Simpson píše:Podla mna ludia veria v boha . Pretoze boh je najjednoduchsie a najprimitivnejsie vysvetlenie toho , ako vznikol svet. Nas svet. A co podla vas ?

zztom_tomas píše:chcel by som vediet na co verili ludia predtym co bol jezis kristus a hned po jeho ukrizovani. A to uz skor verim na mimozemstanov a UFO atd.. Mne sa ten pan boh nepozdava. Keby bol pan boh dobry, keby vlastne bol, tak boli by vojny atd.? No a to video je zaujimave, ale neviem co tym chceli dokazat, ze je tam napr 12 vsetkeho mozneho, alebo ze slnko bolo uprostred kriza atd. Hladaju vsetko mozne co do seba zapada.

barunkabarborka píše:Definice Boha podle nejnovějších poznatků kvantové fyziky a její supergravitační teorie:
Existuje sjednocené pole energií, naprosto vyvážené, samo se sebou stojící ve střídavém vztahu.
Pole čisté inteligence, které samo ze sebe zrozuje všechny síly a veškerou materii universa,
to znamená veškerou hmotu vesmíru a tím tvoří základ veškerého bytí.
jesterM60 píše:Vaš téma které tu rozvijíte je určitě zajímavé.Připojil bych se do něj také,ale to by bylo na opravdu dlouhé diskuze a na to já moc nejsem.
No doporučím vám jedno video,které odpoví na spoustu vašich otázek.Opravdu ho shlédněte celé,dost mne to ohromilo![]()
- Kód: Vybrat vše

Darddy píše:Ja sám mám v tom dosť nejasností, v Bibli sú podľa mňa moc veľké stupidity, hlavne pasáž o Ježišovi, synovi Božom... podľa mňa.
Darddy píše:Zoberme si predsa, že Boh je postava. Muž alebo žena. Alebo dve osoby. Otec a matka.

Zpět na Záhady a nevysvětlitelné jevy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků