od darren_specter » 04 led 2010, 20:16
btw jak jsi se ptal jestli jsme během života viděli něco zajímavého..jednou jsem jako dítě ležel v posteli a koukal z okna.Najednou mi připadalo jako by se obloha zbarvila trochu do oranžova, tal jsem nadzvedl hlavu a během sekundy jsem viděl jak velká oranžová koule s ohonem zapadla za obzor.Jelikož jsem už v té době pozoroval na balkoně po nocí s triedrem Perseidy tak jsem věděl moc dobře jak vypadá meteorid, resp.bolid hořící v atmosféře, tento musel být hodně blízko, protože byl mnohem větší a sytě oranžový.Jako děti jsme se ho dokonce naivně vydali hledat na pole tím směrem kam zapadl:) Jednoho dne jsem stál ve dne na balkoně, byla velmi jasná modrá obloha a uprostřed se objevila černá tečka..nepohybovala se, prostě tam jen tak visela..rychle jsem běžel za mámou ať se jde podívat ale když jsme se vrátili, nic tam nebylo.. No a teď nedávno pro změnu přiběhl otec že vidí UFO:oD Bylo to ve dne a opět bylo jasno. Podařilo se mi to zahlédnout dalekohledem, byly to dvě sytě oranžové koule rychle se pohybující ve velké výšce, považoval jsem je za oranžové balóny hnané větrem, (rozhodně to nebyly ty klasické lampióny jak si lidé v noci pletou s UFO:) Přesto mi to připadalo zvláštní, ty koule se pohybovaly opravdu rychle a druhý den se dokonce objevilo v článcích na internetu že lidé nad českem pozorují oranžovéUFO!!! Šlo o to že to byla noční pozorování.čili to mohly být právě ty lampiony..to já ale vylučuji. to co jsem viděl já musely být buď dva oranžové balónky hnané silným větrem, nebo jsem měl konečně to štěstí a viděl opravdové UFO:D
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."
- Albert Einstein