravdu?

Tak to cítím a tak jsem to musel napsat v této formě.

Quare Veritatem !
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Další

Zpět na Oznámení