Vlastní pozorováni UFO

Co dodat, napište co si o tom myslíte.

Re: Vlastní pozorováni UFO

Příspěvekod Richard22 » 28 říj 2009, 10:59

Pozorování UFO: Co je na tom pravdivého?
Existuje inteligentní mimozemský život?

Otázka, jestli jsme ve vesmíru sami, se objevuje tím častěji, čím více víme o nekonečnosti vesmíru. A zdá se být vysoce pravděpodobné, že „tam někde“ existuje život, dokonce život lidský.
Ale může to být skutečně pravda, že Zemi navštěvují mimozemšťané v „neznámých létajících předmětech?“ Zveřejňování článků na podobné téma se stalo v poslední době hlavním tématem většiny medií.
Ale co za tím stojí? Pouhé dráždění nervů - nebo něco víc?

více na:
Kód: Vybrat vše
Naposledy upravil panter dne 27 dub 2010, 03:56, celkově upraveno 1
Důvod: link do code
Richard22
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 28 říj 2009, 13:00

člověk ve své nafoukanosti a hlouposti se pasoval na pána tvorstva na zemi ač neskonale mnoho živočichu zde na zemi tyto pány mnohonásobně předčí svými schopnostmi a je tak hloupej že má za to že je jedinečnej nejen tady na zemi ale v celém kosmu
aumirek

Příspěvekod PalinoBA293 » 28 říj 2009, 13:19

aumirek píše:člověk ve své nafoukanosti a hlouposti se pasoval na pána tvorstva na zemi ač neskonale mnoho živočichu zde na zemi tyto pány mnohonásobně předčí svými schopnostmi a je tak hloupej že má za to že je jedinečnej nejen tady na zemi ale v celém kosmu

Pozri si film 4 proroctvo , co ak to tak naozaj bolo ? nikdy nevies , ako vznikol svet , ani sa to nikdy nedozvies , ale ked mohol verne pisat o ponorkach a o par storoci skutocne boli .
PalinoBA293
Školák
Školák

Příspěvekod Owowner » 19 pro 2009, 17:39

Moj názor je že keby boli natoľko vyspeli Už by sa ukázali .
Owowner
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 19 pro 2009, 17:58

Owowner píše:Moj názor je že keby boli natoľko vyspeli Už by sa ukázali .

a neřekl jsi ted náhodou nehoráznou hloupos poněvadž právě proto že jsu tak vyspělí a dokážou se nám utajit a hlavně proto že nás moc dobře znaj a vědí jak bychom naložily s vědomostmi které by nám mohli nabídnout tak vynaloží veškerej um aby jsme o nich nic nevěděli a neříkej že na jejich místě bys neudělal to samé
aumirek

Příspěvekod darren_specter » 31 pro 2009, 10:04

Akta X - v dětství moje srdeční záležitost !no1
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Příspěvekod darren_specter » 04 led 2010, 20:16

btw jak jsi se ptal jestli jsme během života viděli něco zajímavého..jednou jsem jako dítě ležel v posteli a koukal z okna.Najednou mi připadalo jako by se obloha zbarvila trochu do oranžova, tal jsem nadzvedl hlavu a během sekundy jsem viděl jak velká oranžová koule s ohonem zapadla za obzor.Jelikož jsem už v té době pozoroval na balkoně po nocí s triedrem Perseidy tak jsem věděl moc dobře jak vypadá meteorid, resp.bolid hořící v atmosféře, tento musel být hodně blízko, protože byl mnohem větší a sytě oranžový.Jako děti jsme se ho dokonce naivně vydali hledat na pole tím směrem kam zapadl:) Jednoho dne jsem stál ve dne na balkoně, byla velmi jasná modrá obloha a uprostřed se objevila černá tečka..nepohybovala se, prostě tam jen tak visela..rychle jsem běžel za mámou ať se jde podívat ale když jsme se vrátili, nic tam nebylo.. No a teď nedávno pro změnu přiběhl otec že vidí UFO:oD Bylo to ve dne a opět bylo jasno. Podařilo se mi to zahlédnout dalekohledem, byly to dvě sytě oranžové koule rychle se pohybující ve velké výšce, považoval jsem je za oranžové balóny hnané větrem, (rozhodně to nebyly ty klasické lampióny jak si lidé v noci pletou s UFO:) Přesto mi to připadalo zvláštní, ty koule se pohybovaly opravdu rychle a druhý den se dokonce objevilo v článcích na internetu že lidé nad českem pozorují oranžovéUFO!!! Šlo o to že to byla noční pozorování.čili to mohly být právě ty lampiony..to já ale vylučuji. to co jsem viděl já musely být buď dva oranžové balónky hnané silným větrem, nebo jsem měl konečně to štěstí a viděl opravdové UFO:D
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 04 led 2010, 20:59

no s těmi lampiony jelikož je dost často pouštím a vnuky tak vím že ze začátku to je poznat ale za chvílku je to jen pohybující se svítíci objekt pokud je jasno viditelnej hodně daleko a opravdu nemohu říct že uhádnu jak výšku tak vzdálenost a to ani přibližně takže tvrdit že poznám že to není lampion je velice odvážné nicméně tím nechci říct žes opravdu neviděl UFO
aumirek

Příspěvekod darren_specter » 06 led 2010, 19:55

Já vim ale bylo mi právě divný že si je někdo pouští ve dne, myslel jsem spíš že to budou klasický oranžový nebo čevený pouťový balónky, ale v dalekohledu to vypadalo jako koule..každopádně pozemského původu to zřejmě bylo:))))

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Příspěvekod Indiczech » 30 pro 2011, 14:46

"Co když" si nás tyhle stvoření vyhovávají?Všimli si, že lze na této planěte žít, dovezli sem jeden z elementů, který nás udržuje při životě... Třeba jsou opravodvími tvůrci našeho světa, a my po smrti se převtělily do jejich světa a postoupily na novou úroveň... Co, když tohle všechno je jen pouze testovací bod nebo další úroveň lidstva... Se smrtí postoupíme dál a vyskytneme se v jiném světě, kde budou vlastnosti planety a technologie úplně jiné.
Všechno je možné... :)
Indiczech
Školák
Školák

Příspěvekod Martin108 » 30 pro 2011, 17:19

Kdyby lidé víc mysleli, mohli bychom už teď se zdroji které máme žít na téhle planetě všichni jako v ráji. Jenže takhle jich polovina touží po tom dostat se do ráje až po smrti, čtvrtina chce všechno jenom pro sebe, protože trpí dojmem, že pak budou konečně šťastní a zbytek jednoduše prospí svůj život.
OM MANI PEME HUNG
Martin108
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Indiczech » 30 pro 2011, 17:31

Je to tak špatně... A co děláme my obyčejní lidé, když si moc hrabou ve státech vlády? :)... Nic... My jsme jen obyvatelstvo, který jim na ty jejich cíle jen vydělává a "sláva krály".

To me na demokracii opravdu štve... nehneme se z místa pokud nenalezneme lepší systém vládnutí. To taky může ovlivňovat všechno ostatní... nakonec by jsme třeba byli už dne v lepší stádiu vývoje než teď, kdyby naše myšlení bylo jiné. :)
Indiczech
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 30 pro 2011, 19:10

Vlády moc nehrabou, to už dávno ne. Dneska je všechno o informacích a ty vlády nepotřebujou, protože k nim mají přímej přístup. To že lidi žijou jak žijou, za to si můžou sami a kol tý demokracie, taky nesmysl. Dnes je totiž u žezla populitní mediokracie.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Předchozí

Zpět na Ufo - Neindetifikovaný létající předmět