a v osvetimi sem byl taky :D do pece sem cumel v komore sem byl ale ze bych si uvazal masli kolem krku xD xD dobre ty
jinak co se tyce toho jestli sis neco nepritahl, tak podle ceho si to usoudil ze si neco pritahl (to jsi totiz nepopsal) jestli ti to jentak tuklo do hlavy jestli si neco nepritah...a nebo se ti neco deje a z toho si usoudil ze neco neni v poradku...musis udavat strucne ale pochopitelne informace xD jit na tu sibenici xD to je satan xD

kajra píše:Uvažuješ správně. Může to být úplně jinak, ale může to mít i spojitost. Víš, virguli neřídí nic nadpřirozeného. Tu řídí tvoje mysl, tvoje podvědomí, stejně jako kyvadélko a podobně. Tyto věcičky jsou, hodně zjednodušeně řečeno, pouze jakousi anténkou, která činí lidskou mysl vnímavější. Je správné si takovou věc vybrat tak, že ti prostě padne do oka, nějak tě osloví. (Jako sis ji vybral ty) Je správné ji pak nějaký čas nosit u sebe a nepůjčovat ji do rukou nikomu jinému. No a ona pak reaguje. Někomu takřka hned, někomu to chvíli trvá. Pokud přestala reagovat, nestalo se nic s ní, ale s tebou. Teď o té možné spojitosti. Zřejmě to tkví v tom, že jsi přeci jen prožil nevšední zážitek, ať už pozitivní, nebo negativní. Zřejmě to, že jsi stál na šibenici, byla i pro tebe docela síla. Zřejmě to tvůj mozek a tvé podvědomí musí teprve zpracovat. Možná, že od té doby už s tebou virgule opět mluví. Pokud ne, měj ji co nejvíce u sebe (aby se takzvaně nabila tvou energií) a až tak po dvou dnech se jí pokus na něco zeptat. Třeba dostaneš i odpověď na to, zda ti ten zmíněný zážitek prospěl, nebo spíš ublížil. Ptej se, i na to, zda tvé osobnosti prospívají tvé postoje. Může se stát, že budeš překvapený. Vědomí se někdy s podvědomím neshoduje. Například, někdo je sám o sobě přesvědčený, že je tvrďák, se ketrým jen tak něco nezacloumá. Pokud ale odhalí své podvědomí, zjistí, že je docela parádní cíťa. Takovému člověku pak virgulka ukazuje opak toho, co si sám myslí a tudíž má pocit, že funguje špatně. (To, prosím, neber osobně. Myslím to skutečně, jako příklad, pro lepší pochopení. Nejsem si jistá, zda jsem popsala, to co jsem chtěla, dost srozumitelně. Ale snad ano.)

ovaja píše:Moc přesně jsem nepochopila,jaký byl vlastně dotaz.Všecko jsi nakousnul,ale nic nedopověděl.Strašně si ceníš sebe a svych skutků, které vlastně nestojí za nic,když to řeknu slušně.Já bych řekla, že z Osvětimi- píšeme i- jsi si donesl jen omamný pocit sebestřednosti.Svirgulí jsem nenašla žádnou spojitost,jen si nám chtěl říct,že ji máš koupenou.Měl si ale velké štěstí,že tě někdo z tábora nevypráskal sukovicí. Ale asi to tam nikdo nehlídá, protože nepočítají s tím, že nějaký imbecil z Česka tam bude dělat bordel.

aumirek píše:no fakt je ten že jsi nám hrdě zdělil že jsi si koupil virguli ale už jsi nám neřekl jakou spojitost má s osvětimi.Máš sice pravdu že každej jsme jinej ale přesto se tak hrdě hlásit k tomu že uctou k mrtvejm a hlavně k těm co zemřeli v osvětimi neoplýváš ukazuje spíš na tvou duševní ubohost jak správně podotkla ovaja jinak pokud by tě tam na měsíc zavřeli v tom puvodním režimu velice rychle by jsi změnil názor hrdino

Orleon píše:aumirek píše:no fakt je ten že jsi nám hrdě zdělil že jsi si koupil virguli ale už jsi nám neřekl jakou spojitost má s osvětimi.Máš sice pravdu že každej jsme jinej ale přesto se tak hrdě hlásit k tomu že uctou k mrtvejm a hlavně k těm co zemřeli v osvětimi neoplýváš ukazuje spíš na tvou duševní ubohost jak správně podotkla ovaja jinak pokud by tě tam na měsíc zavřeli v tom puvodním režimu velice rychle by jsi změnil názor hrdino
VIZ. TO SAMÉ CO JSEM NAPSAL OJAVĚ, NECHCI SE OPAKOVAT

nejen nácek ale i hloupej ale u těch se to předpokládá nebot ani nepochopíš rčení necht si udělá usudek každej sámOrleon píše:najednou,.... nechť si udělá každý názor sám:-))) nejdřív urážíš a pak budeš za chytrého?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků