Vlastní pozorováni UFO

Co dodat, napište co si o tom myslíte.

Vlastní pozorováni UFO

Příspěvekod aumirek » 06 črc 2009, 17:41

Tak mne napadl kdo z vás pozoroval UFO na vlastní oči nebo něco podobného.Já sám ač čumím stále nahoru za celej život jsem neměl to štěstí.Snad jen jednou nedávno ale nemohu tvrdic co to bylo .Ač jsem skálopevně přesvědčen že sami nejsme a že tu byli mnohokrát a asi stále jsou.Tak mám za to že pokud nebudou chtít a moc duvodu k tomu nemaj je nikdy nespatříme.Taktéž z nich nemám nějakej strach že by nás chtěli zničit to je zase naše výsada.Ono jelikož v naší sluneční soustavě rozumnej život není tak pokud zvládnou sem přiletět odjinud tak rozdíl mezi námi a jemi bude takovej jako rozdíl mezi námi a neandrtálci.Takže pak je uplně na nich co zamýšlej a co nám dovolí poznat.
aumirek

Re: Vlastní pozorováni UFO

Příspěvekod PA7RICK » 06 črc 2009, 19:20

Jako malej jsem rád koukal na Akta-X. Zrovna dnes dávali ve zprávách cosi o oblasti 51. Jednou jsem viděl docela dobrej pořad o oblasi 51 a tam nějakej chlápek říkal,že s nima už několik století obchodujeme s různýma cennostma ale nikde se otom nemluví aby se nevyvolala panika.
PA7RICK
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 06 črc 2009, 19:51

na akta X jsem se táké díval udájně ten základ byla pravda ale nevím.Jinak že s nima někdo komunikuje a unesli ho na to až tak moc nevěřím ale jeden nikdá neví.Jen škoda že vlády tohle pokud se to děje tají a pravdu se nedovíš.Ale muj názor je že at máš sebe fantstčtější představu tak skutečnost muže bejt uplně prostá ale i ještě více fantastická.Znám teda hodně případu unosu nebo pozorováni ufo ale popravdě nikoho osobně a z toho co se dostane na veřejnost bude naprostá většina výmysl a zbytek nějaká záhada kterou třebas zatím nechápem.A ta area 51 mám za to že tam amíci něco skoušej a hodí se jim do krámu že tam je ufo i když možná tam něco spadlo.Jinak ta pitva mimozemštana se mi zdá docela pruhlednej podvod
aumirek

Příspěvekod juta.mahmud » 15 črc 2009, 08:41

PA7RICK píše:Jednou jsem viděl docela dobrej pořad o oblasi 51 a tam nějakej chlápek říkal,že s nima už několik století obchodujeme s různýma cennostma ale nikde se otom nemluví aby se nevyvolala panika.

No tak kdybychom s nimi "jenom" obchodovali, tak si myslím, že by to vláda zveřejnila. Nevím jak by z toho mohla vzniknout panika. Já jsem slyšel, možná tady, možná v nějakém dokumentu, že dává vláda, nebo ti co to mají na starost nějaké lidi na prozkoumání "mimozemšťanům" (pitva atd.) a ti nám za to dávájí nějaké technologie... Možná právě kvůli tomu to chce vláda ututlat.
juta.mahmud
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 15 črc 2009, 10:24

osobně nevím jestli s nima vlády maj ruzné techtle je to možné na druhou stranu rozdíl technologie a vědomosti mezi nima a námi je asi takovej jako mezi člověkem doby kamené a dnešní.Takže asi co tu budou provádět a koho si vemou k výzkumu na to opravdu nepotřebujou ničí souhlas.To vše za předpokladu že tu jsou a já mám za to že ano ale dukaz přijde až oni sami uznaj za vhodné
aumirek

Příspěvekod proximus » 25 říj 2009, 14:30

Nedávno jsem viděl dokument o tom jak v roce 38 jedna rozhlasová stanice v USA vysílala živě hru ,,útok z marsu "ve které napadli marťani zemi..Tato hra byla formou živých reportáží vysílána zhruba jednu hodinu, ne všichni posluchači však tehdy postřehli že jde opravdu jen o hru a celá věc vyustila v masovou paniku.....tak nevím co by se asi stalo kdyby před bílým domem přistála skutečná vesmírná loď ....
proximus
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 25 říj 2009, 14:42

dá se říct pokud by nějaká vláda s nima byla v kontaktu a navíc pokud by ti mimozemštané neměli s námi zrovna dobré umysly tak nejlepší řešení ne li povinost této vlády by to bylo zatajit.Poněvadž vzhledem k jejich a naším možnostem proti tomu nemužen zhola nic udělat a následná panika by nás vyhubila mnohem dřív než ti mimozemštané
aumirek

Příspěvekod Orleon » 25 říj 2009, 20:08

slyšeli jste někdy o tom, že na nebi jsou hvězdy, nebo jak to nazvat, prostě mezi hvězdami je vždycky nějaká hvězda, která bliká zeleno červeně, když sem byl malej a jezdil jsem na tábory, tak mi vedoucí tvrdil, že je to vojenský systém ( možná nějaká družice, či co ) co navádí nebo usnadňuje orientaci pro stíhačky. Myslíte že to je blbost a vedoucí nás tahal za nos, nebo něco takového opravdu existuje?
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 25 říj 2009, 21:00

je to blbost a nevím teda kdy jsi jezdil na tábory ale v tu dobu asi uplná blbost
aumirek

Příspěvekod Orleon » 25 říj 2009, 21:10

je mi 25, tak do 13 sem jezdil na tábory, mě se to taky zdálo jako ptákovina, ale chtěl jsem to slyšet ještě od někoho jinýho:-)))
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 25 říj 2009, 21:24

no tak v tu dobu ta technika asi nebyla tak daleko a navíc u nás navíc nevím jak by družice blikala barevně ale ono letící letadlo také blika a barevně a záleží s které strany se na něj díváš a podle toho pilot pozná kam letí
aumirek

Příspěvekod Orleon » 25 říj 2009, 21:27

opravdu? to sem ani nevěděl, zajímavý, já myslel, že to funguje stejně jako pozičky u kamionu.
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 25 říj 2009, 21:44

ke kamionu se blížíš po cestě vždy zezadu pokud zepředu má světlomet u letadla ze všech stran tudíž musíš vědet letí li před tebou proti tobě a pod dokonce pod tebou nebo nad tebou z té dálky to jinak nepoznáš navíc letadlo vpředu ač má světlomet používá jen při startu nebo přistáni
aumirek

Příspěvekod Orleon » 25 říj 2009, 21:50

ale třeba vojenský letouny do ostrých akcí takhle označený nejsou ne? tím by přeci prozradili svoje pozice, třeba při náletu nebo tak něco ne?
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 25 říj 2009, 22:03

no pokud jsou v akci tak asi naše letouny nad našim uzemím tak asi ano za války asi ne ale to nevím
aumirek

Příspěvekod Orleon » 25 říj 2009, 22:05

o leteckých bitvách za 2. světové války nad našem území, je hrozně hezky napsaná jedna knížka, jmenuje se to Mustangy nad protektorátem a jsou tam zmapované všechny letecké bitvy během 2. svět války, doporučuju.
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Další

Zpět na Ufo - Neindetifikovaný létající předmět