Virgule a Osvětim

Máte nejaké zážitky?

Re: Virgule a Osvětim

Příspěvekod aumirek » 14 říj 2009, 14:03

nech ho bejt on není nácek on je hrdej neonacista nakonec i adolf byl jen vlastenec a nechtěl nic než národ.Oni jsou vlasně hrdinové co na tom že jejich největší hrdinskej čin je prohodit oknem v noci zápalnou láhev.Tot muj názor a to i přesto že ty jímž to házej nemusím.A jinak také mám za to že si trošku popletl forum no je i možné že v té osvětimi dělal frajera a ted jako správnej nácek dostal strach tak se obrátil o pomoc oni totiž jsou geroji jen v skupině a pokud maj trpět sami tak je problém
aumirek

Příspěvekod Orleon » 14 říj 2009, 17:55

Vy jste jak natvrdlý fakt, člověk stokrát může říkat, že není nácek ani nacionalista a stejně mu to budete předhazovat, nijak se politicky neangažuju ani v pravicovým a ni v levicovým směru. To je to samé, jako když řeknu, že když teroristi někde vyhoděj hotel do povětří, zemře v něm třeba tisíc lidí, mě to není líto ani mě to nijak citově nezasáhne, tak budu pro změnu islámskej terorista? to snad ne?
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod madcatz007 » 15 říj 2009, 09:14

ne budes idiot =D ale nejhorsi je, ze ty ne ze bys byl zticha, ty to dokonce jeste vic rozvadis tak se potom nediv ze ti vsichni nadavaj do nacku, a ted si jim dal duvod aby ti rikali i terorista jelikoz si toi prakticky o sobe prohlasil :D ja uz sem ti odpovidal i na jiny prispevek v jinem tematu a tam jsem se uz vyjadril jasne co je protebe nevhodne a vhodne :D
Obrázek
madcatz007
Školák
Školák

Příspěvekod Orleon » 15 říj 2009, 21:28

Hele myslím, že tuhle debatu ukončíme ne? Nemíním tady na fóru rozvádět kdo je kdo a co, chodím sem za jiným účelem než se hádat o blbostech, klidně si mě zaškatulkujte jako nácka sympatizujícího s teroristama, je mi to fakt fuk :-))) jinak poznámka k tvému doporučení, co je pro mě vhodné a co ne.....myslím, že zrovna ty, který si dá nick šílená kočka 007, jako avatar bafomet a jako podpis vyvolávání satana nebudeš ten pravý, který by mi měl něco určovat, nebo mě tu dokonce moralizovat, myslím že budeš jeden z těch puberťáků, co si vymýšlí historky na forum, aby tu byl zajímavý, dá si do znaku bafomet, aby si každej myslel, že jsi velikej tvrďák, který uctívá satana, ale přitom v nitru duše budeš zranitelný děcko, který akorát neví kam patří a chtěl by poučovat jiný, ale jak sem říkal, nebudem tu řešit blbosti. Ave velkej Satanáši !smejesa! !smejesa!
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod madcatz007 » 17 říj 2009, 14:47

hhh velka sranda no, kdyz si myslis ze si pribehy vymyslim tak prijed a ja ti ukazu co to je evokace a to by se pak videlo kdo je kdo je zranitelne decko ale dej mi vedet predem aby jsme mohli nakoupit pleny. Ty ses jen hloupy skeptik a machr ale kdyby jsi ty zazitky co tady pisi ja ale hlavne jini uzivatele zazil ty tak by byly bohnice tvuj novy domov, uplne miluju frajirky jako ses ty. Jak to asi tak vypada tak toto forum neni na sdelovani problemu a udalosti ohledne nadprirozena ale jako schazeniste skeptiku jako je orleon. Puvodne jsem zde chtel psat mnohem zajimavejsi temata, ale jelikoz zde jsou tyyyypci jako orleon, tak sem asi zde nebudu psat nic, coz me opravdu mrzi od toho todle forum snad bylo vytvoreno no nic nema cenu mluvit.

a omlouvam se martink a dalsim spravcum fora za tydle stupidni konverzace ale opravdu nesnasim lidi jako jsou orleon diky za pochopeni
Obrázek
madcatz007
Školák
Školák

Příspěvekod Orleon » 17 říj 2009, 15:06

[quote="madcatz007"]hhh velka sranda no, kdyz si myslis ze si pribehy vymyslim tak prijed a ja ti ukazu co to je evokace a to by se pak videlo kdo je kdo je zranitelne decko ale dej mi vedet predem aby jsme mohli nakoupit pleny. Ty ses jen hloupy skeptik a machr ale kdyby jsi ty zazitky co tady pisi ja ale hlavne jini uzivatele zazil ty tak by byly bohnice tvuj novy domov, uplne miluju frajirky jako ses ty. Jak to asi tak vypada tak toto forum neni na sdelovani problemu a udalosti ohledne nadprirozena ale jako schazeniste skeptiku jako je orleon. Puvodne jsem zde chtel psat mnohem zajimavejsi temata, ale jelikoz zde jsou tyyyypci jako orleon, tak sem asi zde nebudu psat nic, coz me opravdu mrzi od toho todle forum snad bylo vytvoreno no nic nema cenu mluvit.

a omlouvam se martink a dalsim spravcum fora za tydle stupidni konverzace ale opravdu nesnasim lidi jako jsou orleon diky za pochopeni[/quote
!smejesa! !smejesa! !smejesa! !smejesa!
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod kajra » 17 říj 2009, 18:46

Myslím, že tento blog nemá sloužit k tomu, aby odkrýval "nácky, imbecily atd!", ani k tomu, aby se tu lidé navzájem uráželi. Každý člověk se musí nejprve najít a během tohoto procesu může i několikrát změnit své názory a postoje. Někdo to zvládne během dospívání, ale víc je těch, kteří svou osobnost dotvoří teprve ve věku kolem třiceti let. Na to, zda je třeba některé své názory a postoje přehodnotit, by ale měl přijít každý sám. Měly by jej k tomu dovést vlastní zkušenosti, prožitky, pády, úspěchy i neúspěchy, zkrátka život sám. Moralizování, poučování, nadávky a prosazování názorů druhými osobami, jen těžko někoho předělají k lepšímu. Spíše naopak. Bavme se tedy o tom, zda mohou nevšední zážitky ovlivnit práci s virgulí (toto téma se sem hodí) a hodnocení něčí povahy a míry inteligence si odpusťme. Pokud máte někdo zkušenosti s virgulí, určitě si o nich, my kteří se o tyto věci zajímáme, rádi přečteme.
kajra
Školák
Školák

Příspěvekod Orleon » 17 říj 2009, 19:06

kajra píše:Myslím, že tento blog nemá sloužit k tomu, aby odkrýval "nácky, imbecily atd!", ani k tomu, aby se tu lidé navzájem uráželi. Každý člověk se musí nejprve najít a během tohoto procesu může i několikrát změnit své názory a postoje. Někdo to zvládne během dospívání, ale víc je těch, kteří svou osobnost dotvoří teprve ve věku kolem třiceti let. Na to, zda je třeba některé své názory a postoje přehodnotit, by ale měl přijít každý sám. Měly by jej k tomu dovést vlastní zkušenosti, prožitky, pády, úspěchy i neúspěchy, zkrátka život sám. Moralizování, poučování, nadávky a prosazování názorů druhými osobami, jen těžko někoho předělají k lepšímu. Spíše naopak. Bavme se tedy o tom, zda mohou nevšední zážitky ovlivnit práci s virgulí (toto téma se sem hodí) a hodnocení něčí povahy a míry inteligence si odpusťme. Pokud máte někdo zkušenosti s virgulí, určitě si o nich, my kteří se o tyto věci zajímáme, rádi přečteme.

myslím, že minulým příspěvkem jsi mi to celkem osvětlila, souhlasím s tebou v tom, že se člověk vyvíjí a tak jak mluvím dneska, za deset let třeba nebudu, souhlasím, jsem rád, že jsou tu lidi jako třeba ty, nebo Cody, Ještěr a jiní co vědí o čem mluví a když se někdo na něco zeptá, ač blbě tak mu poradí nebo vysvětlí něco co má hlavu a patu a dává to smysl. Zamyslel jsem se nad tím co jsi říkala a řídím se tím. Objednal jsem si i kyvadlo a knížku na kterou zatím stále čekám pro začátečníky,kde je vysvětleno jak trénovat jak se učit s virgulí a kyvadlem pracovat a tak. Myslím, že můj problém, proč se mnou virgule přestala komunikovat nebyl ve virguli,ale ve mě. Byl jsem natolik nadšený tímto výletem a tím, že jsem stál na té šibenici, že jsem si vsugeroval, že to bylo něco výjmečného, že mě to mohlo nějak ovlivnit, třeba duch Rudolfa Hosse, který na ní byl popraven nebo tak něco. Ač sem si to neuvědomoval, tak sem si tím akorát způsobil nevědomky vnitřní neklid, protože jak říkáš tak virgule není nic výjmečného je to jen naše prodloužená ruka a já sem nekomunikování s ní přičítal něčemu výjmečnému, přitom to vycházelo z mého nitra jelikož sem si spíš přál aby mě to ovlivnilo, ale ve skutečnosti se nic nestalo. Tak to vidím já a myslím, že na tom něco bude jelikož zase trénuji a virgule kmitá.
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod madcatz007 » 17 říj 2009, 21:14

ja sem debatu o naccich nezacal a ani sem nezacal urazet no to je jedno =D
Obrázek
madcatz007
Školák
Školák

Příspěvekod Orleon » 17 říj 2009, 21:44

madcatz007 píše:ja sem debatu o naccich nezacal a ani sem nezacal urazet no to je jedno =D

čičiku, nevykrucuj se z toho !smejesa!
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod madcatz007 » 17 říj 2009, 22:08

kdyz myslis ja to ani nebudu komentovat myslete si co chcete
Obrázek
madcatz007
Školák
Školák

Příspěvekod Orleon » 17 říj 2009, 22:11

madcatz007 píše:kdyz myslis ja to ani nebudu komentovat myslete si co chcete

ták správně, a co jinak? !001!
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod madcatz007 » 17 říj 2009, 22:21

jo mam se skvele :D jen cekam az nas zabanujou za spam :D
Obrázek
madcatz007
Školák
Školák

Příspěvekod Orleon » 17 říj 2009, 22:23

madcatz007 píše:jo mam se skvele :D jen cekam az nas zabanujou za spam :D

to se dá okecat tím, že rádi konverzujem a než nám něco dojde tak to holt trvá no:-D
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod madcatz007 » 17 říj 2009, 22:25

jn musi mit pochopeni pro ty pomalejsi :D
Obrázek
madcatz007
Školák
Školák

Příspěvekod kajra » 21 říj 2009, 19:29

Super, tak držím palce. Virgule i kyvadlo jsou senzační věci a mohou skvěle poradit i pomáhat. Hlavně se s jejich pomocí člověk dozví hodně o sobě samotném. Každý z nás má schopnosti o kterých nemá ani tušení. Někdo se o nich po celý svůj život nedozví, protože je zkrátka nehledá. Je fakt, že kdo si třeba čirou náhodou něco vyzkouší a funguje to, asi bude chtít poznávat stále víc. Je to dobře, i když až poznáš opravdu dost, nemusí to být vždy příjemné. Tak hlavně nic neuspěchat, na vše přijít postupně a být trpělivý. Vše, co člověk zná a umí, může být někdy prospěšné. Občas se pochlub, jak si daleko.
kajra
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Duchové a poltergeist